Poznate niekto dobru overenu stavebnu firmu v Bratislave a okoli?

Ahojte, hladame urgentne stavebnu firmu, resp. pocula som aj o "partiach" ( viem ze vela ludi nestavalo s predrazenou firmou ale mali zohranu partiu ktora sa taktiez zivila stavanim ) Uz sme davali aj nacenovat ale rozne firmi chcu priserne zarobit a niektore si prihodili az od 30,000 DO 50,000 EUR naviac :-| Co nieje pre nas malicky peniaz :-( Mali sme vela problemov , menili sme dokonca cely projekt co taktiez nieco stalo, problemy so susedom ktoremu vadil velky dom, neseriozneho architekta ktory nam proces len cely nadlzil a zdrzoval a x dalsich veci. Chceli by sme postavit do konca roka aspon hrubu stavbu (ak by bolo mozne) . Uz cim skor by sme chceli byvat vo vlastnom tak to uz nahaname. Mame poschodovy domcek. Ak niekto mate s niekym dobre skusenosti, so serioznou a spolahlivou firmou, prosim o kontakt. Bratislava a okolie. Dakujem krasne za kazdu radu
Odpovedať
Profilova fotka
mne stava partia od Hlohovca, vsetko rovno pekne postavene. nemusel som im stat za chrbtom. chodil som do roboty. dal by som im to znova robit. cenu, to neviem, myslim ze som mal taky nizsi stred. ale to treba zjednat. zalezi aj na ktorej strane BA ste. ak to maju daleko dochadzat, tak to nebudu chciet ani robit, alebo to bude drahsie. ak chcete kontakt, napiste mi do ip.
Odpovedať
Profilova fotka
ak možeme tak nacenime vas dom , teda ak chcete poslite nam podklady k naceneniu
Odpovedať
Ja poznám tiež firmu nie v okolí Bratislavy, ale práve teraz tam stavajú jeden dom. Myslím si, že sú veľmi komunikatívny, rýchly a ták ja som s nimi veľmi spokojný. Ak máš záujem pošlem ti kontakt. A ak ti môžem poradiť a pomôcť niekedy je lepšie dať si poradiť od viacerých a nie sa hrnúť do roboty. Ale je to každého názor.A sú lacnejší ako firmy z Bratislavy pretože v Bratislave sa ceny pohybujú strašne vysoko.
Odpovedať
Profilova fotka
.......sú komunikatívny a rýchly...... :-D Hlavne, že nie sú sprostí :-D Že pozdravujem uja @filipdesol
Odpovedať
@reward a myslis ze za hodinu by mi to nacenili? To by bolo super :-D :-D :-D
Odpovedať
ak potrebuješ ešte firmu nám stavala firma z Bratislavy dobra spolupráca poradili posilám kontakt 0918183469.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?