Pozor na pána Dušana Rácza

Ludia chcem vás upozornit na cloveka s menom Dušan Rácz. Tomu cloveku nedávajte ziadne zákazky, má na krku niekolko skrachovaných firiem a vela dlhov nestastných ludí, ktorí mu v dobrej viere naleteli na jeho podvody. Nie je na neho ziadne spolahnutie, materiál nedodá i ked zinkasoval penieze, prácu neukoncí, proste nedávajte mu ziadne zákazky, nepodpisujte s ním ziadne zmluvy a nedávajte mu ziadne peniaze. Kedze jeho majetok je nulový tak sa samozrejme v tejto veci nic neriesi. Strasný pozor na neho, ponúka práce hlavne cez internet. ]-(
Odpovedať
ďakujeme za upozornenie. a čo konkrétne ste si u neho objednali vy?
Odpovedať
materiál a práce na dome ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
a odkiaľ je?
Odpovedať
Z Prievidze, ale hladá si prácu na celom Slovensku
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Od ktorej fimy ste si to objednali - D.R.STAV, s.r.o. ? Ja mam referenciu od znameho, ktory je spokojny a stavbu som videl. Dusan Racz figuruje pod roznymi adresami trvaleho bydliska. Je to ta ista osoba. Minimalne v jednej firme je V Poor v dozornej rade, co naznacuje, ze to je firma prave pana Poora a vymaz ex offo takej firmy sa skor tyka aktivit pana Poora. Ale ok, zaujima ma od koho ste to objednali a ci to nedorobili dodnes alebo len meskali.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Dobrý den. Pozor na stavby veduciho Ing. Dušana Racz,který je původem Slovák a momentálně žije v Olomouci. Je to nejhorší stavební technik kterého jsem kdy poznál,hraje se na šéfa a hlavě má nasrane. Je to obyčejný podvodnik který stavební práce vůbec ale vůbec nerozumí. Teď pracuje v firmě TRYA PM,s.r.o. Brno na stavbě v Drážďanech, je to 100% podvodnik který Vám na slibuje aj modré z nebe a pak Vás okrade. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?