Obchod Empiria.sk

obry den. najde sa tu niekto na koho by som mohol nakupovat v empirii - prosim email. Poskytne mi niekto meno registrovaneho v obchode empirii. Nikomu sa nic neuskodi a pomoze mi to pri cene ako uz viete. Dakujem
Odpovedať
a preco nenakupujete na seba??? ked my to vysvetlíte, možno vám to heslo poskytnem.
Odpovedať
Profilova fotka
@skorecova lebo by mal zlavu asi minimalne 10%
Odpovedať
@mio23 nerozumiem...ved predsa rozdiel medzi zlavami v eshopoch medzi je sukromnou osobou a zivnostnikom je bud ziadny alebo tak 2%.
Odpovedať
@skorecova ja som raz kupoval vodarske a kurenarske veci z empiria.sk cez jedneho vodara a bolo to nejakych 20% z ceny dole. Mozno aj viac. Nepamatam si presne, tak radsej pisem menej %.
Odpovedať
Profilova fotka
@skorecova ta zlava bude asi aj o obrate aky tvoja firma robi. 2% je malo. Moj znami ma aj 10% - 20% oproti sukromnej osobe. Robi velky obrat a to ma ako zasluhu.
Odpovedať
Tiež sme brali od nich veľa vecí a 10 % nám dali minimálne .
Odpovedať
@mio23 myslela som to tak, ze ked tam napises toto a toto chcem brat, aku mi date cenu, tak dostane s aj v eshopoch casto lepsiu cenu ako ked len bezne objednas. tj. nepotrebujes tam ist cez niekoho. pripadne mi napis do sukr.posty, ci chces bravat pravidelne po malo veciach alebo naraz vela...nieco vymyslim. (ja som tam ako sukromnik, ale svagor je vodar, tak nieco mozme poriesit)
Odpovedať
@mio23 ...a myslela som rozdiel medzi nakupnymi cenami 2%, nie zlavu z cennika 2%...tj napr. 28% pre sukromnika a 30% pre zivnostnika. ale su aj obchody kde rozdiel nerobia.
Odpovedať
som necakal ako krasne pokecame :))... ako priklad dam cena plastifikatora. najlacnejsie som nasiel ccca 2.5 Eur liter. Ivar. Empiria vam ho da za 1.8 ak mate registraciu. Spred 2 rok. brat kupoval kurenarske veci a odhadol to na 30 per zlavu... lacnejsie to nezohnal. Empriria je siet predajni a cenovo by to malo fugovat rovnako.... tak skusam. dufam ze sa nesklamem :))). Planujem nakupovat v Ziline.
Odpovedať
@janvirostko aj ja mam tu skusenost ale 2 r. dozadu. Bratova stavba to odhadoval som to na 30 per. Predajna BA hadam sa nesklamem. lecnejsie nic ine nenasiel ked porovnaval :)).
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Uz nikdy v zivote nekupim nic s empirii.Kupil som umyvadlo ktore bolo krive tak som ho dal reklamovat po mesiaci mi povedali ze je v norme krive .Tak dal som za umyvadlo 100€ a mam doma krive umyvadlo !!!HAMBA EMPIRII..
Odpovedať
Profilova fotka
@miso333 nechcem sa nikoho zastavat, ale s tym expiria nic nema.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ale empiria ho môže reklamovať u výrobcu ako sa to robí v iných predajniach tiež nakupujem na živnosť.
Odpovedať
Profilova fotka
@medtop vsak to mozno urobila a vyrobca to zamietol.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?