Nastavenie Skylink

ahojte nevie mi niekto poradit, nastavit sr a cr programy spolu s nemeckymi? vobec sa nam to nedari. myslim tie zadara, ci sa to neda? zatial tomu chapem tak ze sr a cr programy su na jednej druzici a nemecke na druhej, cize to nejde dokopy? som taky laik, tak dakujem za rady vysvetlenia;)
Odpovedať
satelit uz mas namontovany ?
Odpovedať
Profilova fotka
@susann80 potrebujes dvojity konvertor (LNB) na astru 19,2 a 23 stopnov. Potom ti to pojde.
Odpovedať
@susann80 A kedy ste ho kupovali?Pretože síce ak máš novú kartu tak by to malo ísť,ale ak starú tak to pôjde až po zaplatení cca 1,20 E na mesiac teda za rok 14,40 E,však choď tam kde si to kúpil a sa spýtaj,my sme si to dali namontovať všetko firme.
Odpovedať
musis si nadstavit presne parabolu, potom sat primac treba nadstavit co je niekedy dost zlozite, zalezi aky mas ..aktivuj si kartu a daj vyhladat kanaly..ak nejde, tak vyhladaj niekoho co ti to spravi..ja to tak na hodinku ak to neovladas.
Odpovedať
@pulo ano
Odpovedať
@marta2610 mame zaplatene, v tom nie je problem
Odpovedať
@majkoj toto mame
Odpovedať
@originalx to by som rada, len nikoho takeho nepoznam
Odpovedať
@majkoj a ty mas aj sr aj cr aj nj vsetko dokopy?
Odpovedať
@susann80 musis si v prijimaci nastavit Diseq prepinac , aby Ti prepinal medzi konvertormi 23,5 a 19,2.
Odpovedať
@hop377 to tiez mame zapnute
Odpovedať
@susann80 a nenajde Ti programy z 19,2? Vacsinou su riesene monobloky tak, ze centralny ide na Astru 23,5 a ten druhy berie z odrazu 19,2E. Vtedy DiseqC 1.0 je nastaveny tak, ze pod Port1 je 19,2E a pod Port2 je 23,5E. Ale na to dojdes rychlo ci je to tak ako som napisal, kedze uz prijimas 23,5E. Ak sa ti pri prepnuti medzi druzicami strati signal pri programoch na 23,5E tak to bude nastavene opacne ako som napisal.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@susann80 Tak ako hovori @majkoj, pokial chces prijimat programy z ineho satelitu, je potrebne si dat na parabolu dalsi LNB konvertor. Potom prepinac / multiswitch, ten ja mam umiestneny na povale. Z LNB konvertoru ti musi ist dalsi koaxial do prepinaca / multiswitchu. Tam sa signaly "zlucia" a do satelitneho prijimaca ti uz ide signal jednym kablom. A v prijimaci si to potom nastavis. Ja mam takto robeny prijem z 3 satelitov. Okrem Skylinku tam mam nemecke a anglicke programy. Mne to robila firma, ja som si robil len pripravu. Ja mam parabolu s takou pripravou, na osadenie tusim 4 LNB konvertorov. Doporucoval by som ti zajst do nejakej specializovanej predajne, tak ti povedia a pripadne aj predaju vsetko potrebne,
Odpovedať
dobre, spytam sa este takto , ak chcem tie nj programy to musim nieco extra platit? ci sa to da vsetko za 1,2 e na mesiac. znamy mi vravel, ze su na to dake emu kody napr. pre rtl a tak, tak neviem ci to ma byt akoze nieco nelegalne ci ako ? ste zlati, dakujem za kazdu radu, urcite si vsetko preverim-ci to mam tak nastavene
Odpovedať
Profilova fotka
@susann80 pokial chces nemecke programy v SD kvalite tie su zadarmo na ASTRAe na 19,2 stupna. Za na HD treba mat CI+ kartu za asi 3E mesacne. Ak mas dvojity konvertor, a nastaveny DISEQ na 0 a 1 (pripadne 1 a 2) na prijmaci tak by to malo ist. Ak nejde (alebo ide len jeden satelit) tak je zle nastavena parabola, pravdepodobne ju treba natocit o o 3,8 stupna jednym alebo druhym smerom.
