Pozná niekto firmu Razbet a mal s ňou skúsenosti?

Profilova fotka
Chcela by som sa len opýtať či mal niekto skúsenosti s firmou Razbet ohladom kúrenia? Ja by som si chcela dať od nich spraviť kúrenie a počula som na nich aj pozitíva aj negatíva.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som chcel od nich cenovu ponuku,neozvali sa ,ani nemali zaujem odpisali v lete , že maju čas až v zime,takže pristup o ničom,pracu a kvalitu neviem ohodnotiť.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, aj mňa by to zaujímalo, nakoľko plánujem dávať tak do dvoch mesiacov podlahovku a zháňam šikovnú firmu, ktorá mi ju zapojí a vidím že oni to robia na kľúč aj s anhydritom. Takže aj ja sa pýtam, máte niekto skúsenosti s touto firmou? Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ja som tiež chcel od nich kúrenie resp. TOP-Heating, ponuku mi poslali až po miernej urgencii v TOP-Heating. Ponuka bola naozaj zaujímava, ale neviem posúdiť kvalitu.
Odpovedať
majitel firmy je riadny podvodnik riadi sa heslom sluby sa slubuju a blazni sa raduju. Absoliune neplni zavazky, telefon dviha len obcas a ked aj zdvihne zahrnie vas informaciami o svojom zlom zdravotnom stave, pobyte na psychiatrii z vycerpania, ze sa musi starat o deti a ine pikosky.
Odpovedať
mam zial podobnu negativnu skusenost aku uvadzaju diskutujuci. Vyhovorky, neplnenie prislubov, niekolkohodinove meskania na stretnutia (ak vobec pride), vyhovorky na deti, rodinu zdravotny stav su bezne praktiky spolocnosti RAZBET resp. lacnepodlahovekurenie.sk. Okrem toho majitet sa zrejme riadi heslom: Ked vtacka lapaju pekne mu spievaju... Nabrat co najviac zakazok, zobrat peniaze a uz sa neozvat. Zakaznik sa riesenia dodatocnych problemov, dodatocnych nastaveni uz nedocka. ODPORUCAM NEDAT NA PRVY DOJEM (showroom, odbornost) A VYBRAT SI INEHO DODAVATELA!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Dobrý deň, v roku 2011 mi realizovali podlahové kúrenie v okrese TN na mojom RD. Najprv som váhal, lebo sa mi to zdalo až moc super, no nakoniec som si bol ich robotu pozrieť na inej stavbe a to ma presvedčilo. Ja som spokojný, ich prístup dosť profesionálny, poriadok a kvalita na slovenské pomery nadpriemerná. Majiteľ je možno trochu roztžitý, no ak by niekto vedel, ako to v dnešnej dobe funguje v stavebníctve, tak si myslím, že tu nie je tolko zlých referencií. Každopádne v mojom prípade postup : Stretnutie, cenová ponuka, obhliadka, dohodnutý termín, realizácia podlahovky - velmi spokojný. A až prekvapený, keď som im za 3 mesiace volal, že potrebujem anhydrit vybrúsiť, lebo chcem realizovať dlažby, do 3 dní bolo zrealizované... Jediné na čo som aj ja pozabudol pri realizácií bolo, aby mi jednotlivé okruhy označili v rozvádzači, aby som mal jednoduchšiu prácu s doladením kurenia po okruhoch... Ale stačilo si pozrieť fotky a s vykurovaním od RAZBET nemám žiadny problém. Robím v stavebnístve roky, a RAZBET bolo príjemné potešenie... palec hore
Odpovedať
Firmu RAZBET vôbec neodporúčam. Mali sme s nimi veľmi negatívnu skúsenosť, keď sme očakávali, že nám podlahovku dokončia. Majiteľ sa vyhováral na pracovnú vyťaženosť svojej manželky, rodinnú situáciu s dvomi deťmi a nakoniec aj zlý zdravotný stav, o ktorom sa dovtedy zabudol zmieniť. V každom prípade, ak sa berie objednávka, musím si byť istý, či ju dokážem naozaj zrealizovať. Čo sa týka položenia podlahovky všetko išlo hladko, až do momentu, keď malo prísť k finalizácii, spusteniu a sprevádzkovaniu podlahového kúrenia, napojenia na plynový kotol, montáži rebrinového rediátora v kúpeľni a k montáži radiátora v garáži. Po niekoľkých telefonátoch majiteľ firmy prestal brať telefón, až keď som použila iné telefónne číslo. Nenechajte sa nalákať na nízku cenovú ponuku, pretože v konečnom dôsledku vás to vyjde oveľa viacej a hlavne, to budú nervy a rozčuľovanie, kým, ak vôbec vám táto firma dokončí podlahové kúrenie tak, ako sľúbila. Nedajte sa oklamať, my sme našu chybu už veľakrát oľutovali.
