Kúrite už?

zaujimalo by ma ci uz kurite v domoch aj ty co maju menej zateplene aj viac .Ci je tam nejaky rozdiel ,ked sa tak ochladilo.
Odpovedať
1
2
48
My nekurime-svokrov dom a je zo skvarobetonu a ma stare okna.Bez zateplenia
Odpovedať
ani my, ale isto zalezi od lokality kto kde byva 8-)
Odpovedať
cca zapad slovenska ja som odtial
Odpovedať
Ja tiez medzi Lv a NZ
Odpovedať
Profilova fotka
okres TT - zatial nekurime. dom je nezatepleny bez fasady a mame vo vnutri cca 24-25 st.
Odpovedať
Profilova fotka
nekúrime , máme 24 st. - nezateplená novostavba - okres SI
Odpovedať
nekurime, 26,5 obyvacka prave teraz, ostatne izby su urcite iba o nieco nizsie. Zateplene, v obyvacke velke okna, vykuri sa aj v zime samo. Okolie BA
Odpovedať
Profilova fotka
Nekurime,momentalne uz zo zateplenim a teplota kolise od 22-23st,okres TT.A ci je rozdiel pred zateplenim a po?Je.Dom sa tak rychlo ani vo velkych teplach neprehreje a opacne po par dnoch chladu rychlo neochladne.
Odpovedať
nekurime a dufam ze este ani nebudeme chvilu. treba setrit. :-) mame asi 22st.a dost vela otvaram okna pocas dna
Odpovedať
nie, vonku 9,9 st.C vo vnutri mame 23st. celkom prijemne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my uz ano... rano +6 Mame +19 v starom dome keby sme nekurili.. na stavbe mam tusim stale +21 bezk urenia.. nejako mi skapal server zase.. (Poprad) a uz aj v bytovkach zacali tusim..
Odpovedať
Ani náhodou a to bydlíme na Vysočině. Máme dobře orientovaný dům, velká okna na jih a západ, jak svítí sluníčko, krásně se to vyhřeje.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Podobne ako @mio23 , starucky domcek, v povodnom stave, 19-20 °C, zapad SK. Ale nezakurim!!! :-p Po tych poslednych nedoplatkoch za plyn.. pekne svetre, deka, tulime sa... ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ani my nekurime zatial - je tu teplo, na kratke rukavy. Ale napr. u rodicov je uz chladnejsie, tam si musim dat mikinu - no tiez este nekuria.
Odpovedať
Pribeta nie nie, starý tehlový dom, staré okná, vnútri komfortných 23 a v detskej z vnútra zateplená nové okno 26-27 celý deň. máme dve malinké deti a dúfam že aspoň mesiac ešte nebudeme musieť kúriť.
Odpovedať
Nekurime - Bratislava, prave teraz vonkajsia teplota 16.7 - vnutorna 24, zateplena novostavba. Buduci tyzden to vyzera slubne pre zapad (23-27) tak si myslim ze sa uvidime v tejto teme o mesiac :-)
Odpovedať
Svokrovci v 50ročnom nezateplenom dome už samozrejme kuria noci su hrozné chladné a dnešný deň,brrrr :-) a už som zacítila že už aj nám v paneláku novozateplenom začali dnes kurit :-) Veď je hrozná zima vnútri a vonku je aj teplejšie :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@matorado my sme mali preplatok, zateplil som svokre izbu.. 100e a to bolo -28
Odpovedať
@mio23 nechces nam nieco vysvetlit? http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/j...
Odpovedať
my tiez nekurime - bb
Odpovedať
BA-nie
Odpovedať
ani my nie mame montovany ale viem ze susedia uz 3 dni kuria maju novostavbu raz tolko zateplenu ako my a veselo kuria.
Odpovedať
Tak niekto nekuri ani v decembri :) Bozinku, ale to zalezi na mnoho faktoroch, niekomu tie prekurene tompasiky nechybaju, ani ho nevzrusuju. Niekto je zvyknuty na studeny odchov. No a niekto ma doma malicke deti a je s nimi cely den doma. My to mame take divoke, lebo ked je v obyvacke a v spalni 26 stupnov, v poslednej izbena severovychodnej strane je tak max 20 stupnov. Takze kurit budem musiet, aj ked teplo bude, co uz, iba na noc sice, ale aj tak. Neviem, ci este realne vydrzime nekurit ten mesiac, ked za dvermi uz obsmrda oktober :(
Odpovedať
Profilova fotka
po veceroch uz niektorí kuria v krbikoch susedia.. rozmyslam, ze dnes si na vecer, alebo zajtra, zakurime uz aj my, ale len v krbe pri telku :) ... :-) Dnes rano som totiž škrabkala v Trnave okno na aute ! namraza... A segra v NR pisala, ze uz temperuju na dome....
Odpovedať
v starom dome áno - dnes ráno bolo vonku zima, v dome bolo 17-18°C, tak som tomu vyťala 17 kW, aby mali deti aspoň 20°C (na zemi možno 15°C) v novom nekúrime - tam je stále 25°C
Odpovedať
Nekurime este vobec. Rano mame tak 24C, vecer aj 26C. Dufam, ze to par tyzdnov este takto vydrzi.
Odpovedať
Večer už trošku ano. Stejně nepamatuji, že bychom celé září netopili a začínali přitápět až v říjnu. Ale zima má být údajně krutá, tak se úspora bude ještě hodit. :-)
Odpovedať
Zatial stale nekurime. Vecer mame 24-25C, rano tak 23C. Dufam, ze to este par tyzdnov vydrzi. Minuly rok sme prikurili az 15.10.
Odpovedať
Profilova fotka
my tiež ešte nekúrime (nezateplený dom z ytong lambda ]-( ) večer teplota 22, ráno 21,5. ak bude svietiť slniečko, tak pár dní snáď ešte vydržíme :-)
Odpovedať
sem tam uz na noc zakurime... =-)
Odpovedať
1
2
48
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?