Obchodny zastupca allianz

dobry den.... mate niekto skusenosti s pracou sprostredkovatela alebo obchodneho zastupcu allianz? oplati sa to vobec robit? vdaka za odpovede
1
2
9
dostal som ponuku
@santos950 nie neopati najdi si prosim ta robotu niekde vo fabrike to bude pre teba najlepsie je jej teraz dost
@sysell preco sa neoplati? zarobim viac ako vo fabrike
Profilova fotka
@santos950 tak keď vieš,že zarobíš viac tak sa načo pýtaš? Ahaaa..vladtne skrytá reklama:)
@poliacik321 nie, skor mi ide o skusenosti ci niekto s takou pracou ma lebo vobec netusim do coho by som siel
@santos950 Myslím, že niečo ako obyčajný poisťovák. Ja som tam bol na pohovore niekedy minulý rok, myslím, že tiež na toho zástupcu či čo to bolo a na to, že by som mal niekomu niečo radiť, uzatvárať, spracovávať či čo som to tam mal robiť ohľadne financií a poistenia a podobne, tak v podstate na mňa nemali žiadne nároky. Neviem, či vôbec vyžadujú maturitu. Ale na druhú stranu, maturita, diplom a podobné veci sú prakticky len zdrapy papiera. Myslím z praktického hľadiska. Viem, že "otvárajú dvere ďalej", ale to je už na inú diskusiu. Dal som im životopis, väčšinou som pracoval v strojarine a v obchode, ale aj tak by ma brali. nakoniec som tam nešiel. Radšej som vtedy šiel k pásu. Ale to je aj tým, že už som pracoval s ľuďmi a už nikdy viac. Pre mňa osobne je to najhoršia práca (myslím prácu s ľuďmi). Ale to je len môj názor. Skúsiť to môžeš. Podľa mňa by sa tam dostal aj človek s ukončenou len ZDŠ. :-)
@santos950 bože Santos ,ty si nepoučiteľný.....S tvojim rozumom tam nezarobis nič...prepáč za úprimnosť..
@daralbajda to je v pohode mam rad uprimnych ludi a dakujem za uprimnost tak by to malo byt
@pochabel mas pravdu papier a tituly takisto u mna neznamenaju nic ale vyzaduju to zalezi kto je aky sikovny a schopny
ja som silna osobnost
@santos950 poisťovací nemôže byť naivný,poisťovací musí byť kurva bez chrbtovej kosti ,čo dokáže predať chladničku eskimakom...
Myslím, že stačí ak sa človek pekne oblečie a vie otvoriť ústa a zapamätať si nejaké frázy. Fakt to môže robiť úplne každý.
Článok sa načítava...
@daralbajda No, ono stačí ak vie papagájovať pár fráz dookola a ani nemusí vedieť čo vlastne ponúka a ani ako to všetko funguje. Aspoň ja mám z toho taký pocit. :-)
@daralbajda ja som k****a bez chrbtovej kosti, idem cez mrtvoly :-D
@pochabel obyčajne poisti svoju rodinu a skončí..
@santos950 už si robil tu na MS veľa vecí, očakávam najbližšie prácu pôrodného asistenta....
@daralbajda radsej gynekologa bavi ma robit vo vlhkom prostredí :-D :-D :-D
Tak do kanála..
@daralbajda :-D
bravooo, santos sa opäť prekonáva :-D :-D :-D sadrokartóny sa ti oplatia ďaleko viac ako nejaký poisťovák...
@worker_falcon no neviem, to nie je len poistenie, su v tom aj uvery atd. je to zarabanie hlavou a navyse bez prachu a flexi prac. cas
@santos950 poistovaci agent je len smrad. moja mama robila v pradavnych casoch poistovacku pre OVB. Robila to poctivo ludia boli spokojni, ale nezarobila nic. Ak chces na tom zarobit, tak musis byt riadna svina a ako napisal @daralbajda predat chladnicku eskimakom.
@santos950 chlape, ale na to treba mať aj hlavu (a gule). robil si už niekedy niečo "hlavou"? presviedčal si niekoho, aby si od teba niečo kúpil? flexi pracovný čas? ha ha ha. ty máš o takomto "zarábaní hlavou" skutočne zvláštne predstavy. budeš robiť dovtedy, kým nesplníš plán. alebo nič nezarobíš.
bozinku!!!! Ten furt zhana robotu. A to sa o neho predvlani isli potrhat... =-)
nemusi predsa kazdy pracovat manualne najviac platene je zarabanie hlavou
@santos950 kdeže... to si iba myslia roboši, čo nič nevedia... klasické krčmové reči priemerných ľudí. momentálne si dokážeš zarobiť pekné peniaze rukami (remeslo má skutočne zlaté dno) aj hlavou. len musíš niečo vedieť. keď nevieš nič, tak robíš za pásom alebo za pultom alebo hocijakú priemernú prácu, čo je platená skoro minimálnou mzdou.
ale v tej hlave co dobre zaraba nemoze byt nasrato... :-S obchodny zastupca poistovne (alebo cohokolvek a kohokolvek ineho) nezaraba hlavou, ten zaraba hubou a ta huba musi mat kadenciu ako kalasnikov... Cim viac klientov namota, tym lepsi ma prijem. Ale v tomto narode uz mnoho disponibilnych poistencov uz nie je. Este tak pohrebne poistenie, tam by bol nejaky potencial...
@zita19 a ty vies ako to funguje???
@santos950 veď to vie každý,len ty si naivný ako školák co ide prvýkrát do školy.....bože , bože......čo ty máš za rozum..
@santos950 každý priemerný dospelý človek vie ako to funguje. Bežný človek má na krku 10 bankových produktov, 10 poistných produktov , ďalších 10 už za sebou a dokáže rozhodiť nejednu bankovú úradníčku!
1
2
9

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?