Páči sa vám minimalistický štýl?

Profilova fotka
zacinam temu pre priaznivcov toho stylu. :-) som zvedava kolko nas je.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
http://s.meble.pl/gfx/uzytkownicy/163... to je vec co? telka sa vysuva dohora, pred nou v skrinke su ulozene CDcka a ine potvory. krasa. :-)
Odpovedať
no tak toto sa mi luuubi... x-)
Odpovedať
Profilova fotka
paradicka to je. ale malicke je to, ja som si navrhla telku za posuvny panel v skrini ... ale vidiet ju proste nebude. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ani ja nemám rada zbytočné vecii, ale zase sa mi nepáčia ani neútulne byty.Ked je nábytok bez ozdob, rovné čisté línie a k tomu vkusné doplnky, ale nie veľa, tak to sa mi páči.
Odpovedať
Profilova fotka
no ved tak, ja neviem preco sa medzi ludmi rozsirila predstava ze minimal je ako pitevna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vložila som do albumu, nakres našej spoločenskej miestnosti, ak budete mať čas, tak sa nato pozrite. Musí sa tam vojsť kuchyna, obývačka. Chvílku to potrvá a dám aj svoj návrh a potom budem rada ak sa mi k tomu vyjadríte. Cím viac kritikov a poradcov tým lepšie .
Odpovedať
Profilova fotka
ale ved to nemoze byt problem zariadit takmer 40m2 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
To je 53m2, o to nejde, že zariadiť, ale ako to čo najlepšie rozložiť.
Odpovedať
Profilova fotka
"moj" prispevok k tejto teme: http://www.modrastrecha.sk/album/view... :-N ja som ale skor zastanca "funkcionalizmu", teda aby boli veci v prvom rade funckne. decky, miliony vysivanych vankusov po celom byte a balustrady na domoch mi skor rozkmitaju zaludok nez srdce ;-)
Odpovedať
aha, škorica, vidim že ma spominaš :-D ... a kde mate rozvody vody a pod, pripadne nejake miesto na digestor? Tie okna maju ako vysoko parapety? Otvaraju sa vnuter, alebo su posuvne? Ten krb tam už mate? Ta plna stena je vonkajšia, alebo susedi s nejakym inym interierom? . Aj ja by som asi zhodnotila, že minimalisticky sposob je mi najbližší, ale nie až tak uplne- mam rada, ked je v interieri niečo velmi vtipne urobené, nejake prekvapko, nie iba take studene ako psi cumak... . na druhej strane mam rada aj take "domacke" interiery ... kedysi som brigadovala v štatnom archive a triedili sme pozostalosť slovenskeho architekta Dušana Jurkoviča...doteraz ľutujem, že som vtedy nemala farebny foťak a nepofotila si tie krasne veci, ktore tam mal, vyborne kombinacie farieb - aj interiery- mne sa teda pači, ked sa v interieri objavi aj naznak čohosi takeho "domackeho"
Odpovedať
x-) tak ikke tak to je paraaaaaaada, to je uchvatne, to som teraz videla 1x a je to perfektneeee ten betlehem... dobra inspiracia pred vianocami.... este hod aj nejaky minimalis. stromcek
Odpovedať
Profilova fotka
ikke :-D :-D :-D ale to chcem teda
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
musim pohladat v archive, odkial to mam, predavali to na nejakej nemeckej stranke...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Aj mne sa paci tzv. utulny minimalizmus, teda nie prehnane sterilne a studeno posobiace interiery. Uvidime kam sa dopracujeme pri zariadovani (pod odbornym dohladom ;-) , ked to zmakneme prihodim fotky. Ikke - ten Betlehem je fakt uzasny, aj ked az takyto minimalizmus nemusim :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tá plná stena je od susedov, okná sú posuvné až po zem.Rozvody sa možu urobiť, kam bude treba a digestor tiež. My už máme celý dom prerobený zostala nám už len spoločenská miestnosť. A ešte ten kút, kde som nakreslila sedačku je najtmavší. Krbové kachle už sú tam.
Odpovedať
Profilova fotka
yukaya, instantny vianocny stromcek: http://www.design-3000.de/outdoor/gar... odtial je aj ten betlehem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ikke na tom serveri maju paradne vecicky, diiiik. pozeram lampy, no bomba proste niektore :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ale ten betlehem si asi vazne objednam ... :-)
Odpovedať
minimalizmus sa mi paci u inych, ja by som nedokazala zit v minimal. interieri, uz pre svoje bordelarstvo a pri detoch sa mi to tiez zda otrocina udrziavat...ale pokochat sa u druhym- to mozem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja neviem, mne by sa zdalo skor otrocina udrziavat kdejake vankusiky, koberceky a tak. minimalizmus je prave o tom ze tam mas to najnutnejsie...
Odpovedať
..to je pravda, ale nemyslim na udrziavanie "inventara", ale staci, ze nechas na stole salku od kavy, alebo na zemi hodenu hracku a je to uz ako past na oko... Viem, ze clovek ma mat doma poriadok, ale nezijeme v idealnom svete a ked mas povedzme 2-3 deti , tak mas problem udrzat ten minimalisticky styl..ale to je len moj nazor, budem rada, ak mi ho vyvratite ;-) .. V mojej vidieckej kuchyni nevadi, ked nechas na sporaku hrniec, alebo - prehanam - ovocie "nespravnej" farby, kdezto v minimalistickom priestore moze byt aj cervene /nie zelene/jablko dost rusive..ale to je fakt len moj pocit, da sa povedat, ze skutocny minimalisticky styl som v praxi este nemala sancu checknut ;-) ako funguje.
