Poznáte firmu Kombiprogram?

ahojte, nemate náhodou niekto skúsenosti s firmou kombiprogram?
Odpovedať
ahoj, urcte nestavat!!! ani len neoslovit tuto "firmu" - v cechach je nejedna tahanica na sude ... odporucam prezriet zopar diskusii na tuto tenu.
Odpovedať
snažím sa o nich nájsť čo najviac hlavne v diskusiach, ale nedarí sa mi. Vieš poradiť....?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
potapac v cechach??? omi stavaju...stavali v cechach??? inac zdielam tvoj nazor, ruky prec od nich...
Odpovedať
:-( ahojte- do diskusie- ked som bola vo fy kombiprogram-zo začiatku boli velmi ústretoví- ked som odpovedala na ich dotazy ohladne financovania- moja predstava bola malý pozemok + bungalov 21- vo velkom bieli pred dvama rokmi- mala som pripravených cca 3 mil. tak mi poveddali ,, že nie som pre nich zaujímavá,,-sídlia na galvaniho na trnávke- odišla som nielen sklamaná ale aj ponížená- nikdy nie táto fy....
Odpovedať
Ahoj, ja mám s Kombiprogam len tú skúsenosť, že sme si v ich katalógu vybrali projekt a kúpili. Zaplatili stanovenú zálohu a cca do týýdňa nám projekt prišiel na dobieku . S tejto strany som so spoluprácou spokojná. Inak projekt bol od fy promiprojet a až neskôr sme našli ich stránku, ale cena bola rovanká. Nevýhodu vidím vo veľmi nadnesenenej cene na kľúč. :-o
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Pozor na firmu kombiprogram, vystupuju aj pod nazvom studio 21. Najvacsi podvodnici, s ktorymi sa tahaju sudne procesy po slovensku aj v cechach. Ak mozem poradit, v ziadnom pripade s firmou kombi program nestavat, najprv naslubuju a potom vas oberu o peniaze!
Odpovedať
Dufam ze si s nimi nic nemala ... mne ten tucko nasluboval krasny domcek a dodnes som nevidel ani dom ani moju zalohu, ich pravnici su plateni za to, aby natahovali cas.
Odpovedať
My mame od nich projekt domu, s tym ziadny problem sme nemali =-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?