Novembrovky 2008 stavajú a prerábajú. Pridajte sa

Vitam Vam vsetky v novej teme kedze tema stavanie a prerabanie uz nepatri na konika ale na strechu rozhodla som sa zalozit pre nas tuto temu. Vitane uz ale vsetky novembrovky :-)
Odpovedať
1
2
7
quitka - a kde staviate?
Odpovedať
Profilova fotka
už som tu ;-)
Odpovedať
oki :-) a sisa je kde? Zase sa flaka? :-D
Odpovedať
quitka a projekt mate individualny alebo katalogovy?
Odpovedať
Profilova fotka
tara my staviame na čiernom takže sme zostali verní Kysuciam :-)
Odpovedať
quitka - ty si sa nanovo zaregistrovala? Tu mozes pouzivat svoj stary nick a heslo ;-)
Odpovedať
tu som :-D
Odpovedať
quitka - aspon ste si mohli kupit velky pozemok, tu dole je to priserne drahe :-p :-p :-p
Odpovedať
helou sisa :-)
Odpovedať
sisa - a vy chcete dom na kluc?
Odpovedať
Profilova fotka
projekt máme individuálny, ale domček je taký ako klassik 125 z prodomu teda na pohľad, len vo vnútri je inak riešený, to hluché miesto z tej jednej strany výklenku sme zaplnili a tak sa nám tak zmestila aj ďalšia miestnosť a terasa bude popred celý domček a ešte sú tam iné zmeny + je podpivničený.
Odpovedať
tak já vám tu moc psát nebudu spíš jen číst jak stavíte u nás je to ještě nadlouho.....jen myslíte že stačí pozemek 700m2 ??
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
tara...akosi ma nechcelo pustiť na starý nick tak som asi niečo pokašľala, no čo už :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tara...jasné, veď tu sú ceny o úplne niečom inom ako u Vás ;-) amonis..jasné že stačí len musíš mať dobrý pozemok, aby Ti tam domček vyšiel, lebo my sme mali taký problém, že sme museli kúpiť dva aj keď mal jeden okolo 800 m2, ale bol dlhý a úzky a to by na stavbu nestačilo, takže sme museli prikúpiť druhý a s tým sme mali problémy, ale nakoniec to dobre dopadlo. Ale som rada, že máme taký veľký, lebo sa nám tam všeličo zmestí. Ale v poho Ti 700 m2 stačí ;-)
Odpovedať
nechceme dom na kluc, lebo na to nemame. my musime vystacit s tym, co dostaneme predajom bytu.
Odpovedať
my chceme něco takového http://severo.moravskereality.cz/rodi... vím že tam dost věci není ale zdá se i to dobre....
Odpovedať
quitka - no idem kuknut na ten projekt. Nechcelo ta pustit? =-) =-) =-) mna pustilo normalne...ale neva, vsak my vieme ze si to ty ;-) . Davali ste podpivnicenie pod cely dom? amonis - kludne sa zapajaj ;-) , a k velkosti pozemku my mame malicky 460 m2, zmesti sa tam dom, vraj aj bazen a zostane troska travicky aby sa tam mohli deti hrat...viac nepotrebujeme :-) . Kamosi maju este mensi pozemok a tiez im to v pohode staci... sisa - ked si viete zohnat lacnejsie material tak sa da...my sme napr. na tehlu dostali 40% zlavu :-)
Odpovedať
amon - to sa mi zda dost drahe =-) teda neviem ale aspon ja mam taky pocit...bez pozemku, sieti, prijazdovej cesty...
Odpovedať
quitka - krasny domcek, budes mat krasnu velku kuchynu :-)
Odpovedať
my by sme mali mat za super cenu - nakup bez dph. navyse to bol hromadny nakup na 7 chalup :-) no a rozpocet zatial len nejakych 1,5 mega :-p takze sa asi tiez nastahujeme len do spodnej casti :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Sisa, kuk IP
Odpovedať
my mame tiez vybavenu zlavu v stavebninach :-) a rozpocet podobny ako vy len s rozdielom ze cast prachov sme minuli na pozemok takze v podstate mame este mensi ako vy :-N , ale hypoteka buduci rok to snad isti
Odpovedať
teda my za pozemok uz len tolko, aby sa to prepisalo z role na stavebny pozemok :-) no pevne verim, ze nam to nejak vyda, ved byt mame komplet zariadeny a to tu nenechame
Odpovedať
tara a jak to jde zařídit levněji, Já jsem v tom uplný laik nevím pořádně co jak stojí ty sítě atd....radtě :-N :-N
Odpovedať
Profilova fotka
už mám svoj nick som si pomýlila heslo :-D amonis aj mne sa to zdá byť dosť drahé, na tie m2 a tak
Odpovedať
Profilova fotka
tara ...máme ho celý podpivničený, okrem toho výklenku samozrejme. aj my dojednávame zľavy,a zháňame ako sa dá ;-)
Odpovedať
sisa - v stavebnom zakone nie je definovany stavebny pozemok, stavebnym pozemkom sa nazyva az vtedy ked tam nieco postavite (viem znie to divne). Z naseho pozemku bola predtym zahrada a aj tak je to zatial vedene na katastri, vy mate co? Ornu podu? Ak to mate vedene ako zahradu my sme nic nedavali prepisovat...a dostali sme stavebne povolenie. Neviem ako je to s ornou podou...a to mate super ze neplatite za pozemok. By ste boli sisi keby ste to nevyuzili amon - cenu sieti mne sa zda ze nas siete vysli okolo 30 000 Sk ale muzo robil vsetko sam teda az na prekopavanie cesty a ine lahodky. Ja sa ho spytam kolko to presne bolo. A ked si to date urobit firmou tak vas to vyjde este viac...kolko stoji vybudovanie prijazdovej cesty neviem, my sme hned pri ceste takze toto neriesime... Neskusala si pozriet ceny hrubej stavby? Zvysok by ste si mohli dorobit sami resp. najst napr. firmy alebo robotnikov ktori by vam to urobili lacnejsie...skus si spravit prieskum, popytaj sa bab v temach o RD na kluc...mozno najdes nieco lacnejsie.
Odpovedať
quitka - ty Onasis :-D :-D :-D ze cely podpivniceny =-) =-) =-)
Odpovedať
baby, my zatial stavame len kocky s babami, ale vsetkym vam drzim palce, prajem vela pevnych nervov, kopu penazi a nech ide vsetko podla planu ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeej super, až teraz som si všimla
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?