Odpovedať
Tiez negativna skusenost a vyhovorky o zlom zdravotnom stave. Urcite tuto firmu neodporucam!
Odpovedať
Mne to robili pred troma dňami ale čo som si všímal prácu za tri dni to urobili ako sľúbili. Zaťiaľ som veľmi spokojný no uvidím keď to spustím do prevádzky.Používajú kvalitné materiály. :-)
Odpovedať
Súhlasím z dallas84. Tiež mi robili komplet skladbu podláh na mojom RD, komplet to znamená tepelnú izolaciu, rozvod podlah. kúrenia a zálievka. Všetko prebehlo podľa dohody , som nadmieru spokojný, sú to profici. A to môžem povedať, pretože sám pracujem v oblasti potrubných rozvodov a inštalácii. Uvažoval som na svojpomocnom vyhotovení podlahového vykurovania , no nakoniec som to riešil cez Razbet , a nebanujem.Vo finále som ešte nejaakú tú 100 eurovku ušetril. Ešte toľko: slavna nechápem o čom to hovoríš z tým spustením podlahového kúrenia? Predsa Razbet inštaluje rozvod, nechá vývody na pripojenie zdroja vykurovania, vykoná tlakovú skúšku, odovzdá majiteľovi protokol o tlakovej skúške a certifikáty použitých materiálov. Pripojenie zdroja vykurovania je záležitosť inej kvalifikovanej inštalačnej fi. ,podľa voľby typu a značky zdroja . Táto musí mať oprávnenie na inštaláciu daného zdroja, vystaviť protokol o spustení vykurovacieho zdroja, či už sa jedná o plynový, alebo iný kotol, na základe tohto môžeš uplatňovať akékoľvek reklamácie kúrenia.
Odpovedať
v ziadnom pripade neodporucam, este doteraz sa s nimi natahujeme, podlahove kurenie robil na x-krat, zacal 6.12.2012 a dielo odovzdaL po niekolkych vyhraznych emailoch a konfliktnych telefonatoch az koncom aprila. Stale mame zle nastaveny kotol , nekomunikuje s termostatom, volame mu, ale uz nam ani nezdviha, cize jeho reklamovana zaruka 15 rokov akurat vymyslena do reklamy, realita bohuzial ina...Ideme nanho pisat oficialnu reklamaciu a uvidime co dalej. V konecnom dosledku podlahovka o 50 m2 za 5,5 tis eur a nejde vam to poriadne, nie je lacna zalezitost. P.Razga si stale vymysla, klame, nedrzi sa dohodnutych terminov, ani cenovej ponuky, sam si protireci, ....nechapem, ak ma niekto dobre skusenosti s tymto clovekom, je to skor nahoda, pretoze jeho styl prace a pristup ku zakaznikom hovoria len o jednom, ze je to podvodnik vysity ako z knihy....
