Poznáte firmu Kitchen trade Jozef Krausko?

aké sú vaše skúsenosti s touto firmou?
Odpovedať
Vôbec NEODPORÚČAM. Sme maximálne NESPOJNÍ. Robili nám vstavané skrine a teraz sme ich takmer po roku dávali prerábať miestnemu stolárovi. Boli v katastrofálnom stave. Sú milí, keď získavajú zákazníka. Keď ho už majú a majú peniaze v rukách, tak ide zákazník bokom. UŽ NIKDY VIAC!!! ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
@moje2deti fúha, to ma teda nepotešilo :-( Nám práve vyrábajú kuchyňu. Ozaj, veď ste to mali v záručnej dobe, tak sa dalo reklamovať, či nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@dobromila zdravym cital som vase prispevky pokial ste im este nezaplatily tak sa nebojte nicoho pokial stim nebudete spokojna tak to nechcete a basta a nenechajte sa odbyt recickami pri najhorsom pustite na nich psa :-)
Odpovedať
@dobromila no tak to mi prosím potom dajte vediet ako ste s tou kuchynou pochodili. my sme si ju objednali v januári a do dnešného dna ju nemáme hotovú :-| . katastrofa!
Odpovedať
Profilova fotka
@upomienka čože? A objednávali ste ju s akým termínom realizácie? Lebo my sme si objednali na konci júna s tým, že ju chceme mať namontovanú do konca augusta, takže majú ešte necelé dva týždne. Ináč tam začal pracovať jeden známy (cca. 4-5 mesiacov dozadu), ktorého beriem ako záruku serióznosti :-N
Odpovedať
@dobromila no aby sme sa pochopili, oni ju dodali načas - myslím, že prišli aj o týžden skôr ako bolo dohodnuté. ale mala chyby. peniaze zobrali a chyby neopravili dodnes... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
To je dnes realita niektorích firiem a živnostnikov.Ako nahle ziskavaju zakaznika,je všetko v najlepšom poriadku.No ak pracu dokončia a vy ich vyplatite a zistia sa zavady,vtedy sa ukaže spolahlivosť firiem.A väčšinou to je tak,že sa vyhovaraju a nechcu prisť.prečo?no preto,že maju dalšich zakaznikov,ktorí maju peniaze a ku Vam musia prisť opraviť a s toho nemaju nič :-S .Hold,na Slovensku je to tak. No existuju aj spolahlive firmy.
Odpovedať
@velociraptor máš pravdu. ked sme si u nich objednávali kuchynu, tak dobre že sa od ochoty nepretrhli. falošné úsmevy, ochota... a teraz, ked majú peniaze, tak sa tvária, že nič. takže firmu KITCHEN TRADE vôbec NEODPORÚČAM!
Odpovedať
Profilova fotka
@upomienka @velociraptor No tak my už máme kuchyňu namontovanú od minulej stredy. Prišla načas, poskladali ju veľmi rýchlo a dokonca zapojili aj nejaké spotrebiče, aj keď sme ich nebrali od nich. Takže zatiaľ z našej strany spokojnosť.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Som znechutený z toho ako ste zmazali moj príspevok ked som chcel vyjadrit názor a nie sa len prizerat ako nejaká upomienka na mna kydá a krivo ma obvinuje je mi z Vás zle. Neviem či ste si všimli ale SR sa označuje ako demokratický štát. Považoval som Vás za seriozne forum. ]-(
Odpovedať
čakal som nejaké reakcie ale očividne tu niekomu ide len o bezdôvodné očiernovanie .... Je zaujmavé že ludia dokážu krityzovať firmy a podnikatelov, ale len málo ludí pozerá na to že aj objednávatel može byt obyčajný špekulant a vychcanec. A taký potom sa cítia ukrivdený a podvedený ked im človek nastavý zrkadlo Vela zdaru.
Odpovedať
Článok sa načítava...
admin, ja si myslim, ze jozifek by mal mat pravo sa vyjadrit ku kritike, lebo to naozaj moze byt v skutocnosti trochu inac ako sa prezentuje. Ci?
Odpovedať
Profilova fotka
@jozifek skus ho napisat znova, mozno si to stihneme precitat....
Odpovedať
ja si tiež myslím, že by mal dostať priestor na vyjadrenie. prečo dostane niekto priestor na očiernenie a druhej strane je odoprené, aby sa bránila????
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
my sme si im na doporučenie môjho kolegu dali vyrobiť linku asi pred dva a pol rokom,dodržali termín,s prácou sme boli spokojní,bol problém s jednými dvierkami,ale tie bez pripomienok a na vlastné náklady dali vyrobiť nové a asi po pol roku sa vyskytol malý problém s jedným posuvom na zásuvke,po telefonáte prišli a namontovali mi drahší systém na vlastné náklady,takže z našej strany spokojnosť a z ich strany jednoznačne seriózny prístup,pred rokom som kúpil dom,mimochodom,kuchyňa mi predala byt za dva dni,a na jar idem prerábať kuchyňu a opäť sa obrátim na firmu Kitchen trade,
Odpovedať
Tak som sa tu nejak nadabil ani neviem ako a čítam to tu a žasnem. Ja upomienku poznám a žasnem čo to tu zase popisuje a záhada záhad poznám aj pozadie toho príbehu lebo som to počul od jej muža nebudem to moc rozoberat ale pravda je asi taká že upomienka je jedna neurotická brzda ktorá je notorický stažovatel a schyzofrenik. Mal som tu čest aj ja ona je zrelá na psichiatra, alebo na celý tím špecialistov. Chudák jej muž ja by ju asi dokopal keby bola moja. A chudáci aj tý čo boli u nej montovat, hysterka bláznivá ani nevedela čo si objednala ani len zmluvu im nepodpísala a potom si vymýšlala pičo.... A ked sa firma rázne postavila tak sa rozhodla že ich bude osierat kade bude chodit a vymýšlat si. A viem že dodnes to majú namontované a funkčné. Upomienka je brzda .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Podla toho čo píše ferino123,tak upomienka bude asi ozaj brzda.Nám tiež,vyrobili a montovali kuchyňu.Potom sa vyskytli nejaké drobnosti(doštelovanie dvierok.oprava pántov atď.)za čo oni nemohli,ale keď som zavolal p.Krauskovi,tak ten mi sľúbil nápravu a slovo aj dodržal.Teraz mam znovu problém s jednými dvierkami a verím,že bude vyriešený k mojej spokojnosti ;-)
Odpovedať
@jozifek máš pravdu :-x
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Zdravím aj ja som si objednal kuchynu a skrinu v kitchentrade a čo som si objednal to som aj dostal. Seriozny prístup odbornost montážnikov a všetko bol ako má byt. Som spokojný a vrelo odporučam. Upomienke neverím ani písmeno, neverím že niekto kitchentrade by sa dokázal takto správat. Niekedy pravda može byt uplne iná ako ju ludia prezentujú. Vrelo odporucam !!!!!!!!!!!!! peter
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Kitchen trade s.r.o. so sídlom v HC vrelo odporúčam. Veľmi oceňujem ochotu a trpezlivosť pani Moniky Masarykovej pri výbere/ hlavne neštandardnej farby/ kuchynskej linky. Kuchynská linka bola dodaná v termíne a 100% kvalite. Prekvapila ma rýchlosť montáže a ochota chlapcov riešiť každý detail. Darina 05.08.2021
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?