Odpovedať
Profilova fotka
no ono je to o tom, ze ked sa niekde byva tak to urcite vyzera inak ako v katalogu. ale aj minimale mozes nechat ponozky na gauci .. :-) ono ta len nakopne aby si to upratala.
Odpovedať
..asi tak :-D
Odpovedať
zuzus1, staci ak si aj pohariky, vazicky, ponozky atd. nakupis v minimalistickom style 8-) inak ten betlehem nema chybu - som sa fakt nasmiala :-D ja ako krestan som ale skor na vianoce za klasicke veci - veeeeeeeeeeeelky zivy stromcek, vela lampiciek... minimalisticky pojmem len farby - jedna alebo dve :-)
Odpovedať
aqua, načo budeš betelehem z nemecka objednavat? stači napisat text na detskú stavebnicu a maš to dokonca po slovensky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Čaute všetci priaznivci :-D Konečne riadna téma 8-) Aqua, tú vysúvaciu vecičku majú aj v mojej milovanej Javorine !! Fakt žúžo... a keby si chcela tie komody dve vedľa seba (ak by ti jedna nestačila), dá sa k tomu kúpiť na vlas rovnaká avšak s plnou hĺbkou bez vysúvania. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte:-) včera sme mali v našom zatiaľ minimálne zariadenom minimalilstickom interiéri 2 ročného synovca :-) a bolo po minimalizme. bordel v celom dome. v kuchyni som sa pôvodne snažila mať všetko urkyté v šuflíkoch, ale v praxi sa ukazuje, že je to pohodlnejšie na linke....ale všetky ostatné izby som poňala minimalisticky...sú skoro prázdne :-D
Odpovedať
daniela:-D no podobny minimalny interier mame v niektorych castiach bytu este tiez :-) mne sa inak dari udrziavat nas minimalizmus celkom v poriadku a to mam 2 -rocnu krpatu od rana do vecera doma :-D ale linka je dost velka aby sa tam vsetko schovalo, hore este mala nedociahne, teda len na kraje... na stol detto nie - takze tam je poriadok. minimalizmus je udrziavany na ukor detskej kde to vyzera kazdy 2-hy den akoby tam vybuchla bomba ( kazdy prvy sa jej snazim dat nejaku formu...), v obyvacke rusivo posobi akurat mnozstvo adelkinych plysovych kamaratov, ktory s nou putuju vsade - ti sedia na sedacke... jej fialovo ruzovu kuchynku , cerveny stolik so stolickami, premakane designove kresielko a tabulu sa snazim ignorovat ... niekedy moju optiku este narusia haky baky roznych farieb na bielej stene... :-( inak mala som niekde linky na obyvackove zostavy, take fajne ktore vyniknu pri stene z betonu... skusim najst a pastnem sem ;-) inak nasa kuchyna posobi tak minimalisticky katalogovo ze rozmyslam nad farbou do kuchyne, viete poradit? nechcem narusit ten dojem, len jemne ozivit... linka je cierna leskla, obklad mramor bielosivy, doska zula bielosiva, na stene kde je digestor je tahany obklad az do vysky sadrokartonu, po pokoch si sklenene zasteny... na stene s oknom je obklad len pod skrinkami, nad skrinkami je biela stena... a o tu mi prave ide... zavesy chcem bordove... ale neviem co s tou stenou, ta bordova by bola uz asi moc :-S co myslite? stvrtu farbu tam uz moc nechcem, mozno skor nejaky zaujimave material... ale fakt neviem :-(
Odpovedať
Profilova fotka
no konecne dai, uz som si myslela ze si tuto temu prehliadla :-) skus dat na tu stenu daco lienarne bordovo cierne - jemne, kontrast k tomu co mas na linke - predpokladam rydze rovne tvrde tvary a farby. Fra nad tym som tiez premyslala :-D fajoska to maju v tych skrinkach s tym linoleom - to sa mi nepacilo moc ... ked som to teda videla live. na tejto sa mi paci ten ony hranaty /ta polica/ co tam trci :-)
Odpovedať
aquabelle, takuto temu by som si nedovolila prehliadnut :-) hlavne ked tu prispievaju moji oblubeni prispievatelia... ten napad nie je zly, rozmyslala som nad tapetou ( z tej co sme dali do spalne som totalne nadsena... vlastne kazdy kto ju vidi - siva s lesklymi vystupujucimi ornamentami x-) ) takou tiez nejakou strukturovanou...mozno by bolo zaujimave nieco ala picasso z tych dvoch farieb, paci sa mi aj stena robena s tou morskou hubou, taka na sposob stuku... no popremyslam a uvidim co z toho bude - pretoze s tym vzorom budem musiet nasledne pracovat aj v obyvacke... aby som aj ja prispela obrazkom - kedze neviem najst ten link na tie steny... ak hladate nieco pre muza pod stromcek :-) - som prave nasla - moj muz ma ten maly notebook vayo a stale otravuje ze chce taku malu easy tasku , ze ked ma blue friday a ide do prace v rifliach ze nechce vlacit kozennu aktovku so sebou... tak som vychadzajuc z jeho zaluby v porsche design nasla toto - sa mi to velmi paci :-) http://www.koffer24.de/home.php?artNr... - co poviete?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?