Odpovedať
Zle odvedená práca, prázdne reči, nedokončená robota a asi sa mu nič nestane aj keď mám na neho exekúciu lebo už si založil Razbetherm s.r.o. a bude ďalej ponúkať lacnè podlahovè kúrenie. Odrbávač a naše zákony sú trápne vo vymožiteľnosti. Zdar Slovenskèmu štátu, kde si chránime vyjebávačov ako Patrik Rázga.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Firmu Razbet urcite neodporucam. Mam s nou len tie najhorsie skusenosti. Robili mi kompletne podlahove kurenie s anhidridovym poterom. Pan Razga pri nahanani zakaziek sice posobi ako odbornik a ma na vsetko argumenty, ale od momentu kedy mu zaplatite zalohu su s nim len problemy. Prestane dvihat telefon, ked zavolate z ineho cisla zdvihne a ma kopec vyhovoriek hlavne na svoj zdravotny stav, popripade na stav svojho syna. Vsetci robotnici, ktori to vedeli robit postupne od neho odisli lebo ich neplatil ako som zistil a tak to robi sam spolu s brigadnikmi a ludmi z uradu prace, co nemaju a tejto profesii ani sajnu Kurenie mi nakoniec spravili ako tak s niekolkotyzndovym oneskorenim. Ale co sa tyka poteru to som este nikdy pred tym na ziadnej stavbe nevidel. Anhydrid vobec nie rovny ako by mal byt, mam tam neskutocne jamy do rozdielu az dvoch centimetrov na dva metre. Boli sa na to u mna pozriet uz viacere poterarske firmy, a vsetky sa zhodli v tom, ze jedine riesenie je poter v niektorych castiach uplne vyburat a urobit na novo. Nedajte sa ludia oklamat aj vy.
Odpovedať
V septembri 2012 som si firmu Razbet vybral spomedzi ďalších 5 tich na základe veľmi zasvätenej prednášky o výhodách anhydritového poteru.Pánovi Rázgovi som prisľúbi,l že do začiatku roku 2013 , kedy som plánoval realizáciu,nebudem už nikoho oslovovať,lebo na mńa urobil dojem serióznej firmy.V januári som sa mu ozval, že by sme mohli začať s prípravou realizácie.Bol veľmi agilný, a šikovne ma vmanipuloval do súhlasu, že začneme okamžite s realizáciou podlahovky, hoci som mu povedal, že sú mrazy a nemám urobený prepoj rozvodu ústredného kúrenia k rozvádzaču ako rezervné médium.Tvrdil nevadí, chlapci to urobia za deň.Vytiahol zo mňa na 2 krát 5000 Eur zálohu-o 600 viac ako sme dohodli, vraj na nákup ďalších potrebných vecí.V tom čase mi telefonoval aj 3 krát denne.Napadlo ma že zúfalo potrebuje peniaze, lebo január nie je ideálny mesiac.Jeho zamestnanci okamžite začali klásť polystyrén a systém, za 4 dni boli hotoví, samozrejme na urobenie prepoja ústredného kúrenia sa vykašlali.Dovtedy som ich výkony považoval za slovenský štandard, nakomiec inštalovali veĺmi jednoduchú verziu syst. TOPHEATING-na tom niet čo pokaziť.Február boli silné mrazy a tak som disciplinovane čakal.V marci som mu 1ý krát volal kedy zrealizujeme anhydritový poter.Okamžite zmenil tón, bol nepríjemný a 2 mesiace sa vyhováral a zatajoval. Nakoniec som prizval na zaliatie firmu PEBECO-myslím že je to špička v branži a od 5000 zálohy nemám faktúru, nemám protokol o tlakovej skúške ani certifikáty,nechce vrátiť ani kľúč od bytu ani čipový kĺúč od domu...Čistý psychopat.Nechápem, ako je možné že ďalej pôsobí v branži......Skúsim to nevzdať a začnem ŠOI-kou
Odpovedať
Ja mam s firmou Razbet len tie najlepsie skusenosti. Vsetko prebiehalo presne podla dohody s p. Razgom a vobec sa mi nestalo ze by mi nedvihal telefon a ak nedvihol nasiel si neprijaty hovor a zavolal spat. Pracu odviedli chlapci velmi dobre som nad mieru spokojny a dokonca mi spravili kurenie v predstihu. takze ja mozem firmu Razbet len vrelo odporucat. Nehovorim vzdy moze prist ku nejakym komplikaciam to sa stava ale u mna nebol ziaden problem az sa mi zda hrozne co tu niektory ludia pisu.
