Osvedčené kuchynské štúdio. Západné Slovensko?

Máte skusenosť s nejakym dobrym kuchynskym studiom? =-) Rada by som si dala spravit navrh kuchyne na mieru.. Boli ste spokojni s navrhmi kuchyn. studia?? =-)
Odpovedať
decodom
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, to by aj mna zaujimalo. uvazovali sme nad tym decodomom. vraj navrch stoji 400 SK, co je teda super cena. sakura mas osobnu skusenost? dakujeme :-D
Odpovedať
O decodome viem, je to kusok od nas.. ale mam pocit ze je to predrazene v porovnani s inymi :-| preto hladam dalsie moznosti ;-)
Odpovedať
nie,ja nie,mala som na to "ludi" :-D ale kamosky maju a su spokojne,aj ked vraj su dost drahi,ale sak co nie je v dnesnej dobe? ;-) ale mam to tu kusok,tak ked idem okolo,vzdy sa idem pokochat,a je sa teda na com :-) nabytok v obyvacke a jedalni mam odtial,aj sedacku,zatial vsetko prezilo :-D -co je dost co povedat,pri mojom synovi-nicitelovi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
fakt sa vam to zda predrazene? :-N myslite kuchynu, ze? :-D mne sa to zdalo naopak celkom v norme oproti ostatnym. ale je pravda, ze tu nablizku je len koryna, sykora, hanak ... a ti su asi este drahsi ale velky prieskum som este nerobila.
Odpovedať
No zalezi co znamena drahá kuchyna :-N kolko ste ochotni investovat do kuchynskej linky + navrh?? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
no myslim, ze okolo 60.000. dufam, ze sa vojdeme do rozpoctu. asi velmi zalezi aj od velkosti kuchyne a my ju nemame velku. a vy mate aku predstavu?
Odpovedať
no ja som si myslela ze v decodome to bude vychadzat tak od 80 , 100tis... a tiez by som sa rada vosla do tych 60tis... :-| kuchynu tiez nemame bohvieako velku, kuchynsku chceme do L + barovy pult.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
čaute x-) dobrá tema...tiež už plánujeme.....že čo a ako s kuchynou....a dom ešte nezačali ani stavať :-D :-D :-D tiež sa mi páčia kuchyne v Decodome..... :-p ale tiež by som rada niečo "lacnejšie".... v decodome treba na dobrú kuchynu rátať takých 100 litrov :-S
Odpovedať
lucinda, presne tak, tych 100 urcite :-S
Odpovedať
Profilova fotka
inak sa mi to zdá dosť prehnané,ked prirátam spotrebiče :-S
Odpovedať
ved prave, ked chces aj dobru chladnicku,mikrovlnku, ruru atd.. tak ta to vyjde na dalsich 100 ]-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
takze nejake ine navrhy? :-D
Odpovedať
no sem s nimi :-D :-D
Odpovedať
Odporucam DREVIT, velmi mily pristup,profesionalita, maximalna spokojnost - od navrhu az po realizaciu. Ponukaju kuchyne na mieru, samozrejme niekolko znaciek spotrebicov, a vsetky nove vychytavky x-) x-) :-D
Odpovedať
myslis drevit raslavice??
Odpovedať
Myslim Drevit, kt. ma prevadzku na Bajkalskej.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak sme vcera boli v decodome. som celkom nadsena, mily pristup venovali sa nam 2 a pol hodiny. a cena kuchyna 69 000,-, ale je tam este 10% zlava, takze super.
Odpovedať
oliv, no super ;-) a ake je to kuchynska? mozes nam ju popisat =-)
Odpovedať
Profilova fotka
jasne ze mozem, skusim to cez vikend aj odfotit, lebo to mam len na papieri. je to "porta" farba vanilka a sahara (taka zlta) a bledoseda pracovna doska. ja mam kuchynu taky sliz takze su to skrinky oproti seba, na jednej strane to bude ale len 45 sirka. a horne skrinky mam tie vyklopne ale len na jednej strane. keby boli aj na druhej tak sa cena navysi o 10 000,-, takze na druhej strane budu len otvorene police. inak mame velku komoru, takze vela ulozneho priestoru bude v komore. kazdopadne decodom odporucam, vyzera to v celku kvalitne a podla mna ta cena nie je az taka obrovska. hviezdicka, ty mas nieco nove ohladom kuchyne?
Odpovedať
dakujem oliv, budem rada ked pridas foto ;-) ako som spravne pochopila, urobili vam vizualizaciu na mieru podla vasich predstav, alebo ste si nejaky typ kuchyne vybrali z ich ponuky? =-) ja nemam nic nove, pre mna je este skoro si dat robit navrh, momentalne riesime jeden problem co sa tyka domu tak to radsej nechcem zakriknut ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
vybrali sme si typ kuchyne a oni nam potom vsetko napasovali skrinky, drez, spotrebice..., aby nam to tam sadlo a urobili nam hned aj vizualizaciu.maju len svoje kuchyne, na mieru nerobia, ale vsetko sa da tak vyskladat, aby to sadlo. a velmi nam poradili, ja moc nevarim, takz kuchynske vybavenie je pre mna spanielska dedina. tak drzim palce s problemom.
Odpovedať
tak fayn, tak som si to aj predstavovala, ze vlastne napasuju nejaky typ kuchyne co sa nam paci, na konkretne poziadavky :-) a co by sa stalo keby sa podla tej vizualizacie rozhodnes ze nechces kuchynu od nich? =-) kolko sa plati za to?
Odpovedať
Profilova fotka
zaplatili sme 400,- 8-) s tym keby sme si zobrali kuchynu od nich, tak nam to odpocitaju z ceny kuchyne. v pohode ze?
Odpovedať
no to je v pohode ;-) to znamena ze si mozem ist dat spravit navrh kuchyne aj nezavazne ze si od nich nemusim na 100% kupit? to je fayn.. asi sa poobzeram po nejakych ich kuchyniach a nieco skusim vybrat 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
urcite sa oplati ist sa pozriet, nie su to urcite brutalne nadherne kuchyne, ale da sa vybrat, ved koniec koncov tam len ulozis hrnce :-D
Odpovedať
No mozno pojdem na obchodzku a uvidim :-N zatial vdaka, a nezabudni na tu foto ;-)
Odpovedať
Skús kuchynské štúdio Camynam. Máme od nich kuchyňu a sme maximálne spokojní. Robia kuchyne na mieru za celkom rozumné ceny
Odpovedať
fanta, dakujem za tip ;-) pozrela som si stranku a velmi sa mi paci.... a je tam jedna kuchyna podla mojich predstav x-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som pozerala, velmi pekne. a este som objavila, ze v bratislave maju moju kuchynu s 30% zlavou :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?