Led pásy na plafón do betónovej steny

Mate niekto skusenost so zapracovanim led pasov na plafon do betonovej steny na plafon,aby mi osvetlovalo obkladovy kamen? Myslim tym drazky do steny,nie sadrokarton.
Odpovedať
Dobry vecer. Priznavam ze so zapracovanim LED pasov do stropu skusenosti nemame hoci LED pasy uz nejaku dobu instalujeme. Predpokladam ze strop je z betonu a kedze sme zapracovavali pasy do betonovej podlahy, viem si prestavit aka robota by bolo zapracovanie do betonoveho stropu. Kvoli estetike si myslim ze pasy by mali byt ulozene v profile. Ak by ste si vybral hlboky profil pre ten by sa musela vysekat drazka. Su samozrejme aj profily na povrch. Ak by mali pasy osvetlovat kamen pod uhlom, neviem si celkom dobre predstavit zapracovanie takejto listy do stropu, kedze tieto listy maju vzdy jednu stranu dlhsiu ako druhu. T.z. ze z drazky by alebo jedna strana precnievala alebo by naopak bola druha strana vsadena do drazky a mohla by tienit. Ostava len kolme osvetlenie zo stropu. Tu by pri vhodnom zamerani mohli pasy efektne osvetlit kamen. Mozno by bolo vhodne pouzit RGB pasy s DO a nastavenim meniacich sa farieb. Tazko byt presnejsi kedze neviem ako miestnost a samotny obklad vyzera. Mozno Vam pomozu v zorientovani sa foto list pre pasy v nasom fotoblogu (najdite si nas podla nicku). Ak budete mat aj potom nejake otazky rad Vam na ne odpoviem.
Odpovedať
skus mozno nieco na tento styl http://shop.ledco.sk/hlinikove-profil... , no treba vyriesit ulozenie napajacieho zdroja a privodnecho vodica. Pripadne su aj obdobne LED profily s dvojitym dnom, kde sa da schovat zdroj.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
@bubonko mohol by si to troska viac specifikovat? ako to chces mat, nieco taketo ? http://www.uspornaziarovka.sk/forum/d... alebo zafrezovane do stropu ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?