Odpovedať
Tiež sme si dávali spacovať cenovú ponuku od firmy Razbet, ponuka bola zaujímavá, materiál prezentovali kvalitný. Už sme chceli pristúpiť k podpísaniu zmluvy a stretli sme známeho, ktorému pán Rázga podlahové kúrenie montoval. No nepočuli sme nič pozitívne. Pán Rázga si od neho zobral zálohu a potom už s ním v podstate nekomunikoval, nedvíhal telefóny a podobne. Podlahovku urobili až keď sa im známi vyhrážal, skoro s dvojmesačným sklzom. Samozrejme ešte zistil, že materiál, ktorý prezentujú pri stretnutiach nemontujú, ale na stavbu mu namontovali poľské najlacnejšie šunty. Overoval si to priamo od výrobcu,od ktorého akože Razbet montujú. P. Rázga je totálny podvodník. Dajte si pozor.
Odpovedať
pozná niekto firmu E-mont, alebo xdomy na kľúč, pán Kocúrek? Nemáte nejaké skúsenosti?
Odpovedať
takisto negativna skusenost s firmou Razbet - nedviha telefony a ak dvihne - tak je chory a milion vyhovoriek .... ked vtacka lapaju, vyzera profesionalne a doveryhodne .....ponuka vsetko na komplet s 15rocnou zarukou - ale skutocnost je ina. realizacia podlahovky ako tak, ale vybrusenie podlahy a celkove spustenie - to uz nedviha telefon a nereaguje vobec - akoze nechapem, co je toto za firma a za pristup .... ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
S firmou razbet mam velmi dobré skúsenosti. Prístup majitela je profesionálny, vždy bol ochotný a aj ked nedvíhal telefon akonáhle bol voľný hned mi volal späť. S jeho prácou a prístupom som bola spokojná. Nemal problem poradiť aj v iných oblastiach. Dokonca ja som mala sklz a p. Razga sa prisposobil a ked som potrebovala brúsenie dokonca on sa prisposobil mne. Jeho pracovníci si po sebe poupratovali, nenechali žiadny neporiadok , čo nemožem povedať o iných firmach. Po skončení mi odovzal všetky protokoly a certifikáty. Som zaskočená čo sa to tu píše. Firmu razbet doporučujem každému kto chce podlahové kúrenie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
natahujeme sa s dotyčným panom uz asi pol roka vzdy chce zalohu ked ju dostane tak potom nedviha aj par tyzdnov je to jeden arogantny hajzel. ´´Podnikatelia´´ ktory sa spravaju takto by nemali podnikat len z ludi tahaju peniaze a zdrzuju ich v dokonceni stavieb. PODLA MOJHO NAZORU SI TIE POZITIVNE KOMENTARE PISE SAM !!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovedať
ja som ich tiez oslovil, cenova ponuka na druhy den, cena 33,5 E na m2 aj s anhydritom. nasledny polhodinovy telefonat s nim a zdal sa mi byt ako clovek co sa tomu vyzna. este ze som si precital tieto reakcie. odhliadnut od toho ze vam to urobil nie v slubenom case, ste s robotou spokojni? len samotny anhydrit stoji cca 15 E na m2. preto je to cele divne. resp koho by ste odporucili na podlahove kurenie v okoli BA? dakujem
Odpovedať
Vec: Reklamácia. Vzhľadom k tomu, že napriek ústnym dohovorom sa nám doteraz nepodarilo urobiť nápravu Vás týmto vyzývam o opravu a odovzdanie Vašej zákazky najneskôr do 7.2.2014. Jedná sa o nasledovné nedostatky: 1. oprava popraskaného poteru 2. odovzdania protokolu o tlakovej skúške 3. odovzdanie dokumentácie ku kotlu RAJA 12 4.a presní zoznam pouziteho materialu a ich cenu pokladnicne blocky S vyhotovením Vašich prác chcem vyjadriť nespokojnosť, pretože ste použili polámaný polystyrén o čom existuje fotodokumentácia. Sami ste navrhovali montáž elektrokotla RAJA 9, a nakoniec ste namontovali kotol RAJA 12. Vykurovacie hadice ste uložili aj na miestach, kroré mali byť podľa dohody vynechané. Okrem iného ste do dnešného dňa nevrátili kľúče od objektu. Túto reklamáciu považujte za moju poslednú výzvu, v prípade, že nedostatky neodstránite, moje ďaľšie kroky povedú na obchodnú inšpekciu a živnostenský úrad Danovy urad ako aj na inspekciu NIP
