Poradíte znalca v okolí Trnavy?

Chcem sa spýtať,či mi niekto nevie poradiť dobrého znalca v okolí Trnavy a aj s dobrou cenou,... My sme zakladali rodičovský dom a mali sme jedného znalca s Nitry,no vypýtal si 12000skk čo je neprijateľné,... Keby to povedal skor,ani onho nezakopneme ]-( Všetci sa vtedy čudovali,že za znalcov sa dáva max 5tisic skk.Viete o niekom takom,niekoho s dobrou cenou doporučiť??Potrebujeme teraz prepísať rodičovský dom na náš,ale tolko penazí nemám aby som zasa niekomu dala ,,do vačku" :-( Budem vdačná za každú pomoc.
Odpovedať
na prepis domu nie je potrebny znalec.
Odpovedať
Je pretože potrebujeme mat dom naš novy ohodnotený na sumu určitej cielovej sumy,pre banku,... Nedá sa prepísat dom ktorý nemá žiadnu hodnotu...
Odpovedať
Mitinka IP.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
potrebujem znalca.. na stavby a ich poruchy, mate nejaky dobry tip? vdaka..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ing. Rybnikár je veľmi dobrý znalec, aj cena je fajn. Máme s ním dlhodobé dobré skúsenosti. Kontakt do IP ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
poznate niekto dobreho znalca z Trnavy na byt za rozumnu cenu ?dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Zdravím, neviete niekto poradiť ako otvoriť subor od znalca? Je to subor s priponou . hyp a neviem to nicim otvoriť. Posudok mi robil prave p.Ribnikar, sice mi slubil telefonicky ze mi ho posle mailom v PDF ale nestalo sa. Ďakujem za radu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@tiny_petka Dobry den, pred casom ste pisali, ze p.Rybnikar sa vam osvedcil ako znalec. Mate prosim na neho kontakt? dakujem s pozdravom mirka
Odpovedať
Profilova fotka
@miriams1910 píšem správu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Dobry den, prosim o kontakt na p. Rybnikara - znalca. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@tiny_petka Dobry den, aj ja prosim o kontakt na p. Rybnikara - znalca. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja potrebujem tell.cislo p. Rybnikara
Odpovedať
Článok sa načítava...
Pána Rybnikara, určite nedoporučujem. Je to neseriózny znalec. 4x posunul termín odovzdania posudku a nakoniec nedvíhal telefón ani neodpovedal na sms. Posudku sme sa nikdy nedočkali a ani sa s ním nedalo spojiť. Posudok sme museli dať vypracovať novému znalcovi a stratili sme zbytočne týždne čakaním a snahou za s ním skontaktovať.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@petka_sp rovnaku skusenost mame aj my. Nam uz 3x presunul termin odovzdania posudku. Tlaci nas cas kvoli hypoteke. 4 tyzdne nas natahuje! Nedviha telefon, neotvara dvere ani financnemu poradcovi a dokonca si vypol telefon. Minuly stvrtok ho znalec zastihol doma a nasluboval, ze dnes bude. Ale uz mu manzel pisal, ze si berieme od neho vsetky podklady a mame vybaveneho ineho. Kto moze, vyhnite sa mu oblukom. Nespolahlivy a neprofesionalny pristup. A este povedal, ze nebudeme to natahovat, do 5-10 dni to bude hotove.
Odpovedať
Profilova fotka
@julinka_kalapi pardon zastihol ho poradca samozrejme
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Môžem potvrdiť, čo sa píše o p. Rybnikárovi. V lete 2020 to však bolo inak, vtedy riešil posudok mojej klientke a mali sme obhliadku na druhý deň a za 3 dní bol posudok. Neviem co sa s ním stalo, ale teraz je to presne naopak, tak ako spomínajú vyššie. Sľúbi a následne nedvíha telefón a neodpovedá na sms.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@egic_marko pán Rybnikár mi už viac ako mesiac nepošle hyposúbor, ani nedvíha telefón ani na sms sa neozve. Poslal mi znalecký posudok, ale súbor na CD čo banka potrebuje je nefunkčná. Takže sme vyhodili 250eur na posudok, ktorý ani nie je dobrý... po mesiaci mi včera zdvihol telefón a povedal, že hneď to pošle a odvtedy zase nič a ja som práve sedel v banke a čakali sme, aby to poslal, aby sme vedeli začať riešiť hypotéku. Ale asi budem potrebovať nového znalca. Nikomu ho neodporučujem ani náhodou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?