Máte skúsenosť s prácou na doma?

Kúpite si balíček za 20EUR, dostanete inštruktáž a budete doma zarábať pekné peniaze, je to rozprávka, alebo čo? Ma niekto s tým nejakú skúsenosť
Odpovedať
kazda praca, kt. podmienuje kupu cohokolvek hoci aj informacii o tejto praci zavana vselicim len nie serioznostou... vacsinou ide o prace typu MLM, t.j. herbalife a spol....
Odpovedať
aj ja som velmi zvedava ak mate niektora skusenosti tak napiste prosim
Odpovedať
pred par rokmi som nieco podobne chcela vyskusat.. naivna cerstva absolventka...slubili vratenie penazi... dosla mi akasi zahadna polhodinova videokazeta, kde som sa dozvedela ze islo o herbalife... hned som to zabalila a poslala nazad.. peniaze mi vratili, ale nie uplne vsetko... plus moje postovne mi nepreplatili... to sa vam fakt nezda divne, ze sa firma schovava a nenapise ZADARMO o aku pracu ide? co nepozerate spravy, necitate noviny??? ale kto chce len tak vyhodit 20,- eur do vzduchu, tak milerada zverejnim moje cislo uctu a dam aj vediet naco som ich pouzila :-D :-D :-D, resp. aby to bolo fer, tak nieco zato poslem :-D
Odpovedať
adik a čo za to pošleš?? pozdrav od srdca? :-D :-D ak to bude fungovať idem aj ja do toho 8-) voox, ak si chceš prilepšiť treba niekde inde kukať, mne to tiež príde nefér aby pýtal niekto peniaze skôr než ti povie o čo ide... držím palce :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Pridám tiež skúsenosť asi s pred 15 rokov, ked som bol ešte nezamestnany. Skúsil som tiež inzeráty ponúkajúce pracu na doma. Za 50 Sk, poslanych v obalke mi prisla obalka s adresami na rôzne zahranicke firmy s tym ze im možem pisat po slovensky. Skusil som odpisať asi na 10 adries a čakal som. A čakám dodnes. Neozval sa nikto. Je to rozšírený podvod na ktorý sa dá nachytať veľa ludí.
Odpovedať
Profilova fotka
za prácu sa naplatí!!!!! keď niekto ponúka serioznu prácu neexistuje aby si pýtal dopredu peniaze...!! Vám majú zamestnávatelia platiť, nie vy im!! všetko sú to podvody...takzvané reťazové práce kde sa necháte nachytať a potom musíte nachytávať iných ľudí ......asi tak..inak svokra si kedysi nechala poslať /nechápem kto ju na to nahovoril/ za 300 korúm prácu na doma...prišly jej nejaké papiere po nemecky aj s nejakými firmami...tak pekne krásne zavolala naspäť s vyhrážkou súdu a mila dotyčná jej pekne vrátila späť....
Odpovedať
@voox Nahodou je to pravda,kto to vymyslel bude naozaj zarabat pekne peniaze!!! 8-( 8-)
Odpovedať
@foxo suhlasim :-)
Odpovedať
spomínam si ,ako mi jeden zmámi povedal,že on má poštovne známky do konca do života lebo napísal ::pošlem vám zoznam prác v zahraničí ale pošlite mi obálku s vašou adresou a na obálku nalepte poštovú známku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte, ponukam pracu na doma cez internet. Nejde pravdaze o predaj nicoho, ani vnucovanie nicoho, nikoho neotravujete. Pravdaze neplatite ziadne vstupne poplatky, ktore nemaju ziadny zmysel pri praci a nie su potrebne. Je dolezite ovladat pracu na PC a mat k dispozicii internet a pravdaze chut pracovat. Praca je vhodna aj pre maminky na materskej, studentov, dochodcov. Ak mate seriozny zaujem, kontaktujte ma priamo cez IP spravu, rada dam viacej informacii.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@voox Na take ponuky by nemal nikto reagovat je to okradanie ludi mam s tym vlastnu skusenost
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@veronika_rovnanova A zarobí ti to nejaké slušné peniaze?
Odpovedať
@betka8880 ani na to nepozeraj, nič ti to nezarobí, účet bol založený za účelom tohto príspevku, to bude znova nejaká pyramídka, proste musí získať nového užívateľa a keď sa zaregistruješ cez ten link pripíše tvoju registráciu že to bolo cez ňu a má čo potrebuje. rýchlo bude zmazaná hneď ako sa admini k tomu dostanú.
Odpovedať
@betka8880 len si tym privyrabam. Zas dajake slusne peniaze nemozete cakat len takto za vyplnovanie dotaznikov.
Odpovedať
@sousedekovci89 ja zarabam body za vyplnovanie dotaznikov nejde o ziadnu pyramidu. Nikoho nenahovaram aby sa registroval.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?