Nájde sa tu fanúšik obchodu Kika?

nájde sa tu nejaký fanda tohto obchodného domu? mňa by ste tam mohli kludne zavrieť, ani by som nepipla. velmi sa mi tam páčia nábytky a doplnky a doslova som sa zamilovala do elipsového preskleného jedálenského stola s mekkými stoličkami s operadlom fialovej farby. škoda že nemám foto, ale presne tak si predstavujem malú jedáleň.
Odpovedať
1
2
Mne sa v kike páčia závesy a uteráky. Nábytok len hulsta.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som tak konecn chcela nazrit lebo som tam naposledy bola takto pred rokom a vtedy to este nebolo aktuálne...no a teraz by nezaskodilo trosku inspirácie...inak hladala som na nete nejaké nábytky alebo nieco od nich ale okrem zlavového letáka som nic nenasla...neviete o niecom?
Odpovedať
Profilova fotka
aj v tomto obchodnom dome sa obcas najde nieco dobre , ale to je skor malokedy je to skor taky snobsky dom s nabytkom
Odpovedať
myslím že je porovnateľný s Galanom. i keď za sedačku by som cez 60 000 nedala. máme od nich posteľ a som vysoko spokojná. aj s kvalitou aj s cenou. ale čo ma dostalo, tak to je sedačka ku krbu a taký obývačkový rohový bar. to som si dokonca aj odfotila. :-D
Odpovedať
ja som s tymto obchodom neni spokojna pretoze je dost predrazeny. su aj lacnejsie a lepsie. a co pises o tom elipsovitom presklenenom stole, tak taky mame aj mi,s bielymi stolickami. a to sme kupili v europa mobli. a som velmi spokojna. stol nie je priesvitny je s takou potlacou ale skleneny je.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tam bola len raz v BA, ale uz sa tesim ked dokoncia kiku v KE. som si ista ze si tam najdem pekne doplnky do noveho bytiku, mozno casom aj nejaky nabytok.. skoda ze nemaju lepsiu stranku, rada by som sa inspirovala.. od znamych viem, ze maju kvalitne vyrobky, hoci niektore su drahsie.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tam kúpili nejaké svetlá (tie isté som videla v galane drahšie)
Odpovedať
ahojte, tak my mame kiku pri baraku a ja sa tam uplne vyzivam... kupovala som tam svietidla, uplne prekrasne, futuristicke co sa nam pacili a zatial nikde inde som ich nevidela... samozrejme, ze tam maju aj prilis drahe veci ale tie vzdy obchadzam... raz tam dokonca mali kozenu, rozkladaciu , rohovu sedaciu supravu za 15.000 v akcii, skoda len, ze bola iba v bielej farbe... mne sa v kike velmi paci oddelenie s ratanovym nabytkom, maju tam niektore velmi pekne postele a detske oddelenie je tiez super a aby som nezabudla, rakuska kika je napriklad uplne najlepsia vo vybere a akciach s detskymi kocikmi :-) takze ja som fanda :-)
Odpovedať
ratanový môžem aj ja. len ho nemám kam dať a nevedela by som sa o neho poriadne postarať. inak tie sedačky sú tam fakt moc drahé. ale keď sme pozerali do Sofa, tak boli 2x drahšie než v Kika. Inak ja tam najradšej chodím v lete, vtedy majú aj pekné letné riady.
Odpovedať
Profilova fotka
no myslím si, že europa mobel sa fakt nedá porovnať s Kikou. Viem, že Kika nie je zrovna najlacnejšia, ale aspoň má príjemný moderný design. Taktiež fandím detskému oddeleniu aj kočíkom...tam sa vyžívam :_) A ono, keď človek nakupuje s tou 10% zľavou, tak sú ceny (aj kočiarov, autosedačiek) v pohode.
