Máte tip na darček do nového domu?

Profilova fotka
Ahojte, svagrovci sa prestahovali do noveho domceka (maju 2 deti) a chceme im na vianoce kupit nejaky prakticky darcek. x-) Neviete mi dat nejaky dobry tip, co je pre vas v dome (byte) prakticke a kebyze to nemate potesi vas to ako darcek? Pripadne co ste dostali a ocenili ste to? cenovo by to tak mohlo byt 50-150eur. dakujem za kazducky tip 8-)
Odpovedať
Mohol by to byt obraz, izbova rastlina, mna by napr teraz potesila designova nadoba na drevo ... ALE: vsetko samozrejme zavisi od toho, ako dokazete odhadnut vkus majitelov; aby ten vas darcek neskoncil niekde v pivnici pod schodami :-| Kedze ide o pribuznych, mozno by som vyber s nimi vopred prediskutovala ...
Odpovedať
@ozka my sme sa prave prestahovali a neviem si predstavit, ze by mi niekto nieco kupil bez toho, aby sa so mnou poradil. teda okrem zahradnej hadice, lopaty na sneh a pod. :-D mna osobne by najviac potesila poukazka do obchodu so svietidlami, kupelnovymi doplnkami ... alebo by som ocenila, keby ma niekto zobral do takeho obchodu, nechal ma vybrat si a pod stromcekom by som vyskala ako male dieta. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wrzteq @adulik23 No áno asi je dost vhodne to prejsť s nimi alebo to vyriešiť poukazkou :) ešte budem hľadať inspiracie a nacuvat aj im. Vďaka ;)
Odpovedať
Profilova fotka
decka by podla mna ocenili take tie sedacie vaky (ako napr. od firmy Tuli alebo ineho vyrobcu). A mozno sa im to bude hodit aj do obyvacky ako alternativa ku kreslu...
Odpovedať
já jsem letos vsadila na kalendář, je to potřebná věc v každé domácnosti a když ne tak alespoň nikoho nenaštve.... dala jsem si jej udělat tady http://print24.com/cz/ . tak jsem celkem zvědavá jak to dopadne. dám pak určitě vědet. 8-)
Odpovedať
@ozka asi ta poukazka je najlepsie riesenie, vyberu si co pptrebuju a vyhnete sa rozpacitym pohladom ;-)
Odpovedať
obraz by som určite nedávala, na 99,9% sa nikomu do vkusu netrafíš, čo sa obrazu týka, :-S ja si myslím, že vhodný dar je napr. krbové náradie-vidíš, aký majú krb, či rustikálny, či moderný a podľa toho kúpiš náradie, príp. domová schránka nemusí byť zlý dar. Pokiaľ ale máš zásadne iný vkus ako obdarovaní, tak určite vyberať spolu s nimi :) a prekvapiť už len fľašou vínka
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@ozka bud sa ich spytajte co by sa im hodilo, alebo kupte poukazku...
Odpovedať
Profilova fotka
nakoniec som zistila, ze vobec nemaju stojan na vino (taky vacsi do spajzky, nie okrasny) a nemaju kam odkladat ani vinove pohare (bo kuchynsku linku maju tak trocha hlupo vyriesenu, ze do hornych skriniek sa im nezmestia vysoke pohare), tak sme im kupili regal na vino kde navrchu sa daju zavesit aj vinove pohare, tak som zvedava ;) kazdopadne dik za vsetky tipy
Odpovedať
Profilova fotka
@moravcikjuraj no co sa tyka obrazu mam obavy, lebo kebyze ja dostanem obraz od niekoho ineho, tak neviem, ci by sa trafil do mojho vkusu... to je najlepsie ked si to clovek riesi sam... takze toto necham radsej na nich 8-)
Odpovedať
@ozka Dobrý den. Ale takový originál od Rembranta, Pabla Picassa, Fily, Čapka, Maroldovo panoráma Bitva u Lipan, nebo něco od Leonarda da Vinciho, to by se nikdo nikomu nikam nemusel strefovat. To by bylo naprosto jasné. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Nicméně, asi do nového bytu je dobré se informovat, co by se jim hodilo. Zeptám se například. hodila by se taková 70 palcová LED televize ? Nebo by stačila plasma 65 palců Panasonic? :-D :-p :-D :-p :-D :-p Špatný dar je krbové nářadí. Zejména v situaci, když nemají krb. Taktéž špatný dar je tester kvality bazénové vody, zejména, když bazén nemají a navíc jsou neplavci. :-D :-D I celá sviňa vážící po vykuchání 200 kg je špatný dat pro vegany :-D :-D :-D :-D :-D S pozdravem Laďa
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Tak u nás na východe sa nosí fľaša. Závisí od toho čo domáci pijú, víno, rum... Prevažne sa to ale nesie do domu mužovi. Žene niečo praktické alebo dekoračné.
Odpovedať
@bluedow Vitaj na modrej streche :) Pred tym nez odpovedas do nejakej temy, pozri sa na datumy prispevkov - pokial nepotrebujes temu ozivit koli podobnemu problemu, tak zvacsa nema prilis zmysel reagovat na nieco, co je viac nez 4 roky po zaruke, ako v tomto pripade, z decembra 2012 :) Dalej tip, pokial chces, aby niekto dostal notifikaciu o tom, ze na jeho prispevok reagujes, musis kliknut na text "Odpovedz" pod jeho prispevkom. Tento klik automaticky prida do odpovedi text v tvare "zavinac + meno toho cloveka" bez medzier, napodobne, ako je prve slovo v tomto mojom prispevku (nezabudni ponechat za tymto textom medzeru, inak to nerozozna ako meno toho cloveka). Vdaka tomuto dostane ten clovek upozornenie - hore v menu bude svietit cerveno, ako aj tebe. Pokial toto nespravis, ten clovek na ktoreho reagujes o tom ani nebude vediet.. Hlavne ak sa jedna o 4 roky staru temu :)
Odpovedať
@cache to akože autor diskusie nebude vedieť že mu v nej niekto odpísal? Neblázni...Vôbec jeho nick pri reakcii netreba písať. P.S. takých obnovených tém je tu dobludu.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@aaamanda123 podľa mňa je najvhodnejšie to riešiť tak, že sa na rovinu opýtať, čo im chýba, čo by radi dostali. Len tak námatkovo kupovať, že čo asi by ich mohlo potešiť nemusí byť zrovna šťastnou voľbou aspoň teda môj pohľad na toto je taký ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
dasena6 a kďe kupuješ?
Odpovedať
@dasena6 zaujimavy darcek
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?