Poradíte majstra na stierky a murárske práce v Nitre?

vie mi niekto poradiť dobrého majstra na stierky, príp. iné murárske práce v NR za dobrú cenu??? p.s. termín pôrodu o 2 mesiace, tlačí nás čas :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. O jednom by som vedela môžete mu aj zavolať mne robil všetky izby a som spokojná býva v ba tak možno by to prisiel aj obzriet za m2 som platila 2,90eur a som spokojná je z Oravi a vie všetko čo sa týka stavebníctva bola som spokojná mám aj inzerát s foto keby ste chceli vidiet co robil :) kontakt je 0911 315 500 alebo ak máte záujem napíšte mi čislo a on vám zavola ale ako viem tak do pondelka ma este akusi prácu a potom by mal byt volný tak by sa to pre vás aj hodilo pekný deň. :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte.. Nemate niekto prosm Vas kontakt na majstrov stierkarov z okolia NR?? Samozrejme najlepsie nejakych overenych a za dobru cenu.. Mozte aj do IP.. Dakujem vopred..
Odpovedať
Profilova fotka
@barbarosa ak niejake tel cisla zozeniete poslite kontakt aj mne
Odpovedať
Profilova fotka
Opakujem sa trosku, ale snad to pomoze :-) Najde sa nejaky majster, ktory by mi urobil stierky do celeho bytu v Nitre za rozunu cenu?? Dakujem..
Odpovedať
Dobrý deň, Ak ešte hľadáte stavebnú firmu ktorá by Vám zrealizovala nové stierky kontaktujte ma na moju emailovú adresu : alenakrasnanska@gmail.com
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?