Odkiaľ brať informácie ako začať stavať dom?

Profilova fotka
8-) Ahojte vsetci. S priatelom idem stavat domcek svojpomocne.. Odkial ste brali informacie ako kopat, stavat.. kde a tak.. nejake uzitocne rady. Dakujem :-)
Odpovedať
ahoj. nemate stavebny dozor alebo niekoho znameho kto staval? ak budete kopat zaklady bagrom tak bagrista bude vediet urcite tiez nieco.
Odpovedať
Profilova fotka
Jasne ze budeme mat stavebny dozor.. len mi ide o to, aby sme aj nieco vedeli my.. aby sme sa kazdeho nevypytovali co a ako.. treba mat nejake znalosti ked ideme stavat nas dom..no nie?? :-) 8-)
Odpovedať
no my na jar ideme tiez stavat svojpomocne. zaklady nam bude asi robit firma. a hrubu stavbu uz sami. strechu tiez firma aspon nieco. vzdy sa najde niekto kto poradi. aj ked precitas co a ako realita je asi ina.
Odpovedať
Profilova fotka
no to mas pravdu.. my ideme robit vsetko samy plus rodina a komasi.. uz sem tak postavili ujovi dom tak postavime hadam aj nas.. firme si nic davat robit nebudeme.. je to vela peniazi.. a uz mate aj projekt..? My mame od prodomu Milenium 229.. taraz cakame na kataster kedy sa rozhybe.. ale asi vo stvrtok nas uz vybavia, tak sa tesim..:-)
Odpovedať
my mame aj projekt aj stavebne povolenie po dlhych mesiacoch za sebou ufff som rada. no kataster je asi zaciatok...
Odpovedať
Profilova fotka
no prave preto sa musis kazdeho vypytovat aby si nieco vedela, tu na fore tych naozaj podstatnych informacii neziskas vela, takze s tym otravovanim vsetkych naokolo by si mala zacat co najskor ak sa chces nieco dozvediet. ja mam vo svojom okoli dost stavbarov a vypytujem sa ich v jednom kuse a mozno som uz niekedy otravny ale ked sa nepytas,nic nevies
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?