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
dostal som prave zaujimavu cenovu ponuku od dotycnej firmy....po precitani vsetkeho hore do toho urcite neidem a zaujimave je ze skoro vsetky kladne prispevku su od ludi co maju na modrej streche po jednom prispevku....nieco tu smrdi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Rasto, presne tak, vsetky pozitivne su s jednym prispevkom...
Odpovedať
mám od nich ponuku, ale s upozornením že je to cena bez DPH /s DPH už nie je taká zaujímavá/
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Dobrý večer..To, že pán Rázga je trochu chaotický a roztržitý , to je pravda...Nenapadlo ma tu reagovať, ale po prečítaní by som sa rada vyjadrila aj ja, nakoľko máme osobné skúsenosti..V r.2012 sme stavali drevodom, pri čom si môj manžel robil prieskum firiem, ktoré splnia naše požiadavky ohľadom kúrenia..Rozhodli sme sa pre podlahové kúrenie a nakoniec naším favoritom bola firma RAZBET (p.Razga)..Po vyplatení zálohy som zostala ako na tŕňoch, ako toto celé dopadne, nakoľko sme vyplatili aj celú sumu kotla (zn. WOLF)..Mala som fakt stavy nespavosti, no našťastie to celé dobre dopadlo a pán Rázga, ako sľúbil, dotiahol veci do konca podľa dohody..Bývame tu dva a pol roka a našťastie zatiaľ všetko funguje tak, ako nám bolo odprezentované ..Ak by chcel niekto vedieť bližšie informácie, nie je problém, kľudne sa mi ozvite, rada sa podelím..Nie je to našťastie také strašidelné, ako niektorí opisujú...S pozdravom N.L. NR
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
len strucne! pozor na toho hajzla...strasny odrbavac ktory sa hraje na profesionala ! v podtstae to tak vobec nieje ale recnikom je na 1* a to musim uznat. Velmi dobre si to rozmyslite ci s nim nieco chcete mat...odrbal strasne vela ludi a nakoniec ved vidite aj tu tych ostatnych. Pracuju pre neho brigadnici ktorym plati minimum/ o kvalite nemaju ani potuchy a stale len pyta peniaze dopredu. Po uhradeni zalohy ho spat len tak nedostanete bez vyhrazok a natlakov !!poznam aj ludi co pre neho pracovali a potvrdili jeho praktiky. POZOR POZOR !!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Majitel tejto akoze firmi je zlodej a odporne obezne hovado. Pripravil nas o peniaze a uz sa viac neozval. Telefon nedviha a ked, tak sa len vyhovara na zdravotne problemi, pobyt v nemocnici a td. Snad mu raz niekto rozbije tu mastnu papulu tak ze v tej nemocnici naozaj skonci.
Odpovedať
http://dlznik.zoznam.sk/socialna-siet... A pánko si stále podniká : http://www.lacnepodlahovekurenie.sk/
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
So všetkými súhlasím a pánko si ďalej podniká. Veď ho treba zastaviť, aby už neoklamal ďalších. Sú viacerí na tejto stránke, ktorí sú nespokojní a musí existovať spôsob nápravy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?