Mohol by som vas velmi pekne poprosit o vyplnenie mojho dotaznika?

Chcem vas pekne poprosit o vyplnenie mojho dotaznika. Cielom je priniest uplne novy a iny sposob hladania idealneho byvania zamerany na to, co je pri vybere pre nas skutocne dolezite. Dakujem velmi pekne. https://docs.google.com/forms/d/1D3gu...
Odpovedať
@kubikpb Všetko je relatívne, ideálne bývanie, priority, bohatstvo...
Odpovedať
V tom dotazníku by sa mi hodila širšia škála výberu dôležitosti, bol pre mňa trochu problém tie priority "rozhodiť". Napr. Taká stupnica od 1 po 5.
Odpovedať
Profilova fotka
nezaplatila by som za takúto službu, pretože nakoniec je to aj tak o tom hľadať, hľadať. a nakoniec sa aj tak rozhodnem podľa pocitu, nie podľa kritérií. kritéria sú dôležité, ale niekedy pozerám na dom a hovorím si, do kelu, všetko super, ale bývať by som tam nechcela, alebo tento dom nemá ani to, ani ono, ale jednoducho musím sa tam ísť pozrieť, lebo má atmosféru. ale držím palce.
Odpovedať
ako hovorí gubiko - ked človek vidí ten ktory konkretny dom, ostanú všetky kritériá zabudnuté, ide o genius loci - my ženy sa asi rozhodujeme skor intuiciou pri preskúmaní konkretneho domu naživo, ako vyplnením nejakej prehľadnej tabuľky s plusmi a mínusmi (to je skor práca pre roboty, nie pre take zložite bytosti ako sme my ženy :-) )
Odpovedať
Ten dotazník by som ešte prekopal, ... ale odpovedal som
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?