Problem s potvrdzovanym poplachom - Jablotron JA-83K

Mam dom zabezpeceny s alarmom Jablotron JA-83K, no potreboval by som s niecim poradit. Kvoli planym poplachom som system nastavil tak, ze poplach sa spusti az po potvrdeni aktivacie detektora do 40 minut dalsim detektorom. Chcel by som ale aby mi prisla SMS aj pri nepotrvdenom poplachu, pri aktivacii prveho detektora. To nebol problem nastavit v GSM komunikatore, no problem je v tom, ze ked otvorim vchodove dvere, pride mi zakazdym SMS o nepotvrdenom poplachu aj ked klavesnicou deaktivujem alarm v prichodovom case. Nie je mozne nastavit, aby sa mi neposielali tieto SMS po aktivacii detektora s oneskorenim, pripadne az potom ako vyprsi zvoleny cas?
Odpovedať
Profilova fotka
my mame tak nastavene ale asi nepomozem moc s tym... ale nebolo tam nic zlozite co som pozeral. Nastavilo sa kedy sa ma co posielat a po akom case, ak si to robis sam, to bude iba v software pocitam niekde, mozno sa na to opytat ak ...
Odpovedať
@andyfoto skusim sa na to este mrknut, ked to ide u teba, musi to ist aj u mna :)
Odpovedať
@andyfoto mrkam mrkam a nic nenachadzam, zacinam byt skepticky... problem asi bude v tom, ze ked vojdem do domu, aktivujem hned dva oneskorene detektory - pohybove cidlo aj magnet.
Odpovedať
neda sa nejakym sposobom nastavit, ze magnety vyvolaju poplach bez potvrdenia inym detektorom? U nich je plany poplach asi dost nepravdepodobny...
Odpovedať
@gashtaan Ja by som skor zistoval, preco to spusta falosne poplachy.. Ak je to cerstvo nainstalovane, tak je to suce na reklamaciu..
Odpovedať
@gashtaan Samozrejme ze da ak su magnety pripojene ako samostatne vstupy
Odpovedať
@romi29 magnety su ako samostatne vstupy... magnet na vchodovych dverach mam nastaveny ako "natur", teda s prichodovym oneskorenim. Rovnako aj pohybovy snimac pred klavesnicou mam nastaveny ako "natur", takze mam cas deaktivovat poplach kym sa spusti. Ked vsak otvorim dvere, dojde mi SMS, ze magnet na dverach spustil nepotvrdeny poplach.
Odpovedať
@cache fakt? dik za radu
Odpovedať
@rapidko ty sa tomu tusim venujes, neporadis? :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?