Máte skúsenosti so stavebninami RB Stavba?

Ahojte, nakupoval niekto z vás stavebný materiál od stavebnín RB Stavba (www.rbstavba.szm.com)? Ak áno, aké máte skúsenosti?
Odpovedať
Ahoj, áno ja som u nich nakupoval pórobetónové tvárnice. Bol som nadmieru spokojný, čo sa týka cien,ale aj prístupu a ochoty. Určite ešte budem cez nich nakupovať ďalší stavebný materiál na stavbu domu. Vrelo odporúčam :)
Odpovedať
Takže si bol spokojný? A ako je to s dopravou materiálu? Zabezpečia ju oni alebo si ju mám zabezpečiť ja? Určite sa im ozvem a dám si od nich naceniť materiál na stavbu. Vďaka
Odpovedať
Áno, bol som veľmi spokojný. S tou dopravou ti neviem presne povedať, to by si sa musel opýtať ich, ale myslím, že by nebol problém s dopravou kdekoľvek. Na stránke majú kontakt, tak im skús napísať...
Odpovedať
Volal som im dnes a hovorili mi, že s dopravou nie je problém. Materiál dovezú kdekoľvek na Slovensku a doprava je v cene materiálu. Už som im aj zaslal výkaz materiálu na nacenenie, tak som zvedavý, akú cenu mi dajú :)
Odpovedať
Určite budeš spokojný, mne veľmi dobre poradili aj po odbornej stránke, takže mne ušetrili peniaze aj tým, že mi pomohli vybrať správne materiály. Určite odporúčam aj ostatným, ktorí zháňate stavebný materiál :)
Odpovedať
Dnes mi poslali cenovú ponuku na materiál, ktorý potrebujem. Zatiaľ je ponuka od nich najlepšia, akú som dostal, takže si mal pravdu, že sa oplatí im dať naceniť materiál. Aj dovoz mi zabezpečia, takže sa nemusím skoro o nič starať :). Naozaj aj ja odporúčam ostatným, kto zháňa stavebný materiál. Takže už sa teším, keď budem mať materiál na stavbe, aby som mohol začať stavať :)
Odpovedať
A aký bol rozdiel v cenových ponukách, ktoré si dostal od iných stavebnín? Ja som im dnes posielal naceniť strechu, čo sa týka reziva aj plechu a ostatných komponentov :). Tak čakám či bude aj táto ponuka taká výhodná, ako bola tá predchádzajúca :)
Odpovedať
Bol tam rozdiel niekoľko eur, a to som dal neceniť len pórobetónové tvárnice. Som s nimi skoro každý deň v kontakte, stále s nimi niečo vybavujem ohľadom ďalšieho stavebného materiálu. Sú veľmi ústretoví, keď potrebujem s niečim poradiť, som maximálne spokojný s ich ochotou pomôcť :) Ak potrebujete niekto stavebný materiál na váš dom, jednoznačne odporúčam. Veď za cenovú ponuku nič nedáte :)
Odpovedať
A každý týždeň majú akciu na iný druh materiálu :). Takže skoro vždy sa dá vystihnúť výborná cena.
Odpovedať
a kupoval si aj materiál na zateplenie domu od nich alebo niekde inde?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
nie,materiál na zateplenie som kúpil z Poľska, ale asi som urobil chybu, ten polystyrén je slabý, drobí sa to...
Odpovedať
tak ešte dobre že hovoríš, lebo tiež som sa chystal ho ísť nakúpiť do Poľska, ale asi ho radšej kúpim niekde tu na Slovensku
Odpovedať
Článok sa načítava...
určite lepšie urobíš,ak ho kúpiš tu...hoci možno zaplatíš trošku viac, ale máš ten materiál aspoň kvalitnejší
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
ta firma uz nefumguje ci ako?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?