Odpovedať
ja si nemyslím,že by kika bola nejaká drahá.podľa mňa celkom ok.tak samozrejme hulsta nábytok je drahý,ale ani v inom obchode by nebol lacnejší. mne sa europa mobel moc nepáči(aspoň nie ten pri soravii),samý lacný brak.a nekvalitný.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
kamilla23 • Dnes o 16:43 ahojte, mate niekto skusenosti so sedackami z Kika?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no nám sa veľmi páčili záclony a závesy z kiky, ale keď sme si dali vypočítať, koľko by nás stáli, rýchlo sme na ne zabudli...máme síce francúzske okná....ale vyšlo by nás to 11 tisíc...s tým že si ich sami ušijeme....tak sme nakúpili v ikei tak za necelé dve tisicky aj s garnížami :-) ale veľmi sa nám tam páči taká zelenkavá moderná kuchyňa, vo výbere je tá a ešte jedna na mieru, tak uvidíme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tam kupili stolik k sedacke. Co ma vsak sklamalo su svietidla. To co mame v spalni (je aj v albume) v Kika stalo 9 500 Sk a v normalnom obchode 5 500 Sk. To si potom moze po BA behat auto: zlava na vsetko 10%. A tiez sme si tam davali robit navrh na kuchynu, s tym, ze samozrejme montaz by sme chceli co najskor. Tak navr prisiel po 2 mesiacoch :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
v Kike su lacne smejdaky, take tie tuctovky ale aj zopar drahsich kuskov a najde sa obcas aj nieco pekne, vkusne a oroginalne, ale vacsina su take tie okukane designy, ktore maju vsade po nabytkoch, nic extra, niekedy az gycovite. A tiez kvalita ako u coho. Podla mna teda.
Odpovedať
My mame z Kiky par veci, sedacku a kuch. sedenie a pod. Zatial je to ok, mame to na chate a kupovali sme to v lete, takze sme to este velmi pouzivali, tak uvidime casom. Moj nazor je, ze aj v Kike su aj dobre, ale aj nekvalitne veci. Urcite sa neoplati kupovat nic lacne, to urcite nemoze byt kvalita, ktora vydrzi par rokov ;-). Inak ja mam stylovo radsej Ikeu.
Odpovedať
Profilova fotka
a co hovorite na GEKO?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahoj, trošku to tu oprášim! Nepotrebuje niekto 10% zľavu do Kiky? Mám 2, t.j. na 2 ks tovaru.
Odpovedať
ahojte mate niekto kuchynu z kika?? aký výber kuchyn tam maju? davno som tam nebola a kedze nie som z ba tak nemam moznost tam casto zavitat.... nema niekto pofotene? x-)
Odpovedať
Profilova fotka
yukaya - maju siroky vyber, rozne kombinacie, ale mne sa zdali drahi, ked sme si davali robit navrh tak linka do L 3x2m 130 tisic sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
neda mi nenapisat dnesnu skusenost s tymto obchodom... chcela som si kupit svietidlo len som sa este pred tym ako som isla na pokladnu spytala predavaca ako to je s reklamaciami... co som sa dozvedela stalo za to: reklamovat sa da iba ak je nevybalene a nenamontovane... zdalo sa mi to ako totalna somarina tak som nakracala do oddelenia sluzieb zakaznikov a tam som sa dozvedela presne tu istu informaciu.. tak fakt nechapem... ved aby som zistila ze nieco nie je ok a mohla to reklamovat musim to minimalne vybrat z krabice... ci nie? uz to tak nefunguje???? spytala som sa mladeho muza ako mam teda postupovat aby som minimalne svietidlo mohla vyskusat a v pripade problemu reklamovat...odpoved bola ze tato kombinacia nie je mozna... a pri reklamovani ostatnych tovaroch vam vraj nedaju peniaze ale poukazky na nakup u nich... no dnes som tam chcela nakupovat naposledy...nabuduce tam pojdem len pre inspiraciu mozno.. ale urcite nekupim nic len koli tomu ze som mala intenzivny pocit ze chcu vybabrat so zakaznikom a to ja nemam rada...
Odpovedať
@dedian fakt super...
Odpovedať
@mima1 , jej ahoj...prave som pozerala tvoj album s hodinami... sice zhanam pre syna do izby nieco ine - viac detskejsie - ale niektore ma fakt nadchli... a este idem pobrowsovat po garnizach... tak ma v kike rozladili ze som som sa tam uz ani nepozrela..
