Poradíte murárov v okolí Trnavy?

Ahojte, neviete mi niekto prosim poradit skusenych a sikovnych murarov v okoli Trnavy s ktorymi ste boli spokojni a vedeli by ste ich odporucit aj dalej? Moja predstava je mat dvoch sikovnych murarov(+pomocnikov by som si uz zohnal sam)na zhotovenie hrubej stavby od zakladu, s ktorymi sa da seriozne dohodnut aj na praci aj cene :) ... prosim poslite pripadne nejake kontakty a odporucania na nejakych...dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
nam robil vsteko jeden starucky ujo murar, mal 70 rokov,ale makal skvele :)) ostatní mu len pomahali a orbil od rana do vecera:) za 4 dni vytiahli hrubu stavbu mury ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ja by som ti odporucil môjho otca.a kludne staci aj jeden murar a dvaja pomocnici.aj mne staval môj otec.Ja a brat sme boli pomocnici
Odpovedať
Profilova fotka
nam robil tiez podobne ako Katrin jeden stary ujo murar a jeden jeho pomocnik, robili od rana do vecera - ani oddychnut si nechceli a za tri dni boli mury vytiahnute.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@madyyy a vedel by si dat kontakt?
Odpovedať
@katrin21 Katrin, možeš dat kontakt na toho pana čo vam tahal mury? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@katarinka2010 bohuzial nie, minuly rok zomrel :(
Odpovedať
@katrin21 :-.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@ja_nulka vedeli by ste dať kontakt ak boli z okolia Trnavy? Ja by som potrebovala šikovného murára a obkladača do kúpelky...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
poznám zlého murára Romana Martinkoviča. Sfušoval čo sa dalo..jedina vyhoda rychlo spravene...ale o to nepresnejsie..a zostal po nom neporiadok
Odpovedať
Profilova fotka
moj manzel je murar. Nie len kvoli tomu ze je to moj muz, ale naozaj ho musim pochvalit, ze robi velmi pekne, ked treba tak sa zorganizuje aj tak, aby to bolo, co najrychlejsie ked treba a nie je ani drahy si myslim (aspon co som pocula kolko pytaju za niektore prace ostatni)... nam prerobil cely dom, a nemam ziadne vyhrady. takze vrelo odporucam =D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@smuci12 ...koľko od vás vypýtal za prerábku celého domu? :-p ...ja budem asi tiež potrebovať murára, dáš mi potom kontakt?
Odpovedať
Profilova fotka
@ac3 to je velmi individualne kolko ta vyjde prerabka domu... kontakt na neho je 0907 47 47 78... ked mu zavolas isto sa dohodnete. :-)
Odpovedať
@smuci12 díky...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
@ja_nulka ahoj... mohla by si mi poslat kontakt do IP dakujeme a este odkial je .. :) pekny den
Odpovedať
Profilova fotka
u mna v trnave teraz jedna partia maka, kompletna rekonstrukcia ... su od nitry, zatial som spokojny ... ak ma niekto zaujem :) ale neze mi ich vyfuknete :)
Odpovedať
Profilova fotka
mozete oslovit aj tychto @tinkatol 0908761207 p Lehuta.. robia vsetko, stavby, prerabky, zateplovania, omietky, zamkove dlazby, ploty.... fakt peknu robotu maju.
Odpovedať
Profilova fotka
@portianko ahoj, mohla by som ta poprosit kontakt na tu partiu do IP? Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tinkatol mas to tam ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@smuci12 Dobry den , Prosim Vas , zhanam sikovneho murara tak som nasla v diskusii kontakt na Vasho manzela. Aj ked diskusia prebehla tusim v roku 2013 je to stale aktualne ?... Som z Trnavy. Blizsie info o praci by som dala mailom. Dakujem
Odpovedať
@veronika56 dobry den. Poprosila by som informaciu ci ste zohnali sikovneho overeneho murara. Tiez by som potrebovala murara.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Nie stale hladam
Odpovedať
My tiež hľadáme :-( všetci o ktorý vieme že sú dobrý môžu až o 5-6 týždňov.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Sice starsia diskusia, ale neviete mi niekto poslat kontakt na stavebnu firmu, murara z okolia TT na stavbu domu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?