Ktorá firma urobí domáce detské ihrisko?

Profilova fotka
Vie mi niekto poradiť lacnú firmu, čo by vedela vyrobiť nejaké pieskovisko, domček, šmýkalku, proste domáce detské ihrisko? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
nasta firma to lacno nevyrobi lebo na to treba certifikaty a to je brutal drahe :-| ale sikovny stolar take spravi je to rovnako ucelen "len" bez certifikatu. podla mna ak to mas pre par deti - domov je to v pohode na detske ihrsko co vyuziva vela deti to asi treba certifikovane. ;-)
Odpovedať
My sme robili cez jeden projekt v nasom meste detske ihrisko cez jednu firmu a to s certifikatom a ani to nebolo nejak extra drahe a vysledny efekt bol velmi pekny. Ak chces poslem ti na nich kontakt...ak dobre viem robia pre cele slovensko...a kde chcete dat urobit to ihrisko?
Odpovedať
Profilova fotka
eli 77, bývam v Nitre, a chcela by som nejakú šmýkalku, húpačku, piesok k nášmu domu, aby sa mohli deti v lete hrať, lebo bývame mimo centra a v blízkom okolí nič nie je. Ak máš možnosť, daj mi kontakt. Ďakujem
Odpovedať
nastenka tu je kontakt na nich x-) astol-az
Odpovedať
Profilova fotka
eli77 - dobrý link, ešte keby tam mali nejaký cenník.
Odpovedať
ak chces poslem niekde by som mala mat...ale oni ti ho na vyziadanie poslu:-)
Odpovedať
Profilova fotka
eli, ďakujem, už som si vyžiadala cenník. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
kukku • Dnes o 14:11 Ahojte! Chceli by sme spraviť pre malého (má 4 roky) maličké ihrisko (nejakú vežu so šmýkaľkou, malou stenou na lezenie, pieskoviskom). Lenže ... Dala som si spraviť cenovú ponuku do jednej firmy a keď som dostala cenu, skoro som padla zo stoličky :-o Nepoznáte niekoho, kto by mi vedel niečo podobné urobiť z agátového dreva (bez certifikátu x-) )? Alebo poradiť, kde by sme mohli zohnať také drevo a ako to urobiť spojpomocne? Ďakujem zuzkagu • Dnes o 14:23 A kolky by ste chceli investovať. U nas na dedine za bytovkou prae jedno podobne tomu vašmu stavaju obyvatelia bytovky - muži svojpomocne. Drevo si dali napíliť v píle Brest - tam im spravili aj cenu. a teraz svojpomocne montuju, režú, lakuju a všetko okolo, Na každy jeden stlp zabetonovali zaklad do zeme a teraz už len stavaju, šmyklavku už maju z muinuleho pieskoviska tak tu nepotrbuju ale zbytok ich stal cca 400 € môžno o trošku viac a maju tam taký hrad so šmyklavkou, vedal budu dve hojdačky a stena na lezenie. kukku • Dnes o 14:35 400 Eur? To je dobrá cena. Za takú zostavu by si tá firma určite vypýtala 5000 eur :-p Aj keď viem, že tam by som platila hlavne za certifikáty 8-( Píla Brest... ani nie je ďaleko od nás. Asi sa tam pôjdeme pozrieť, len ešte nájsť niekoho, kto by to vedel poskladať, aby sa to po pár mesiacoch nerozpadlo :-N kukku • Dnes o 14:41 Teraz pozerám ich stránku, ale oni asi nemajú agátové drevo :-( Teraz ma napadlo, že počkám na Agrokomplex v Nitre, možno natrafím na nejaké dobré zľavy :-D dodog • Dnes o 14:46 Ahojte. Takéto ihriská ako som pridal do albumov sa dajú vyrobiť za 780 eur aj s originál laminátovou šmykľavkou dlžky 2,5 metra.Ale prečo agátové drevo? kukku • Dnes o 14:50 Lebo sa mi to veľmi páči x-) kukku • Dnes o 14:56 Moja predstava - pridala som fotky do albumu :-) dodog • Dnes o 15:05 AJ tie sú pekné... :-) Dá sa. kukku • Dnes o 15:09 Aj také by si vedel spraviť? x-) dodog • Dnes o 15:47 Isteže.Však princíp je vždy ten istý.Prvoradá je bezpečnosť dieťaťa a potom životnosť,dizajn a možno aj cena.Akurát že nie som zástanca tých vyrábaných šmýkačie k.Jazierková fólia 1 mm hrubá čo tam dávajú iný to u mňa ee. Veď taká certifikovaná šmýkačka stojí do 150 eur a nemusíš mať potom žiadne obavy.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
obnovujem temu :) aj my by sme radi pre deti ihrisko. ci uz dali urobit alebo urobili svojpomocne. urcite staci nieco mensie- mala veza s dlhsou smyklavkou, pieskovisko, hojdacka... pieskovisko zvladneme aj sami, kovovu konstrukciu na hojdacku sme zdedili ;) , uz len ta "veza" nam chyba. ale ked som pozerala cenniky firiem na sk, v cechach ci pl, tak ma skoro trafilo :-| :-| hladam teda niekoho, kto by tu vezu vyrobil za rozumnu cenu :) resp. ak mate skusenosti so stavbou svojpomocne, privitam kazdu radu, navrh, pripomienku.... vdaka!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ja uvazujem. O zostave Jungle gym. Minuly tyzden som to videla v skutocnost , vyzera to dobre. A maju aj certifikat. A ceny su prijatelne.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame Jungle Gym a sme spokojni. Prvu cast (smyklavku s domcekom) nam stavali oni, o rok neskor sme si k tomu dorobili dve hupacky / s ich materialom. Odporucam :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ahojte, opat skusim osviezit temu - mate nejake dalsie tipy na dodavatelov hojdaciek, smaklaviek, teda komponentov na take mini ihrisko za rozumnu cenu?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@livsa ahoj, ja som tiez za jungle gym - mame tu pred bytovkou a prave rozmyslam, ze by sa hodilo co - to dokupit... zrovna som to pozerala, do 1000 eur spravis take ihrisko, ze dovidenia.... to asi ani na zahradu nepotrebujes, to tak pre bytovku :) isto si vyberies podla svojich moznosti...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahoj, to ma kaktusik007 sice pravdu, ale ta "lacna"zostava ti vydrzi len par rokov, ked si kupis agat bez bele(to som dozvedela, ze bel ti po par rokoch scernie a zhnije)tak sice zaplatis viac,ale zostava sa ti nedolame a prezije aj tvoje deti :-D, takze v konecnom dosledku usetris... Ja som si kupila od firmy TIMBA a som velmi spokojna,lebo som sa dohodla na splatkach,takze ma to financne nebolelo :-N a je krasna a supeeer. Niekedy naozaj plati, ze "Nie sme taki bohati, aby sme si kupovali lacne veci" :-D :-D :-D Tak zelam vela stastia pri vybere tej najkrajsej a najlepsej zostavy pre vase deticky. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@makarda Kde ste kupovali zostavu?Cena?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?