Praca v Rakusku.

Hľadam privirobenie v at. Som zamestnaný ale mam kopu volneho času. .mam skúsenosti zo zavlahamy s travnikom a vysadbov.. . Dakujem
Odpovedať
@stefanik111 načierno?
Odpovedať
@slavoslav ano alebo dôvodu.. Ešte neviem @slavoslav
Odpovedať
@slavoslav @slavoslav dohodu som myslel
Odpovedať
Tak si daj inzerat do rakuskych novin,ktore vychadzaju v prihranicnych oblastiach,mozno sa ti niekto ozve. napr. https://kleinanzeigen.meinbezirk.at/n...
Odpovedať
@stefanik111 ak načierno, myslíš že by niekto chcel riskovať pokutu 12tis. €? Ak chceš legálne, tak buď na SK živnosť (cca pol roka), kde je podmienka poistenie na 1 mil. €. Potom ťa môže vyslať zamestnávateľ na 2 roky, alebo si založ firmu v AT, alebo sa zamestnaj u AT firmy na pár hodín (ale toto neviem či by bolo pre niekoho schodné).
Odpovedať
@majki555 dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 rokoch
Chcel by som sa spýtať. Viem písali ste tu že dat inzerat do novín a pod .Len sa nedarí neviem asi niekde chybu robím. Hľadal som prácu do kuchyne beznádejne. Chcel som si našetriť na dom bez pôžičky a tu na Slovensku by som ho nemal do dôchodku. Ak by bola nejaká dobra duša a vedela by poradit kde je kuchyňa zo slovenskými a českými zamestnancami prosím vás kontaktujte ma .Len Nemecky neviem to čítal som bez jazyka ani na krok .Ale keď si to tak zoberiete nie každý človek vedel jazyk keď išiel do Sveta .
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tomassomorovsky:

Chcel by som sa spýtať. Viem písali ste tu že dat…
@tomassomorovsky Kým si nájdete prácu, stihnete sa naučiť základy nemčiny. Portál Profesia ste pozerali?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od stefanik111:

Hľadam privirobenie v at. Som zamestnaný ale mam …
@stefanik111 Tak si nájdi v At agentúru prác a tam už ak nájdu pre Teba prácu nemusíš sa starať, vybavia všetko... Len je potrebné vedieť aspoň čo to NJ aby si sa vedel dohovoriť s agentúrou.. Na "čierno"zabudni ak Ťa niekde "vymákne" colná správa tak máš stopku na 3roky ZÁKAZ vstupu do AT...ale ak ideš cez agentúru tak Ti vybavia všetko, poistenie, riadnu pracovnú zmluvu,ubytko a načas platenie...Zabudni na agentúru ak to vlastní nejaký z HU alebo zo SK,RO...Zabehnutá agentúra z At jedine!!!!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch

Odpoveď na príspevok od blacksr:

@tomassomorovsky Kým si nájdete prácu, stihnete s…
@blacksr Ďakujem za radu .
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tomassomorovsky:

@blacksr Ďakujem za radu .
@tomassomorovsky ...ako si dopadol s hľadaním... našiel?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?