Novostavba Rusovce - Kovácsova ulica

Dobry den, co si myslite o projekte tychto piatich domov v Starych Rusovciach? http://www.bratislava-realestate.com/... Poznate lokalitu, okolie? Ake mozno cakat nastrahy, pripadne na co si dat treba pozor? Viete mi poradit? Co hovorite na samotne domy? Na co sa treba pri stretnuti s predajcom zamerat? Vdaka za radu
Odpovedať
@korkova lokalita je dobra. Domy vyzeraju na vizu fajn, chyba mi podorys.preco nie ?
Odpovedať
za tieto peniaze kupis priestranny bungalov na vacsom pozemku. Neviem, ci je lokalita za tu cenu taka luxusna, cast obyvatelov bytoviek su byvale dojicky JRD. Slunce, seno :-D Ja by som sa obytnemu podkroviu vyhol.
Odpovedať
Nepoznam konkretne okolie, v Rusovciach som parkrat do roka. Sukromna cesta je super,ked mas male deti na nezaplatenie, ticho, ziadne cudzie auta pod oknami.... cena pozemku normalna na tu lokalitu, nato ze mas plot, pripojky, vybavenie domu aj cena domu znesitelna,nestaras sa uz o nic. Neviem ake je okolie, chodte sa tam pozriet cez pracovny den, aj cez vikend a vsimajte okolie.
Odpovedať
@zuzka60 @peto99 @natalka13 vdaka za feedback. @peto99 praveze aj ak by sme kupovali iny pozemok, tak do bungalova ist nechceme, skor dvojpodlazny. Cenovo si myslim ze pozemok OK, tieto domy su drahsie nez svojpomocne postavene. Sice je pravda, ze takto riesene druhe podlazie by sme neriesili, ale zda sa mi to prijatelne + s moznou dohodou na cene. A podla google maps mi to nepride plne JRD tiet z bytovky, skor stara cast s rodinnymi domami. Urcite ale pojdem omrknut aj osobne. Nasla som aj dokumentaciu + nakresy, takze pripajam sem. Mozno pomozu niekomu pomozu. Ak by boli nejake dalsie nazory a rady, potesim sa.
Odpovedať
@korkova pekne jednoduche riesenie, za mna by som do toho isla. Tato cast Rusoviec je naozaj zabyvana dlho, autobusova zastavka a vobec centrum je na dosah
Odpovedať
@korkova za tu cenu dom nie je nijako luxusny. Najslabsie miesto je okrem obytneho podkrovia lacne elektricke kurenie /velmi vysoke naklady na teplo a TUV/, a plastove okna. Ked uz, tak priplatit za eurookna a vodnu podlahovku s tepelnym cerpadlom. Cena domu na kluc pojde lahko k 200 tis. Lokalita je OK, i ked nie je hodna takej vysokej ceny. Byval som tam par rokov.
Odpovedať
na Rusovce ok cena, mne by ale vadila zeleznica
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@korkova Ahoj, nakoniec ste sa rozhodli pre ten dom? Pokial mam spravne info, tak su este stale 4 volne domy na predaj. Mate o tom viac info? Dakujem :)
Odpovedať
Veru nie, nahodou sme sa tam boli nedavno pozriet aka je situacia a jeden z nich je obyvany a zvysne rozostavane, zaprasene, nedokoncene okolie. Asi to nevedia predat. Preco sa pytas @coralline chcete kupit?
Odpovedať
@korkova Ahoj, rozmyslame nad Rusovcali aj nad tymto projektom. Este sme sa vsak neboli pozriet... uvidime
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?