Najlepšie architektonické dielo súťaže CE.ZA.AR 2012

Profilova fotka
mozno ma niektori budu kamenovat, ale asi som z inej planety. Tie nominacie na rodinne domy su strasne, to uz nemame ziadnych profesionalnych architektov z citom pre vec? Ved ked sa pozriem tu na MS najdem na kazdej strane fotoblogov minimalne jeden domcurik, ktory precura tie nominacie aj o tri cisla. Strasneeee. http://www.ce-za-ar.sk/?id=nominacie-.... Nechcem samozrejme plut jed na tych, ktorym sa tie nominacie pacia, toto je len moj nazor.
Odpovedať
Takisto poznam x krajsich rodinnych domov ako su tieto... :-|
Odpovedať
hlavne, z tych obrazkov sa neda vobec posudzovat kvalita diela. to by chcelo vidiet a vediet o nich viac. tie fotky naozaj nie su moc vydarene.
Odpovedať
ale mame profesionalnych architektov lenze ti su zviazany INVESTOROM a ten je hlavny architekt teda PAN Architekt
Odpovedať
Profilova fotka
tu http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/y... uz je zopar nazorov..
Odpovedať
Profilova fotka
Ten druhý sa mi páči..
Odpovedať
podla mna je ten druhy velmi pekny. I ked z tych fotiek tazko nieco hodnotit... Niekde je aj interier, niekde nie.
Odpovedať
Profilova fotka
u mna vyhrava cislo 3 no i 1. hlavne je to 3. gutgut je fajin. ludia ktory trosku sleduju nove trendy v architekture vedia o com hovorim. v prvom rade je to alternativa! nadcasovost,slusne materialy,pomer cana kvalita.bexny stavitel na uzemi sr tomu nikdy nepochopi a ked tak mozno o 20r.
Odpovedať
Profilova fotka
priklanam sa k nazoru, ze by to potrebovalo ovela viac info, nie len co sa tyka materialov, ale aj okolia v ktorom to je stavane, kde skrsla taka myslienka, mozno aj komu a podobne.. kazdopadne v mojich ociach je jednotka a dvojka uplna katastrofa, ktora sa vonkoncom nehodi do danej zastavby, vyzor v pripadne jednotky jedno velke vytlacene okno a v pripade dvojky kus nedokonceneho zeleza.. 3.jka sa mi tiez nejak extra nepaci a vypada jak prerobeny dom zo 70tych rokov, ale z tejto vybranej trojky je to asi to naj.. @plamen toto naozaj nie je o staviteloch na uzemi sr a uz vobec nie o nadcasovosti.. je to len niekoho vykrik do temnoty.. urcite sa to tu nezachova, myslim tento moj prispevok ale o 20 r ako pisete tu budu stat ine domceky a verim, ze na tie prve dva sa podobat ani zdaleka nebudu.. k pomeru ceny a kvality sa vyjadrit neviem kdeze vnutri moze byt skryte naozaj cokolvek, co by nik z nas necakal.. PS: pisem len ohladne tychto troch obrazkov, nemam cas na studovanie odkazu, tak vopred dakujem za kritiku, tkorej bude urcite neurekom :-D
Odpovedať
Kategoria ludi, ktorym sa pacia typy katalogovych domov s polygonalnymi rizalitikmi a barokovymi balkonikmi a pod. (nic proti takym - je to vec vkusu) by sa nemali zapodievat sucasnou modernou architekturou, ktora ziskava ceny takeho charakteru. Je to ako ked je niekto ekonom a ja nie som, asi figu rozumiem sucasnym ekonomickym trendom, ak sa im celozivotne nevenujem len obcas si pozriem spravy a precitam hospodarske noviny...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?