Krásne Vianoce všetkým

želám :)
Odpovedať
Krásne a veselé vianočné sviatky, so susedmi žiadne spory a hádky. Navrhnite si dom vždy podľa seba, nech majstri vždy vedia ako čo treba Nech sa Vám v tom Vašom útulne býva a v novom roku nech nič Vám nechýba :-) M...
Odpovedať
@atak77 :-D pobavilo! Aj ja prajem všetkým Krásne a veselé!
Odpovedať
Super téma aj ja pridávam prianie hadam nebude treba aj preložiť :-N :-D šťastné a veselé Ja Vam vinšujem na totu svatu Viľiju, žeby sce mali pokope calu familiju. Naj še vam doma lechko dycha, žeby bol zaplaceny plyn i elektrika. Polny mrazak mesa, v ľadničke kolbasy, žeby še zvyšilo ženom i na vlasy. I chlopom na pivko, malu borovičku, žeby furt ľubili svoju polovičku. Mladym lacny uver s percentnym urokom, urad prace obchodzic so zrychlenym krokom. Žeby sce na vyplatu nešpievali žalmy, ale chodzili na dovolenky, dze rošňu len palmy. A vam, co sce starši ešči dluhy vek, žeby vas nevystrelo, kedz pridze dochodek. Ešči vam vinšujem, jak znam po svojomu, ustupce hlupšomu, pomošce slabšomu. Zdravia, ščesca, lasky veľo do každoho domu.
Odpovedať
Stromcek uz hori, darceky v riti, vianocnym svetlom, hasic si svieti, salat je na zemi, pes zerie rybu, paradne vianoce, nemaju chybu ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?