Nelegalne zamestnavanie - prieskum

Dobry den, chcela by som poprosit podnikatelov o vyplnenie mojho dotaznika k diplomovej praci , dotaznik je anonymny. Cielom je zistit nazor a skusenosti podnikatelov s nelegalnym zamestnavanim. Velmi mi s tym pomozete! dakujem za Vas cas a ochotu! Dotaznik zaberie max 5min. Ak by ste mi vedeli poradit, kde by som mohla este zverejnit dotaznik , budem rada za kazdy tip. https://docs.google.com/forms/d/e/1FA...
Odpovedať
V prvom rade si netreba vyberat blbu skolu pre zivot. V druhom rade taketo temy je treba brat omnoho komplexnejsie aby sa to dalo vyhodnotit a nie iba 14-timi otazkami. V tretom neposlednom rade to ze sa nikde nevpisuje meno neznamena ze dotaznik je anonymny, ale to tazko vysvetlovat studentom tejto a podobnych skol :)
Odpovedať
@viviana5 @codyy Nechápem, čo ti urobila, že takto na ňu útočíš???? :-o :-S Ani nevieš, kde študuje a dovolíš si povedať, že má blbú školu. Skutočne si sa vytiahol, si chlapák. Ona nerobí štúdiu ohľadne nelegálneho zamestnávania, aby zmenila legislatívu. Nevieš, čo je témou diplomovky. A vysvetli mi, ako by si zistil, kto vyplnil dotazník? Len nezačni niečo trepať o IP adrese. Viviana, nenechaj sa odradiť takýmito truhlíkmi, ktorí sa tvária ako majstri zemegule a všetko vedia. Podľa môjho názoru tie otázky sú relevantné, pokiaľ tebe pomôžu k práci. Bohužiaľ nie som zamestnávateľ, takže som ti ho nemohol vyplniť. Ale skús to dať na stránku porada.sk, tam sú ekonómovia a celkom ústretoví pomôcť aj iným, menej znalým.
Odpovedať
Beriem ste studentka bez skusenosti. Ale toto je ako keby ste chceli vyplnit dotaznik od policajtov o korupcii z vyssich kruhov. Ak chcete vytvroti nejaku priadnu hodnotu tou diplomovou pracou tak najdite si podnikatelov a urobte osobny prieskum, nie dotaznik. Ale poviem Vam ze na toto netreba diplomovu pracu. Staci sa spytat ake su naklady na zamestnanie cloveka, co vsetko mu musi zamestnavatel garantovat a na druhu stranu porovnat co taky clovek prinasa pre firmu. Zistite ze ludia nechcu pracovat lebo ich zozieraju exekucie ktore by im zozrali vacsinu prijmu alebo jednoducho ak by mali zaplatit vsetky odvody a dane tak ten clovek nevyrobi take peniaze. A navyse so zamestnavanim su spojene ohromne administrativne tahanice. A to nejaky majster co robi kurenie alebo nabytok nema cas ani predpoklady to robit. A dat to externe stoji nemale peniaze, ktore by musel vyrobit. Este dve veci takato dipoomovka sa vypracuje a zalozi do regalu, diplomovka ma priniest nieco nove. Apropo a toto je portal o vystavbe a byvani ked sme pri tom.
Odpovedať
@chrobak7 ty si truhlik, ak by si nebol tak by si otvoril dotaznik a tam by si videl odkial dotycna je a co studuje, je to moj nazor na studentov tychto skol tak mi dovol ho mat, alebo vsetci musime mat rovnaki nazor inak to nie je in? A kedze si truhlik necham ta v nevedomosti ohladom zistenia identity na formularoch 😉 Urcite sa jej tam prihlasia so svojimi skusenostami ohladom nelegalneho zamestnavania len aby jej pomohli s diplomovkou. Nakoniec to skonci ako ostatne podobne prace ze si dotazniky vyplnia vo vlastnej rezii 😄 Uz mi lezu hore krkom mnozstva takychto nepotrebnych cinnosti vyvijanymi nepotrebnymi absolventami skol, ktori potom aby mali uplatnenie prijmu robotu za pasom alebo idu do zahranicia robit casnikov, to nemuseli studovat 5 a viac rokov. Ak mi dokazes opak a ze toto bude mat nejaky realny prinos tak sa ospravedlnim ale inak takuto povazujem nanajvys vhodnu na zadanie pocas semestra a nie diplomovku.
Odpovedať
@codyy Neide o prínos, ale ty si neštudoval? Nerobil si diplomovku? Nikto ti nepomáhal? Zabudol vôl, že teľaťom bol? (nemyslím to na teba osobne, je to len príslovie). Nepáči sa mi, keď starší a skúsenejší takto zhadzujú mladých. Nie každý je génius a niekto skutočne potrebuje len trochu pomôcť. Aj tu na fóre - mám pocit, že už neide o pomoc, ale o to, aby sa každý ukázal, že vie niečo viac, že je chytrejší ako ten druhý. Kritizovať a zhadzovať iných členov, to je teraz v trende. A hlavne mladých a nových členov. Slušnosť sa vytráca z on line diskusií. A naozaj by ma zaujímalo, ako sa zisťuje identita cez také formuláre. Prečo to nie je bezpečné? Aké riziko mi môže hroziť, ak taký formulár vyplním?
Odpovedať
Profilova fotka
vyplnil som, ale niektoré otázky mi prídu zbytočné...
Odpovedať
@chrobak7 mas sukromnu spravu, urob si nazor sam
Odpovedať
@niless o akej korupcii pises ? ide mi len o nazor a hlavne na zmeny, ktore nastali od noveho roka, ktore mozno ani nevedeli niektori podnikatelia. Riesim novelizaciu. Nepytam sa ich ci zamestnavali niekoho nelegalne si to najprv precitaj.. Ano apropo viem na akej stranke som, myslim si, ze podnikatelia sa nachadzaju okolo nas vsade. A pridala som to do sekcie - Volna diskusia a nie do - Zahrady ci kurenie. @chrobak7 dakujem pekne za tvoje komentare :-) Ostatnych nekomentujem, tych par minut pisanim komentaru ste mohli vyuzit tak, ze mi vyplnite dotaznik VO VLASTNEJ REZII , lebo vraj sa to tak robi :-D a ja hlupa sa tu snazim v roznych diskusiach... :-( Len dodam, ze vyskumnou castou je dotaznik aj interview a iny zber udajov. Nebojte sa bude to komplexnejsie. Pekny den :-)
Odpovedať
Profilova fotka
vyplnene
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?