Kupoval niekto zo stránky kupelne24.sk? Sú spoľahliví?

Ahojte kupoval niekto obklad alebo sanitu online zo stranky Kupelne24.sk .Maju celkom dobre ceny ,len sa obavam ci je to spolahliva firma.Este sme nic nekupovali cez internet nemam rad, ked musim platit za nieco,co hned nedostanem.Mate s nimi niekto skusenost, poradte.Dakujem.
Odpovedať
nikto tam nebol
Odpovedať
hm, tak ja neviem, aj ked nakupujem cez net,ale obkladacky?? to by som asi neriskoval,nie koli (ne)spolahlivosti predajcu,ale ako si cez monitor vyberies tie "spravne"??? a divat sa roky na kupelnu ktora sa mi v konecnom dosledku nepaci?? no ja osobne by som to neriskoval.
Odpovedať
prečo, ja si plánujem objednať tiež cez net, môžeš si vybrať obklad, ktorý si videl niekde na predajni a cez int.obchod si ho objednáš
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tiez tak, obzreli v obchode a kupili cez net ..
Odpovedať
no tak to chcem aj ja mame vybraty len kupit cez net. ale neviem ci je to spolahlive zo stranky Kupelne 24.sk.A aj rasub ma celkom zaujimave ceny.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
Zdravím spidybu, při objednávkách přes net je třeba si dávat pozor, s obchodem www.kupelne24.sk bys ale neměl mít problémy. Pro klidný spaní si můžeš objednat dlažbu na dobírku, zaplatíš až při závozu a nic tak neriskuješ. Přeji povedený nákup
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?