Nejde mi pripojiť k stránke

Možno to sem nepatrí, ale potrebujem pomoc. Asi mesiac sa nedá prihlásiť k realitnému portálu, u mňa najlepšieho. Má niekto tiež také problémy, alebo len ja, alebo bez oznámenia zrušili stránku? napr. http://domy.reality-galanta.eu/velke-... http://domy.reality-senec.eu ďakujem za pomoc a info. Roman ;-)
Odpovedať
Tak toto sem ozaj nepatri!! Skus kontaktovat nejaku podporu, ked ti ta stranka nejde. My ti s tym veru nepomozeme!
Odpovedať
@janamartish pomoz nam... :-D
Odpovedať
žiadny spam. som súkromná osoba a prosím len o pomoc. mal som inzerát na byt na tomto linku a nedá sa mi tam ani za boha pripojiť. ani podpora sa nedá kontaktovať, lebo sa tam neviem pripojiť. veľmi mi chýba tá reality online. žiadna reklama, len potrebujem vedieť, či sa tam vie niekto pripojiť, alebo je chyba u mňa. ale vidím, že tu viete len útočiť ale pomoc žiadna ďakujem
Odpovedať
@roman1122 server im nejde , ale zavolať tam isto môžeš ak to nezrušili
Odpovedať
ale nemám kde, nemám číslo a nedá sa tam pripojiť. to mohli len tak zrušiť stránku bez predošlého upozornenia? nejaké čudné. ináč ďakujem za info.
Odpovedať
@roman1122 co je na tom cudne? Zrusili stranku, lebo neplatili providerovi. Zrusili firmu, moznosti je vela. Ked mas na nich nejake pohladavky, tak si treba dohladat v obchodnom registri udaje o firme a podat trestne oznamenie. Ked si tam len chodil obzerat co je na predaj, tak sa budes musiet zmierit s tymi co este funguju.
Odpovedať
Profilova fotka
@roman1122 Vidíš, sám si sa na vlastnej koži presvedčil, že je to najlepší internetový portál :-D :-D :-D
Odpovedať
bol pre mňa najlepší. no uvidíme či sa stránka po čase obnoví :-S
Odpovedať
@zita19 áno :-(
Odpovedať
@roman1122 a ty si si za ten inzerát niečo platil? Ak áno, tak ich budeš musieť vyhľadať cez obchodný register a tam sa dozvieš údaje o nich.
Odpovedať
už sa na stránke niečo zobrazilo po anglicky, niečo ako ponuka odkúpenia domény
Odpovedať
Článok sa načítava...
Vyvoj stranky budeme s napatim sledovat. Lebo inzeraty z tejto stranky neboli inzerovane na dalsich minimalne piatich inzertnych portaloch ... 😏
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?