Nákup spotrebičov cez internet. Máte s tým skúsenosť?

Ahojte chcem sa spýtať, máte skúsenoti nákupu cez internet? Chcela by som kúpiť 5 spitrebičov do kychyne.Vyhliadla som si aj dobré ceny na nete, len ešte som nič takto nekupovala.Neviem ako to je s dopravou koľko sa plati.Niečo som čitala že od hmotnosti.Ale ked chcem kupiť viac veci tak to bude aj dosť ťažké a možno ma to v tom prípade vyjde tak ako v obchode. A ako je lepšie platiť v hotovosti, alebo cez účet? Ď.
Odpovedať
1
2
9
anabel, odpovede na tvoje otazky, ake su podmienky, platba a postovne najdes na tej stranke z ktorej si chces objednat... preto si to vzdy pred objednanim precitaj, pripadne im zavolaj.. tiez som si par veci objednavala cez net, napr. cez hej.sk :-) ja uprednostnujem platbu cez internetbanking vopred - na zaklade ich faktury, ale vela obchodov radsej posiela na dobierku :-|
Odpovedať
ja som pozerala stranku tpd.sk musim to naštudovať
Odpovedať
aj my sme vsetky spotrebice kupovali cez net, vyslo to lacnejsie a doprava bola vzdy zadarmo, aj montaz,ale ked to doviezli, nemali to nikdy kam montovat:) okrem pracky:) na nete je aj porovnavac cien, tak tam sa da tiez overit kde je to najlacnejsie. a platili sme vzdy pri dodani...okrem tpd.
Odpovedať
aj ja som kupovala cez net a bez problémov - až na to že práve bolo dovolenkové obdobie, takže trvalo asi 3 týždne kým mi to doručili a platila som internetbanking. A ak aj platíš za dovoz, je to len nejaká menšia suma (100-200) a ten tovar ťa napriek tomu vyjde o pár tisíc lacnejšie ako v obchode. Len treba hľadať ;-)
Odpovedať
Caute, suhlasim, zatial mam velmi dobre skusenosti s internetovymi obchodmi (ceskymi), niektore pri tych vacsich spotrebicoch, ako su pracka a chladnicka, ponukaju dopravu zdarma. Presne ako napisala hviezdicka, treba si podmienky prestudovat na ich portali. Inac ceske vychadzaju este vzdy lacnejsie nez slovenske a niektore ponukaju aj dopravu na Slovensko. Internetovy zrovnavac cien je : www.hledejceny.cz.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja mam len dobre skusenosti s nakupom cez net... ale vyhovuje mi skor platba pri prevzatia osobny odber kedze to mam vsetko kusok, cez net je to lacnejsie ako v predajni a pohodlne objednam zavolaju ze to tam mam a mozem si prist preto, teraz cerstvo mam z electroexpertu umyvacku a drez.. ceny porovnavam cez najnakup.sk ale vyberam si radsej overenejsie eshopy.. ked mi to vyhovuje tak si nieco nechasvam doviezt aj domov to je uplne super (ale kvoli pracvi si to malokedy viem zaistit preto ten osobny odber)
Odpovedať
Ja som kupovala asi pred rokom pracku a zehlicku cez Mall sk a bola som spokojna, platila som dopredu kreditnou kartou, tovar doviezli az domov, dokonca vyniesli po schodoch, lebo nemame v dome vytah :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, my sme kupovali zatial vsetky spotrebice cez andrea shop. mali sme presny kontakt na jedneho pana, ktory nam este oproti stranke dal asi 20%nu zlavu. takze vysli nam ozaj dobre ceny. dovazali nam spotrebice zo sale a z dunajskej stredy do bratislavy- biskupic. samozrejme bez poplatku. ak chcete kontakt, poslem cez IP. a jasne, spotrebice maju zarucne listy a takisto sme dostali aj blok z pokladne...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja rada odporucim elektroexpert.sk a videoexpert.sk - oboje je mall.sk, sice im trosku trvalo,kym mi poslali potvrdene zarucaky,ale inak pohoda: -nizke ceny -rychla dodavka -dovoz zadara (!) - ale toto neviem presne, zda sa mi ze pri nakupe nad 10 tis., ale ak hovoris,ze chces 5 spotrebicov,nebude problem ;-) mame od nich: -pracku (whirpool) -vstavanu chladnicku (elektrolux) -vstavanu umyvacku (baumatik) -vstavanu plynovu dosku (whirpool) -plazmu (panasonic) -domace kino + subwoofer(pioneer) vsetko doslo v super kvalite a vsetko funguje,platila som v hotovosti pri dodavke,ale da sa aj cez internetbanking a este so mnou aj stale komunikovali v style "mame toto a toto,dalsia vec pride za tyzden, chcete to po castiach,alebo az ked budeme mat vsetko naraz?" a dodavka bola do 2 tyzdnov vybavena kompetne... drzim palce :-)
Odpovedať
ahoj, my sme si vsetko brali cez internet...od spotrebicov az po baterie, dokonca aj zachody a resp. cely kupelnovy nabytok. nejake veci sme zobrali cez nemecky ebay a asi 80 percent veci cez nemecke internetove obchody. Jedna jedina vec vysla lacnejsie v cechach. Zo slovenskych internetovych sme brali iba ladnicku, cez hej.sk, inac aj tie slovenske internetove obchody boli v porovnani s nemeckymi drahsie, aj ked sa nam k tomu priratalo este aj postovne. Vsetko doslo kurierom az domov. ;-)
Odpovedať
pre anabel) TPD ma najhorsie ceny ;-) ;-)
Odpovedať
ahoj, my tiež budeme teraz nakupovať spotrebiče a pravdepodobne cez obchodny-dom.sk. Spotrebiče, ktoré mám vybrané tam vychádzajú najlacnejšie. Ak máš vybrané konkrétne typy, tak skús zadať na najnakup.sk a ono ti to už nájde, kde na nete ťa to vyjde najlacnejšie. a súhlasím s cicushkou, tpd je dosť drahý...