Odpovedať
@majkoj v pripade "jednokartoveho" CI prijimaca, by s tou druhou bol problem, ci ? @susann80 Tych 1.2 by s tym nemalo nic spolocne. Poskytovatel by nebol skylink (v pripade platenych programov)
Odpovedať
Profilova fotka
Staci lepsi prijmac s moznostou pripojenia do internetu napr ARIVA 202 a zaplatit na ruskom serveri mesacny poplatok 5 USD zadat v satelite pristupove meno a heslo ktore vam zaslu a pojde komplet balik skylink. A netreba platit ziadne servisne polatky skylinku ani kupovat kartu. Ako na to tu pisat ale urcite nebudem. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ramoon tieto veci radsej do ip čert nikdy nespi 8-)
Odpovedať
@ramoon ;) to je moznost B ;) ale @susann80 uz nejaky prijimac ma. Pokial je to nejaky skylink ready, moze s tym byt problem. Idealne nejaky linuxovy non-skylink ready a bratia rusi maju o par USD mesacne viac ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@pulo ano, musel by si menit podla toho co chces kukat
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
písali,že kto nemá v tv tuner DVB-S 2 nebude mať nejaké české a slov.programy ako to zistíme?
Odpovedať
@marta2610 5USD, 5E za to co chces je strasne vela. Nedajte sa oklamat, a ratajte ROK. To je 60E. POPLATKY Predplatné na 1 mesiac Predplatné na 12 mesiacov Poznámka Servisný poplatok 2,60 € Iba cez SIPO a Inkaso z účtu 39,70 € Dostupne programy: Astra 3 (23.5)- ČT1-ČT1 HD-ČT2-ČT2 HD-ČT24-ČT24 HD-Doma HD-FANDA HD *-Markíza-Markíza HD-Markíza International *-Noe TV-Nova *-Nova HD *-Nova International-Prima *-Prima Comedy Central *-Prima HD *-Prima LOVE *-regionalnitelevize.cz-RELAX-Smíchov *-STV1-STV1 HD-STV2-STV2 HD-TA3-TELKA *-TV Barrandov *-TV Barrandov HD *-TV Lux-TV Regina-TV8-WAU-WAU HD-Filmové-DAJTO HD-JOJ-JOJ HD-JOJ Plus-JOJ Plus HD-Kino Barrandov *-Kino Barrandov HD *-Kino Svět-Nova Cinema HD *-Prima COOL HD *-Prima MAX HD *-Športové-ČT Sport *-ČT Sport HD *-Dokumentárne-ČT art *-ČT art HD *-Prima ZOOM HD *-Hudobné a lifestyle Barrandov MUZIKA-Mňam TV-Óčko-Rebel-Retro-Šlágr TV-Detské-Barrandov Plus *-Barrandov Plus HD *-ČT :D * ČT :D HD * Astra1 (19.2)- nehnevaj sa fakt nejdem rozpisovat, 65 programov v HD - ako napriklad ORF, RTL 2, VOX proste klasika nemci a rak., 272 v SD. 244 je v nemeckom jazyku. http://www.onastra.com/16665077/chann... Co k tomu potrebujes? DVB-S2 tuner, bud v tv alebo dalsiu krabicku ku tv (predpokladam ze nejaku mate uz), dalej LNB konverter monoblock, cena zacina od 10E napriklad http://www.satelity.ellano.sk/monoblo..., tanier (ktory isto mas) a internet (kde ti vypocita co mas robit s tanierom) - napriklad dishpointer.com. Co uz mas? Napis co s toho mas, pripadne sfot tanier, typ televizora, typ satelitnej krabice.
Odpovedať
@mpmivo dalo by sa napísať asi od ktorého roku to telky majú,či?
Odpovedať
@marta2610 lepsie by bolo keby si napisala aku TV mate (model) a aku krabicku ku tv mate (model) - tam kde ide kabel od satelitu.
Odpovedať
@mpmivo jaj to bude problém mm je v robote,napr.máme Panasonic a kartu zo Skylinku máme v takej akoby krabičke,ktorá je v telke.
Odpovedať
@marta2610 No hej dobre pomenovanie :-D Tu akoby krabicku mam aj ja. Nevadi, tak ked zistite aky presne tv mate, napis to sem ;-) Nejako hadat od ktoreho roku telky to maju sa neda, lebo su tv ktore to maju v sebe a aj tie ktore to nemaju. Kazdy si kupi to co potrebuje, teda aspon by mal.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ak mám kartu Skylink irdeto a chcem ešte kartu na druhý televízor, čo potrebujem?
Odpovedať
@babatko37 zatelefonovať do skylinku a objednať si kartu next
Odpovedať
V prvom rade musis mat dvojité LNB-čko a potom druhy sat prímač a ako pise tuto kolega kartu next.
Odpovedať
teda sorry upresnim LNB ktoré má dva výstupy, nie dvojite LNB
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?