Podkrovie vo fáze premýšľam

Ahojte! Prosím chcela by som sa Vás opýtať či ste niekto už stavali podkrovie. Chcela by som sa spýtať na cenu a približne čas koľko vam to trvalo a na čo všetko sa pripraviť 😊 chcela by som dve izby, kuchyňu s obývačkou, kupelnu. Máte niekto skúsenosť? Mohla by som sa zmestiť do sumy 20000€ za hrubú stavbu, novú strechu a steny, elektrina voda atd. Ale bez podláh zariadenia a tak to by som chcela dokopat nasledujúci rok. Podotýkam všetko cez firmu ďakujem velmi pekne☺️
Odpovedať
@adriana1994 cez firmu asi nie, firma si veľa pýta za robotu. Keby ste si to robili svojpomocne, tak možno by si sa do toho rozpočtu zmestila ale v tomto prípade si myslím, že ti 20 tisíc nebude stačiť.
Odpovedať
@doritt ďakujem za odpoved firma si asi koľko vypýta cca? 😅
Odpovedať
@adriana1994 no to ja presne neviem ale od nás len za krov a položenie strešnej krytiny vypýtali 9 500€ a to máme úplne jednoduchú Á-čkovu strechu.
Odpovedať
@adriana1994 Na to, aby niekto mohol odhadnúť cenu, treba mať projekt. Máš už projekt? Lebo už len samotný projekt ťa bude stáť 1-3 tisícky. Celkovo môžeš počítať s nákladmi (podľa rozsahu prác a plochy podkrovia) 30-50 tisíc €.
Odpovedať
@chrobak7 nemám ešte vôbec nič preto sa pýtam takto aby som cca vedela čo má čaká 😊 no dobre tak uvidíme ako čo ďakujem za odpoved. 😊
Odpovedať
@doritt no to je dosť 😮 Okej ale aspoň viem cca s čím rátať svojpomocne nemám ako 😞 ale ďakujem za odpoved 😊
Odpovedať
Profilova fotka
A to este vela zalezi ake je terajsi stav domu.
Odpovedať
@adriana1994 nie je začo. Aspoň ako si napísala, vieš s čím máš rátať :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?