Poraďte bezdrôtový internet a tv v Malinove

Viete niekto poradit bezdrotovy internet a televiziu v Malinove ? :-)
Odpovedať
Bezdrotova televizia je na celom Slovensku. Vola sa to satelitny prijem :-).
Odpovedať
@ciril pozri cez hociktorého poskytovateľa podľa svojej adresy,potom vyber najvýhodnejšieho podľ programu. Sat je najvýhodnejší asi Skylink má najviac prog. v HD,neplatené základné za 2 Eur/mesiac
Odpovedať
Profilova fotka
@ciril presne ako ti tu pise duzu, otvor si stranku poskytovatelov roznych, porovnaj si ponuky, pozri aku maju dostupnost na tvojej adrese a rozhodnes sa, nie je to veda :)
Odpovedať
@ciril uz si si od niekoho vzal internet? reku ci by si mi nevedel helfnut.. Nasim tiez chcem dat novy internet a neviem ktorym smerom sa ubrat a co je taka normalna mesacna cena zan. Vdaka
Odpovedať
@laurinusa internet - dsl, ci je tam mozna aj optika? a pri dsl je dost dolezite aj kolko si ochotna na zaciatku do zriadenia vrazit, potom mesacne je to uz viac menej nejakych 10-15 euro.
Odpovedať
Profilova fotka
@sebastian9 keby bola vsade optika tak by to bolo najidealnejsie, ale zatial sa musime uspokojit s tym co je. Dsl je podla mna prve nnajlepsie riesenie po optike, tak urcite sa po takychto ponukach treba pozriet
Odpovedať
Profilova fotka
@laurinusa zlata stredna cesta ak sa bavime o cene a o dsl internete tak je okolo 12 euro. To je taky ideal. Ale viac ako na cenu by som sa urcite sustredil na rychlost
Odpovedať
@branislaf dnes máš na výber pre dsl len nízku rýchlosť 2M/0,5 za 10 Eur , a kde je kvalitnejšie vedenie a bližšie k ústredni tak 5M za 15 Eur sú dátovo neobmedzené, nič iné nie je.
Odpovedať
@sebastian9 co si, keby sa dala dat optika, tak to je o inom. @branislaf tak nasim nejaky extra rychly internet nie je treba, cize dsl-ko by im uplne mohlo stacit a za taku cenu, no cert to ber. Len otazka je, ze od koho a ako to je s routrom, kolko stoji takto prenajom, ci kupa cez operatora?
Odpovedať
Profilova fotka
@laurinusa pri dsl sa plati aj zriadenie, nie len router, cize aj s tym treba ratat. Ze na zaciatku to bude mozno dokopy nejakych 60euro vychadzat teda pri tom najpomalsom internete. Skusala si uz pozerat ponuky?
Odpovedať
@laurinusa ked im to tak staci tak by ta to mohlo stat nejakych desat euro. Len to zalezi kam ten internet by mal ist, kto tam ma dostupnost. Lebo darmo ti tu budeme davat typy ked nevieme kde.. Chapes nie?
Odpovedať
@tindzia uz som nieco cez tyzden popozerala ale este som sa nerozhodla. Nejako neviem sama co by bolo najlepsie.. Musim sa tomu asi este trosku viac povenovat. Ale tych 60 euro nie je vela, ved co by som pre nasich neurobila :) @alexindo tych desat by bolo fajn. Viem viem, uz som si aj to pozerala na strankach, ze sa tam da overit aj dostupnost.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@laurinusa len daval by som si pozor aj na to ako casto mavaju vypadky a poruchy. Urcite to ti pomoze sa rozhodnut ovela rychlejsie.
Odpovedať
@laurinusa ake ponuky si uz pozerala? a hlavne overila si si uz dostupnost, ci aj na danej adrese na ktoru chces ten internet je tak operator a s takym programom ako chces? lebo na toto netreba zabudat. Darmo budes pozerat ponuky ak nie su na tej adrese.
Odpovedať
Profilova fotka
@laurinusa je to taka normalna cena, viem ze to nie je ejdnoduche lebo sme to tiez riesili na byte, ale ked clovek pohlada tak najde. Ide hlavne o to aby nevypadaval internet a aby aj ked nahodou bude problem tak necukli ale aby ho riesili. My sme s tymto co mame zatial musim si zaklopat ale spokojni
Odpovedať
Profilova fotka
@laurinusa od akeho operatora? ved si vyber najlepsiu ponuku. Pozri co u vas moze byt aky operator s akym programom a porovnaj si to a hned budes mat v tom jasno ;) tiez som to tak bol nuteny riesil lebo som sa z toho nevedel vysomarit :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@laurinusa tak super, ze si si to porovnala aj si naklonena pre niektoreho operatora? ci ani nie este?
