Pozor na podvodníka !

Ahojte, pred 3 týždňami som sa dohodol s pánom Lukášom Fuhrmanom, má tu účet lukas1988. Zobral zálohu za prácu 1800eur (viem, veľká chyba z mojej strany). Odrobil 1 deň a viac ho nebolo. Táto story je na dlhšie rozprávanie (ak niekto chce, pošlem našu sms a mail komunikáciu - obraz si každý utvorí sám), no ak Vás kontaktoval, poprípade dotyčného pána poznáte, viete kde sa zdržuje, prosím ozvite sa. Jediné čo viem je, že je v Bratislave. Ten čas, ktorý sme si dohodli, čo mal makať u mňa, tak makal u jedného pána, ktorému som sa dovolal len vďaka tomu, že si jeho číslo zapísal u mňa na sadrokartón. Od pána som sa dozvedel, že zálohu mu nedal žiadnu. Jeho prácu neodsudzujem, pán si pochválil, že prácu odviedol dobre. No toto sa nerobí - zobrať peniaze a ísť makať inému :( Zistil som, že pán Fuhrman má v poisťovni dlhy na jeho starú živnosť a našiel som aj jeden starý príspevok, kde pani písala podobnú skúsenosť. Vzal peniaze a už ho nebolo :( Ak máte akékoľvek info prosím ozvite sa. Vďaka.
Odpovedať
Profilova fotka
bola si uz na policii?
Odpovedať
@smitis tipujem, ze PRO si tu asi neplatil :)
Odpovedať
@gashtaan co tym myslis? On ma sam kontaktoval tu na modrej streche. @dulius policia ti nepomoze. Riesim to s pravnikom priamo cez prokuraturu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Profilova fotka
Vladimír Leška - VL.STAV. POZOR ak nechcete PRÍSŤ o PENIAZE!!! chcem upozorniť na Vladimír Leška - VL STAV zo Senice. Ponúka murárske práce, ktoré začne v katastrofálnej kvalite, za ktoré zoberie vopred zálohu. Naviac nám chcel zrušiť odvetrávanie kanalizácie, vraj nevie, čo to je, takže o jeho odbornosti si môžete urobiť vlastný názor. Práce nedokončí a začne nekonečné kolo vyhovárania sa, prečo prácu nemôže dokončiť a ako veľmi chce zálohu vrátiť, ale sám pán Boh mu v tom bráni. Dokonca nevráti ani kľúče. Prišiel vypýtať aj peniaze na materiál, ktorý mal kúpiť a priviesť. Samozrejme, materiál nepriniesol a peniaze tiež nevrátil. Troje stavebné otvory nám urobil o cca 8-10 cm užšie ako sme požadovali. Zaúčtoval si nové preklady, avšak keď sme rozširovali užšie stavebné otvory boli tam len drevené dosky miesto prekladov. Polystyrén poukladaný rovno na zeminu, to je podľa pána Vlada Leška izolácia. Všetko, čo vymuroval je krivé, stierky odfláknuté, popraskané, proste celé hodné na kompletnú prerábku. O tom, že nám vychlastal fľašu rumu skrytú v kuchyni radšej ani nepíšem. V linkoch nižšie prikladám tel. číslo, mail a adresu tohto experta, aby ste sa mu vyhli (nechcem tieto jeho údaje uverejňovať priamo v tejto správe): https://dodavatelia.123dopyt.sk/17259... https://dlznik.zoznam.sk/dlznici-na-p... https://ru.justice.sk/ru-verejnost-we... Číslo môže používať aj iné. V prípade záujmu ho dám vedieť v súkromnej správe.
Odpovedať
Profilova fotka
@tinka_tin tak keby mi niekto niečo také odovzdal , to už je normálne na jednu poriadnu po papuli ...
Odpovedať
@dexter89 šak dobré to je.
Odpovedať
Preboha, to akože vážne toto niekto po sebe nechá? A ešte za to zoberie peniaze? Hanba Hanba Hanba.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?