Peter Rábek - podvodník

Nedá mi nezareagovať. Admin na tom to foré vymazal celkom dvôležitú tému o podvodníkovy ktorý suverénne okráda občanov celel SR. Podla mňa stačilo vymazať len to nevyhovujúce vlákno a nie celú tému. Tá téma upozorňovala všetkých ľudí v SR a aj ČR na podvodníka. Berie nemalé zálohy za stavebný materiál a vlastne za všetko možné. Okres Nitra. TAK ŽIADNE PENIAZE VOPRED.!!!!!!!!!!!!! Ak by ste chcely nejaké info mám takmer všetko. Píšte na rudiger@centrum.sk Ďik. leo
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj, ja len k tej zmazanej téme napíšem toľko, že viac krát v nej boli porušené pravidlá našej stránky, o čom som ťa aj informovala v pošte :) Teda zverejňovanie kontaktov, či dokonca občianskeho preukazu druhej osoby (viď náš bod 5. a 6. v pravidlách pre fórum). Taktiež téma nebola nakoniec úplne jednotná, keďže v tej dobe si si nebol istý menom osoby, o ktorej si písal, takže do určitej miery mohla byť aj zavádzajúca pre ostatných. Určite som ti tým nechcela spôsobiť žiaden napriek, snažila som sa len o vyriešenie tejto "spornej" situácie. Vďaka, Petra.
Odpovedať
@petradum ja by som to nerád ďalel rozpitvával, ale ja osobne som žiadny OP nezverejnil. A neboli by naškodu jednoducho žačierniť ,alebo vyXkovať nedovolené údaje , tak aby samotný topik zostal ako informácia a varovanie pred zlodejom? PS: Včera ma kontaktovaly ďaľší dvaja podvedený. Je zrejmé že ten pán vo svojej trestnejčinnosti pokračuje naďalel a týto ľudia sú aj vašími návštevníky tejto stránky. A po druhé. Všetky informácie ktoré som zverejnil ja pochádzaly z verejne dostupných zdrojov. Facebook a iné. môžem uviesť kludne všetky. Ďakujem. ...Ale to Xkovanie by Vám ako Adminom dalo zrejme príliž veľa práce. Práva zlodeja sú zrejme vadčšie ako poctivých ľudí. Ďakujem za Tvoj čas.
Odpovedať
Profilova fotka
@leo136 Tak ako vám, nespokojným zákazníkom, ani nám, prevádzkovateľom Modrej strechy, nie sú podobné situácie po vôli a najradšej by sme sa im úplne vyhli, všetky vaše príspevky ponechali, pretože si vážime ich hodnotu, vážime si vaše skúsenosti, o ktoré sa chcete podeliť s ostatnými, pomôcť im. Plne si uvedomujeme, že bez nich by táto stránka nebola ničím a úplne by stratila zmysel. Sú však prípady, ktoré sa inak riešiť nedajú. Žiaľ, celá legislatíva je napísaná tak, že nie vždy stojí na strane spravodlivosti. Je dôležité si uvedomiť aj to, že my ako prevádzkovatelia stránky nesieme čiastočnú zodpovednosť za zverejnené príspevky, nakoľko všetky príspevky vo fóre sú zverejnené anonymne. Pokiaľ by boli písané pod vlastným menom, je to úplne iná situácia. No a keď príde k tomu, že na stránke nastane protiprávny stav, je našou zákonnou povinnosťou tento stav odstrániť. Ono platí, že právo na slobodu slova nie je neobmedzené a končí tam, kde sa začína iné právo, v tomto prípade právo na ochranu cti, ľudskej dôstojnosti, dobrého mena alebo súkromia. A s tým my nič nemôžeme spraviť, aj keď nastane situácia, že jedna strana je znevýhodnená a poškodená. Ďakujeme za pochopenie, ak máš akékoľvek otázky, pokojne nám napíš, radi ti odpovieme. Krásny deň, Jana, 4nets team
Odpovedať
vcera, t. j. 16.11.2017 ma taktiež tento chlap kontaktoval, dali sme si inezerat na kupu dreva na bazos, ozval sa, ponukol ho lacnejsie oproti nasim ocakavaniam, dopravu 45 € (podotykam vzdialenost z Nitry cca 300 KM), pytal si zalohu 300 € na ucet, hned chcel mail, aby nam potvrdil objednavku, no nejak sa mi to nepozdavalo a dala som is vyhladat jeho cislo a meno Peter Rabek z Nitry, telefon nebudem zverejnovat a na stranke vyhladavanie cisel mi naslo nanho x negativnych recenzii, ze je to podvodnik! Neviem do akej sumy sa nejedna o trestny cin (tusim par stoviek), ale ak sa oklamani spoja, tak mozu nanho podat trestne oznamenie, nam sa take stalo, ked pani z mimibazaru prijimala objednavky a zalohy na tovar, a tovar nikde. Este nechapem, ze je taky "blby" ze zasiela cislo uctu.
