Kto sa chce zbaviť starých tehál v okolí Dunajskej Lužnej?

Ahojte, nechcel by sa niekto zbaviť starých tehál v okolí Dunajskej Lužnej? Potrebovali by sme - veľmi by sa nám hodili. Prišli by sme si po ne. Vopred Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danulik3 Skus www.staretehly.sk
Odpovedať
@mom3 dakujem pozriem :)
Odpovedať
na bazosi najdes lacnejsie - za 0,10€ za kus :)
Odpovedať
@mom3 @petka_a_robko jop kuknem, na tej stranke ze 33 centov kus, kokso, tolko nestoja aj nove? ;-) mne by sa najviac pacilo, ak by sa toho chcel niekto zbavit, my by sme prisli, popripade by sme si ich vybrali z kopy a odviezli :-) by nam to moc odlahcilo rozpocet a ak by niekto bural a chcel by sa toho zbavit, rada pomozem :)
Odpovedať
@danulik3 hah, to asi viacerí, ale treba pozrieť po dedinkách, kde sú staré domčeky na rozpadnutie, niekedy sa pošťastí na ľudí, že dajú za odvoz.
Odpovedať
@danulik3 no my mame zopar na dome, ktoru cast ideme burat.. - cela pristavba, opora strechy v zadu, bude ich celkom dost. ak prides pomoct s buranim, kludne si ich zober aj zadara, teda s odvozom :) ale sme kusok od Šenkvic ( Pezinok) . To už asi bude daleko pre teba? :)
Odpovedať
@borderka no vies ze to ani nie je daleko? navrhnem muzovi :D len datum musis dat vediet :) lebo obaja pracujeme, mame maleho krpceka a este aj dostavujeme - ked staviate - isto vies, ze nevies kde ti hlava stoji :) ale vedeli by sme dohodnut :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?