Ktorá firma robí montované domy aj v Rakúsku?

Hladame firmu, ktora stavia montovane domy aj v Rakusku, mate prosim vas niekto nejake skusenosti??? Viem ze na trhu existuje velke mnozstvo firiem na montovane domy, ale neviem ktore su skor z tych spolahlivych, co sa tyka dodrzania terminu a hlavne kvality prace...... Ktore firmy by ste odporucali, ktorym sa radsej vyhybat.....Radsej by sme boli keby to bola firma, co stavia naozaj kvalitne, nie fuseracky,len aby to bolo na oko....dakujem za vase prispevky a rady....
Odpovedať
Tu ste sa boli pozrieť? http://www.blauelagune.at/navigation
Odpovedať
tato tema tu uz bola preberana mnohokrat, treba si postudovat starsie prispevky a dozvies sa vela referencii na solidne firmy, ktore stavaju v Rakusku, Nemecku, Francuzsku.
Odpovedať
urcite Elk a dalsie najdes v blauelagune.at
Odpovedať
@iva71 dakujem, kukneme na stranku :-)
Odpovedať
@landm t vdaka za tip, ten Elk sme uz pozreli ale zda sa nam moc drahy :-( , tusim tie rakuske firmy budu asi vychadzat drahsie, ktovie ci sa nieco nenajde kvalitne aj spomedzi slovenskych :-.
Odpovedať
@cubicomp ano viem, je tu dost mnoho clankov podobnych na tuto temu, ale je to nejake vsetko porozhadzovane a aj ked sa niekto nieco opytal tak sa dost casto z danej temy preslo do dalsich a ja som chcela skor na tuto diskusiu dat dohromady uz "vychytene" firmy od vasich skusenosti....
Odpovedať
Nenajdu sa aj spomedzi slovenskych firiem {ktore maju povolenie stavat aj v Rakusku} tie kvalitne na ktore sa da naozaj spolahnut?
Odpovedať
@babylove1745 nemyslim, pozri si cesky web, maju tusim zastupenie aj v BA, ale v CZK to nebolo az take zle ...
Odpovedať
Poradim ne jenom s timto problemem, ale i s problematikou projektu, zadosti o stavebni povoleni, energeticky certifikat a statni dotace. Je toho moc, tak radeji primo na: office@ies-sro.eu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?