Pracujete na stavbe počas dní pracovného pokoja?

Robíte na stavbe všetky práce bez ohľadu, či je nedeľa, cirkevný alebo štátny sviatok? Alebo cez tieto dni nerobíte vôbec nič, prípadne robíte iba "vybrané" práce.
Odpovedať
Ja som chodil a chodim aj v nedelu, ked napr. v sobotu som nebol a pod. proste to potrebujem spravit, su to pre mna volne dni a nepozeram na to ci je nejaky cirkevny sviatok a pod. Statny uz vonkoncom. Dokonce dnes som videl ako zateplovali skolu. Vacsinou je pravda ze to bola praca vo vnutri, takze taka tichsia :)
Odpovedať
Konečne máme voľno takže fajront :-)
Odpovedať
samozrejme, ze sme robili aj cez sviatky a nedele. ked sa da, je pekne pocasie, treba to vyuzit. sviatok, nesviatok. lebo inak by sa to nedokoncilo nikdy. sviatky budete mat, ked budete byvat v nomov a mat vsetko spravene. a kosenie travy je vyslovene nedelna cinnost, to je taky relax.
Odpovedať
Profilova fotka
Pokiaľ s prácou na stavbe neobťažujete susedov tak no problem.
Odpovedať
Profilova fotka
Nerob druhým to, čo nechceš, aby robili tebe: tzn. my robime len tiché práce, ktoré nikoho neobťažujú.
Odpovedať
Profilova fotka
Nedeľa je najlepší vynález na oddych, asopň pre mňa. Po celom týždni som skapatý :-D
Odpovedať
Dnes som od rana do 14:00 brusil a zvaral, a ked som sa rozhliadol po dedine nebol som sam. Je par dni volna a cez tyzden som do vecera v praci tak kedy? Vzdy sa tesim na sviatky ze kolko toho porobim. Nastastie susedov moc nemam;-). Apropo nechapal som kolko som uz doobeda stretol takych, co im bol chodnik uzky:-), jedneho som skoro zrazil, tak co je hodnejsie?
Odpovedať
V nedelu byva u nas klud, ziadne kosenie, pilenie, ci podobne veci,asi kazdy robi iba tichsie prace. Tak to respekujeme aj my. Dnes bol sice velky sviatok,ale konecne sme mali volno, takze sme robili potrebne veci v zahrade. Babky dochodkyne spatne pokukovali, ale bolo nam to jedno, co si myslia.... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
mnoho ludi ma sviatok cely zivot. napr.poslanci. a ked uz nejaky sviatok znova schvalia,nech ho aj zaplatia ;-) ateisti maju zaplatene cirkevne sviatky ,a naopak ja robim 7 dni v tyzdni a za 25 rokov mi nik nezaplatil ani 1 sviatocny den bez toho,aby som ho odpracoval. a ze demokracia :-D :-D :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?