Privesny vozik Ebeco

Má niekto skúsenosti s vozíkom značky Ebeco, majú zaujímavé ceny a rozmery, len sa bojím aby sa mi nerozpadol pri naložení 200kg. Ďakujem
Odpovedať
Pred zhruba 4 mesiacmi som absolvoval kupu vozika. Tiez som najskor pozeral tento lacnejsi variant. Ked som predajcovi povedal, ze to chcem k stavbe tak sa pousmial a povedal, ze tento vozik do dvoch rokov znicim. Konstrukcia vozika nie je z jakloviny ale z U profilov. Pod loznou plochou nie su ziadne priecniky. Ked sa postavis do vozika na stred tak sa ta 8mm preglejka zacne vyrazne prehybat. Bocnice z tenkeho plechu, plytke, po otvoreni zadneho cela sa krutia ako karton. Doplatil som 100€ a vzal som Unikol, na zvazenie bol este Pongratz, ale nepacili sa mi svetla vedla vozika...Zbehni niekam kde predavaju viacero znaciek vozikov na jednom mieste a pozeraj hlavne zospodu (vystuzenie loznej plochy, naprava) vezmi subleru a meraj hrubky plechov....
Odpovedať
@janyke Dakujem velmi pekne za názor, už som ho mal skoro objednany...
Odpovedať
@saimo Nechcem robit reklamu ale skuste pozriet tuto stranku: http://www.unikol.sk/privesne-voziky/...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Treba sa opytat realne ludi, co vlastnia vozik ebeco a nespoliehat sa len na rady predajcu, ktory ti chce predat svoj vozik, samozrejme, ze si ho vychvali. Ked sme uz pri tej hrubke plechov, na nor traileri od ebeca mam bocnice hrubky 1,5 mm. Pobehal som aj ostatnych vyrobcov a ani jeden nemal hrubsie plechy. Vozik mi uz sluzi v pohode treti rok bez ujmy, kupoval som ho ku stavbe domu a zvladol v pohode aj strk cez 750kg. Jasne, ze si vies kupit aj robustnejsi zvarany vozik, ale posluzi ti aj lacnejsi variant. Vieme, ze vsetko je dnes o cene a preto som hladal najlepsi pomer cena/kvalita.
Odpovedať
Nepoznám ebeco, ja som tiez zvolil Unicol, pacila sa mi variabilita objednavky, vpodstate som si vozik usil na mieru a telefonicky doladil. Vybral som si len z rozmeru (aby tam vosli 2 europalety 1250x2200), navolil si sklapacie cela (obe), zadne najazdove vystuzene preglejkou, sklopne ojo, 6x uchytne oko v podlahe + bocne na rame, svetla na boku kvoli prejazdnosti a koli sklopnemu prevedeniu, 13 polova zasuvka, 13" kolesa, celozinkovy ram zvarany z jaklov (asi 4x jakel napriec loznou plochou), zamok klbu, podperne koliesko. toto ma vyslo na 650€ aj s dopravou na druhu stranu republiky. Vyslo mi to ako najlepsi pomer cena/vykon. moznosti doplnkov je samozrejme este ovela sirsi.. napr ponukaju spevnenu napravu tusim na 1300kg, pritom vozik je v prevedeni do750kg, nebrzdeny - v pripade ze si chcem previest nieco tazsie mimo statnych ciest, ale to uz bola drahsia polozka. hrubku bocnic neviem, zrejme 0,7mm, ale kym sa tam nevozia balvany, s prehladom stacia :) inac s tou hrubkou a pevnostou je to dvojsecna zbran, narasta vlastna hmotnost vozika a klesa uzitocna hmotnost ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Dobrý deň, mám vozík Ebeco už dlhé roky a neviem si tento prívesný vozík vynachváliť. Povozil som na tomto prívese hocičo, od štrku, piesku a viac krát som ho určite preťažil, no vozík je nepoškodený. Za mňa 10/10 firma a v pomere cena a kvalita. Unikol sa na Ebeco ceny ani nechytá ! V popisoch ani neuvádzajú akú hrúbku plechu používajú na výrobu.
Odpovedať
@lanf123 LoL, takto sa reklama nerobi do psej matere 😄
Odpovedať
Tiež mám vozík od Ebeco a som spokojny.Bočnice bi mohli bit vyššie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?