Odpovedať
@laurinusa ADSL si na Slovensku pozri od Slovak Telekom, Orange, Swan, Slovanet, Benestra a kludne aj DSI Data. Tieto všetky poskytujú ADSL internet. Podstatné je, aby si vedela, že čo sa týka výpadkov, budeš to mať všade +- rovnako ... Celá podstata je tá, že vedenie rovnako ako ústredne vždy patria Slovak Telekomu, takže ostatný operátori si od nich ústredne ako aj ADSL prístup objednávajú a následne do toho pumpujú vlastný konekt. Ten má každý z vyššie menovaných operátorov dobre zálohovaný a nakupujú ho na rovnakom mieste ako Slovak Telekom = prevažne SIX alebo SITEL v BA ... Zdrojom porúch bývajú napríklad poruchy na ústredni alebo poškodenia kabeláže ... Ale ak niektorá z nich nastane, nebude fungovať internet ani jednému z vyššie menovaných ... Takže osobne by som si pozrel ponuku každého jedného a vybral tú najlacnejšiu, pretože to bude fungovať vždy viacmenej rovnako po úplne rovnakom kábli cez úplne rovnakú ústredňu :)
Odpovedať
@filipendo neviem comu sa cudujes, vies ake sme my zeny. Najradsej by sme o vsetkom rozhodovali same, ale ja si v takychto veciach dam aj poradit, nech neurobim zle rozhodnutie. @alexindo tak po tych ponukach som sa rozhodla pre dvoch uz len vybrat z nich toho spravneho. @lubk0 pozerala som:) jasne rozumiem, len co sa tyka najlacnejsich ponuk, tak vzdy ked som sa dala na cenu zlakat tak som na to doplatila :/
Odpovedať
@laurinusa Ale v tomto prípade je to iné :) To je celé. Teda pri ADSL to je fakt jedno ... Keď si to objednáš od Slovak Telekomu, ktorému vedenie patrí, tak to zriadia na svojej trase, ak si to objednáš napr od Slovanetu, tak ten si objedná tú istú trasu, to isté vedenie od ST a pustí tam svoju službu. Pôjde to po tom istom kábli, cez tú istú ústredňu ... To je celé ... Ak by sa jednalo o iný typ pripojenia, tak som ticho :) Pracujem v Telcu dlhé roky, fakt sa pri ADSL budú líšiť len v drobnostiach ...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@alexindo sa pytas ako by to bolo take jednoduche, pre cloveka ktory sa takymto veciam nevenuje, nerozumie je rozhodovanie tazsie ako si myslis ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@laurinusa ja som asi pred rokom zmenil operatora a zatial je vsetko ok, aj ked som do toho isiel z miernymi obavami kedze to bolo pre mna nieco nove a nepoznane, ale nelutujem. Treba si porovnat ceny, programy a velmi rychlo budes mat jasno.
Odpovedať
Profilova fotka
@laurinusa opatrnost chapem a paci sa mi, ze si das poradit ale v prvom rade musis vediet co chces za aku cenu. Moje zena to vedela preto rozhodla :)
Odpovedať
@lubk0 jasne, to som vidis ani nevedela :) uz budem vediet aj v buducnosti ak budem nieco podobne riesit. Dakujem ti :) @sebastian9 to mi je jasne, ja uz som to riesila aj s drahym tak sme sa dohodli, ze to nechame na vikend aby si nad to sadol so mnou a vybrali im nieco ako sa to hovori site na mieru. @benjino obavy budu asi vzdy pri kazdej zmene v zivote,ci?
Odpovedať
Profilova fotka
@laurinusa to mas veru pravdu. Len tu som vahal trosku lebo predsa je tam nejaka viazanost a keby nieco tak tak lahko cuvnut nebudem moct, ale pokial bude vsetko ako doteraz tak myslim, ze ani nebudem mat dovod nejako opat menit alebo nieco vymyslat.
Odpovedať
@laurinusa treba treba sa v tom posprtat, porozmyslat. Kto nehlada, nenajde. Urcite jestvuje program ktory by bol pre nich ok.. uz ste nieco vybrali?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?