Meranie geopatogénnych zón

Prosim mate niekto osobne skusenosti s odbornikom na tuto problematiku? Staviame dom a chcela by som si to dat pozistovat. Vygoglit sa da vela kontaktov, len som chcela ozaj niekoho seriozneho, ktory sa mi nebude snazit za kazdu cenu najst "negativne" miesta a predat nejake odrusovace, vseliakych podvodnikov je dnes ako maku.... ;-) Dakujem.
Odpovedať
Mne bol zamerat pozemok Atilla Sandor, byva v Senci. Pozemok bol OK. http://blog.zdravydom.sk/harmonizacia...
Odpovedať
Profilova fotka
A meral to dreveným cólštokom
Odpovedať
@marcela91 Geopatogénne zóny nie sú jediný problém, hľadaj elektrosmog. Napríklad: http://blog.zdravydom.sk/elektromagne... http://www.voxo.eu/elektrosmog/tabulk... http://zony.vbrne.info/namereno.html http://zony.vbrne.info/namereno2.html http://zony.vbrne.info/namereno3.html http://www.voxo.eu/elektrosmog/merania
Odpovedať
@peto99 dakujem za info, akoze nic zle tam pan nenasiel a nepotreboval si kupovat ziadny odrusovac? tak to je fajn ;-)
Odpovedať
@radopp dakujem, zaujimave, prestudujem...
Odpovedať
@radopp v terajsom byte mam vo vyhlade komin 300 m vzdialeny kde je milion satelitov mobilnych operatorov do kazdej strany, zo spalne ho sice nevidim, ale za stenou spalne, postel mam asi 3 m od rozvodnnej skrine elektoroinstalacie celeho baraku, doma wifi aj susedia maju, tak uz sa ani nedivim, preco v tomto byte tak hrozne spavam, ked vsade inde som spala len dobre, dufam, ze coskoro v novom to bude lepsie, terajsi byt snad nepotrebuje ani merania...
Odpovedať
@marcela91 Jediný odrušovač čo viem že funguje je založený na malých kúskoch kovov, myslím že sa volá orgonit. Pohlcuje len časť spektra a pôsobí len v jeho blízkosti. Na odstránenie elektosmogu treba zložitejšie opatrenia. Ak ťa to zaujme, dám ďalšie linky.
Odpovedať
@marcela91 Máš pravdu že netreba merať v tvojom byte. Keď idem na stavbu, uvoľním sa tam a psychicky oddýchnem, aj keď ťažko pracujem. Nie je tam naťahaná elektrina a v blízkom v okolí nie sú mobilné mikrovlnné vysielače.
Odpovedať
@marcela91 nepotreboval som nic, ale bol tam este pred kupou pozemku, inak je to velmi mily a skromny pan
Odpovedať
@radopp prosim a vies mi dat kontakt na niekoho overeneho a ozaj spolahliveho cloveka, kto to teda pomeria, elektrosmog, geopatogenne, hartmanove a curryho pasy, pripadne navrhne opatrenia? a samozrejme ze to bude aj fungovat a nebude pytat nekrestasku sumu za to :-) Ja som premyslala nad panom Attilom Sandorom a Ing. Vargom www.dracie-zily.sk, ale teda neviem, nemam nejake referencie...dakujem.
Odpovedať
@marcela91 Neviem ti dať konatkt na overeného človeka, ale tento pán mi podľa jeho webovej stránky pripadá seriózny: http://zony.vbrne.info/kontakt.html . Alebo... ak ideš stavať a overuješ si pozemok, skús sa tam pol hodiny poprechádzať či sa cítiš dobre. Pozri sa ako ďaleko sú elektrické vedenia VN, alebo hlučná cesta. Pri stavbe domu dodrž zásady, aby nevzniklo veľa elektrosmogu. A bude to ok.
Odpovedať
@radopp ano, pozdava sa aj mne, citala som to, len treba pre neho prist odobne az do Brna....
Odpovedať
Článok sa načítava...
@marcela91 odkial si?
Odpovedať
@radopp cvicenie - rozumej fyzicka praca, sposobuje, ze organizmus uvolnuje v zvysenej miere endorfiny.
Odpovedať
@gashtaan Myslíš radosť z práce? :-)
Odpovedať
Je fakt že naše telá sú konštruované na záťaž a bez práce by sa pokazili.
Odpovedať
@marcela91 http://www.ta3.com/clanok/1015086/hos...
Odpovedať
@radopp tak ale odtial-potial :) ja ked som robil na stavbe, z tej prace som bol pokazenejsi nez obvykle... psychicky fajn, fyzicky koniec :)
Odpovedať
@peto99 ano, to som uz videla, oni meraju tusim pomocou prutika, nepouzivaju nato pristroj a vynasli nejaku rusicku, aj ked nie som si ista, ci sa daju geop. zony odrusit, alebo odklonit, ale ked maju pozitivne dokazy aj na tych zvieratach, nieco natom bude.
Odpovedať
@marcela91 odbornici neexistuju, pretoze nejestvuje ziadny takyto "odbor". Je to vec viery, ak verite, p. Sandor bude urcite stacit. A predtym skuste napr. www.syzifos.cz.
Odpovedať
Profilova fotka
@kloc http://www.sysifos.cz/ :)
Odpovedať
@majkoj dakujem, neslo mi vlozit link, rucne som to skomolil. A mozno maju registrovanych viac domen:)
Odpovedať
@kloc Veda je založená na dôkazoch, viera na nevedomosti. Ak nevieš o elektrosmogu nič, ostáva ti len viera.
Odpovedať
Profilova fotka
@kloc celkom zaujimave citanie som tam nasiel http://www.sysifos.cz/index.php?id=vy... :)
Odpovedať
@radopp daj nejake exaktne merania a analyzu geopatogennych zon,potom prestanem verit a budem vediet...
Odpovedať
@kloc Linky čo som sem dal si čítal?
Odpovedať
@radopp cital. Reklamne weby podporujuce predaj vyrobkov alebo sluzieb. Voxo - autori clankov ziadni - cisto vedecky pristup:)
Odpovedať
@kloc musíš vedieť oddeliť zrno
Odpovedať
@radopp tak sa rozhodujem medzi RNDr. Sandorom , meranie 30, pripadna rusicka 200-250 eur, alebo pana , co ma web straku dracie zily.sk, meranie 20 eur, doprava 20 eur, pripadna rusicka 20 eur. Tito dvaja sa mi obaja pozdavaju, Sandorovci su znamejsi, je to tazke vybrat, kedze osobne si to sama nedokazem zkontrolovat.... :-|
Odpovedať
@marcela91 Ale to je chyba že si to nedokážeš sama zistiť. Svoje poznanie by si mala budovať na pevnej skale = na dôkazoch.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?