Odpovedať
Článok sa načítava...
ak vam robi problem nakupovat na zahr. int. obchodoch kvoli jazyku, a chcete teda nakupovat iba na slovenskych int. obchodoch, odporucam stranku na porovnanie cien: http://www.najnakup.sk/ najlepsie je tam hladat podla kodu produktu, ktory ste si vybrali. ;-) ;-)
Odpovedať
kupili sme cez e-shop zabudovany digestor Moru, nazov obchodu si uz nepamatam... nikde ten digestor v elektrach nemali, bol tam nejaky problem, ze ho nestihali vyrabat a dodavat, cez net ho jedna firma mala na sklade este, do tyzdna bol doma... a to sa pani v popradskej More zadusala, ze urcite ho nikde uz nemaju... no zlu skusenost mame s dodanim cez popradsku pobocku UPS... hrozny bordel... viac uz cez nich si nedam nic doviest...
Odpovedať
cicuska, nedas sem nejake tipy na zahranicne internetove obchody s ktorymi mas skusenosti? ked vravis, ze to dovezu az domov, tak by som skusila nieco objednat...Platila si kreditkou? Lebo prevodom zo Slovenska by to bolo asi trosku drahe...
Odpovedať
aj tu sa dá dobre hľadať : www.zoznamtovaru.sk
Odpovedať
estate) tak to by som musela pokukat na faktury a to sa mi nechce. Ale hladala som napriklad tu http://www.preisroboter.de/ podla kodu vyrobku. Ked som si nasla dobru cenu, otvorila som si podmienky a precitala hlavne dovoz na SK. Ak tam nebol uvedeny, tak som im napisala mail, ci by poslali, a kolko by to stalo. Ani raz nas nikto neodmietol a vzdy poslali.
Odpovedať
co sa tyka nakupovania na ebyi, tak to je najmenej si pozriet podmienky kazdeho predajcu. ;-)
Odpovedať
cicush a kolko vas vysla teda ta doprava
Odpovedať
emilyz) a to je co za otazka :-D :-D zalezi to na vahe tovaru, na doprvanej sluzbe, ktoru predajca vyuzije a na dialke, ktoru tovar musi k nam precestovat :-D :-D cize od 20 EUR pod 120 EUR
Odpovedať
preco? niektori maju aj pausaly za dopravu... no jo.
Odpovedať
pridava dalsiu skusenost...kupila nedavno som sporak, pracku a chladnicku cez internetovy obchod Nay Elektrodom, platila som kartou dopredu. Vsetko prebehlo bez problemov, tovar bol doma o tri dni, takze odporucam :-) Mam aj skusenost s reklamaciou, nakolko som kupila pracku sirsiu, ako sa mi zmesti a bez problemov mi ju v najblizsom Nay Elektrodome vymenili.
Odpovedať
tak na nete je plno internetovych obchodov, vacsinu veci sme nakupovali cez net a vsetky boli bez problemov, doviezli, zdarma namontovali, odniesli si odpad a bolo to bez starosti:)
Odpovedať
aj ja si myslim, treba si len overit ci je to znama firma, internetovy obchod a da sa nakupit, odvoz/dovoz zadarmo a pritom sa nemusit unuvat...vsetko vyriesite v pohode doma :-D Nakupujem pravidelne na ii-nete :-D
Odpovedať
Profilova fotka
naj ceny su, ako pisala vyssie cicushka, cez najnajkup, ale niektore veci su este lacnejsie cez nay interdom. z domuss-u mam pracku, z obchodneho-domu.sk mam sporak a ostatne z NAY. treba hladat, kto hlada,vela usetri. :-) urcite odporucam nakup cez net. ;-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte, ake mate skusenosti s internetovymi obchodmi andreashop, obchodny dom, obchod obchodov? pripadne dalsimi? ozivujem temu x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som objednaval s Andreashopu 3 vec a super :)) rychly, spolahlivy... z obchoduobchodov ma digestor... tiez v pohode :) inak andreashop nam dal razitko z Euronicsu, takze oni maju asi s nimi dohodu a ich sklady....proste to beru od nich a andreashop im vysuje predajnost , tak spolupracuju.. podla mna.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
vivere: andreashop do Trnavy dovoz zadara a obch obchodov za 5 €, v pohode :)
Odpovedať
katrin, andreashop patri pod siet Euronics, okrem e-shopu maju aj kamenne obchody /tam su ceny samozrejme ine/
Odpovedať
1
2
9
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?