Odpovedať
Niekto tu spominal Hülsta nabytok.. Nikdy viac od tejto znacky nic nekupim. Mame od nich predsien a po dvoch rokoch je na nej pokazene snad vsetko, co sa pokazit da.. Odpadavaju sroby, suflik sa neda zatvorit ]-( Inak ku Kike ako k obchodu, ja som tam kupila uz nas treti kocik, nabytok pre deti a rozne ine somarinky od postelneho pradla, deky, atd a som veelmi spokojna.. Velke plus maju u mna za jeden velmi drahy kocik od Bugaboo, ktory som mimochodom kupovala v inom obchode ako Kika, co je ich konkurencia, kocik mal uz 3 roky a jedna z predavaciek mi vybavila vymenu celej konstrukcie (stara uz bola nepouzitelna) zadarmo! Kupujem tam aj postelne pradlo, plachty a vianocne dekoracie a nikdy ziadny problem... S tou reklamaciou a vybalenim, nechce sa mi to verit, ze to takto funguje. Aj mne tu dlavila do hlavy kaleraby jedna predavacka v Zare, ze nevymeni, lebo mam doniest gombik (ktory tam mimochodom nikdy nebol) ale netreba sa dat! V celej EU je zaruka na tovar 2 roky a vymenit tovar mozete do 14 dni od kupy..
Odpovedať
My sme kupovali asi pred dvoma rokmi v KIKE stropnu lampu. Ked sme prisli domov, zistili sme, ze je prasknute hlavne sklo na lampe, cize sme ju mali vybalenu, ale nie namontovanu. Isli sme spat a bez nejakych zbytocnych reci nam ju vymenili. Pritom to bola nasa chyba, mohlo to prasknut aj cestou. Inak kvalita .... maju rozne znacky a roznych vyrobcov, takze sa neda vyjadrit ku kvalite. Napr. svietidla tam predavaju od rovnakych vyrobcov ako inde. A cena ... teraz cez vikend mali 20% zlavu na sedacky aj svietidla, tak sme kupili jednu lampu (lacnejsie asi o 30€ ako na eshopoch) a sedacku. Dufam len, ze dodrzia dodacie lehoty.
Odpovedať
Pridam do diskusie svoju skusenost. V Kike v Bratislave sme si kupili sedacku , ktoru sme vzhladom k castym cestam mimo domov a dalsim okolnostiam vyuzivali minimalne. Po 3 rokoch sa nosna cast preborila. Po rozobrati sme zistili, ze na nosnu cast je pouzita obycajna lisovana drevovl. doska, hruba len 1 cm, navyse v mieste prasknutia oslabena masivnymi skrutkami. Este spomeniem,ze tato rohova sedacka pred 4-5 osob stala 50 tisic slov. korun..Az ked sme si overili znacku na nete,zistili sme ,ze je to polsky vyrobok. Zaver: prehnane ceny maju vytvorit zrejme dojem kvality,ale opak. je pravdou. Do Kiky mna osobne uz nikto nedostane a pozor si budeme davat aj na krajinu povodu kupovaneho vyrobku. Pripajam obrazky.
Odpovedať
Este pre uplnost doplnim,ze pri kupe nam vyrobok prezentovali ako sedacku s drevenou konstrukciu a na prospekte bolo (sice iba rukou) pripisane : DREVO...Ano, niektore casti naozaj z dreva su a to z dreva makkeho, nekvalitne opracovaneho, bohuzial ale nie vsetky ako je vidiet aj na obrazkoch vyssie..
Odpovedať
Súhlasím delideli - treba zistiť výrobcu a hned človek vie na čom je - v KIKE jedine čo nakupujeme sú dekoracie - vianočné, velkonočné a doplnky do bytu - ale neviem, či by som tam kupila nabytok, možno ešte koberce 8-)
Odpovedať
Tak podla mna je Kika taky isty shit ako galan, Mobelix, Europa mobel, Jysk atd...ked potrebujem nieco rychlo a lacno, idem do ikei :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kika je predajca nie vyrobca. Takze to co predavaju je dobre aj zle. My sme tam kupili svetla od Phillips a Eglo. Takze vseobecne tvdit ze Kika je shit sa neda. Treba vediet rozpoznat kvalitu od braku.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?