Odpovedať
podniká ďalej,na úkor bezbranných ľudí,kontaktujte ma kto ste s ním prišli do kontaktu
Odpovedať
@velryba96 Ahoj. Mám zoznam ľudí ktorých už podviedol. Keď že admiínovy na MS sa veľmy nepáči že tu sme preberaly isté nekalé praktiky pána z Nitry z Obce Rumanova, posielam Všetko info len cez mail. Pre viac info ma kontaktuj na : rudigerboro@gmail.com Prosím šírte tento topic ( téma ) Všeda kde chodíte na net. Je to pre ochranu ostatných ... Ďakujem Leo 136.
Odpovedať
@leo136 zdravím chcem sa spitat či ste s ním boli zoči voči v kontakte a či ten lapaj rackuje ?
Odpovedať
Tak ešte stále nen ítento típek v base? Určite to bude ,,Náš človek??
Odpovedať
@dano1505 ja osobne nie . Ak chce niekto viac infotak vás poprosím písať na rudigerboro@gmail.com Pozor už ma pán Peter D. kontaktoval tak že sleduje toto vlákno a možno je niektorý z nás. Ale toto mu nepomôže.!!/
Odpovedať
@lubossss no bohužial v base ešte nesedí!!! Ak má prísť zvrat v tejto veci chce to hromadnú žalobu, čo pomôže aj tým čo poslaly zálohu neprasahujúcu trestný čin. rudigerboro@gmail.com
Odpovedať
@leo136 on nemak problem pýtat zálohu aj 700 euro. Mna chcel nachytat na dodávke polystyrenu ale tiež som si ho chvala bohu preklepol.
Odpovedať
@lubossss ja som mu poslal 800,- a že , ale rýchle .... :) Tu pomôže len hromadná žaloba . Kto sa chce pridať rudigerboro@gmail.com
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@mufiny ahoj určite sa jednalo o Petra Rábeka z Nitry
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ja mam problem s patrikom rabekom. ]-(
Odpovedať
@mufiny Neviem kto je Patrik R. , Ale Peter je ten ktorý vylákal odomňa 800€ a trvalo mu niekoľko mesiacov kým tieto peniaze zase vylákal od niekoho iného ( a viem aj od koho Dotyčný ma sám kontaktoval a zhodly sme sa na tom že moje love mu poslal asi on v rovnakom čase ako pán Peter R mi vrátil 800€. ) Ak v tom vidíte len náhodu tak aj tak dobre. Môžem len povedať že mal strach že pôjde sedieť kvôly mne. Leo. PS: Dopracovaly sme sa aj k fotke z FB, ak pošleš mail rád ti ju pošlem, ale verejne ju tu dať nemôžem. ( Už nám raz admin musel zrušiť jeden topik kvôly tomu, aj keď sme žiadne utajované skutočnosti nezverejnily. )
Odpovedať
Treba sa spojiť a podať trestné oznámenie. Polícia po ňom pôjde. Každý rok Vás jednotlivo kriminálka bude vypočúvať ako svedov,, po piatich rokoch dostanete pozvánku na súd (kde sa musíte zúčastniť). Chlapec dostane 3-5 rokov a povinnosť vrátiť peniaze (ktoré v živote neuvidíte). Ale stojí to za to, budete mať kľud na duši, že ste s tým niečo urobili. Vlastná skúsenosť s iným prípadom (kúpa elektroniky od podvodníka).
Odpovedať
je to tak ako to ma byt,ludia su hlupi,daju zalohu hocikomu cez telefon,tak nech znasaju dosledok.aj vdaka tymto volicom sme tam kde sme.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@sonau naletel som čo už necham to na policiu .
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@mufiny doklad z banky je potvrdenie o platbe . Tak že nieje čoho sa báť.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Datum narodenia bol v mojom predchadzajucom prispevku zmazany. Spominana osoba, na ktoru je ucet v SLSP vedeny ma 31 rokov. (udaje mi poskytla banka neopravneneho prijemcu na moju ziadost)
Odpovedať
Typek dookola sluboval, ze peniaze urcite vrati, stale posuval termin. Ked som mu oznamil, ze som nanho podal trestne oznamenie, snazil sa 'vyjednavat', ci by som bol ochotny stiahnut TO, ak mi peniaze vrati. Ani po 2 tyzdnoch peniaze nevratil.
Odpovedať
@mco ano klasický postup z jeho strany. Toť vsjo, klama azavádza. Volal mi pred vianocami že šťastné a veselé vianoce , a začal že omne viem na MS a že ako sa to vlastne volám a tak . Tak som mu povedal že nech častejšie kuka TV noviny na Markíze že budú o ňom. Tak normál do telefonu som počul ako glgol velku slinku. .... A zrejme sleduje aj toto vlákno , lebo o všetkom vie. Tak že to môže byť hocikto znás.
Odpovedať
@petradum @mufiny
Odpovedať
no skoda, ze admin maze prispevky a aj takymto sposobom podporuje darebakov ako je Peter Rabek v predchadzajucom prispevku som uviedol c. uctu, meno a priezvisko majitelky a adresu ako mi to poskytla ich banka kazdopadne vsetky udaje a dokazy su na policii
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?