Kožená sedačka je vysedená. Uznajú to ako reklamáciu?

chcem sa opyta je toto dovod na reklamaciu koz.sedacky.? je to ako keby to bolo uz vysedene .sedacka ma cca.1,5 mesiaca. dakujem
Odpovedať
......vy na nej fakt sedite ? no teda... 8-(
Odpovedať
natiahnuta koza, to je normalne. Casom prichadza k natiahnutiu koze, je to navzdy, problem je aj ze ju mate tu sedaciu cast z jedneho kusu, my sme teraz brali presivanu, ale aj tak na miestach kde najviac sedime sa natihala, ale kedze to niesu velke plochy nevadi to esteticky.
Odpovedať
Profilova fotka
zaleží, o akú kožu ide... nam sa toto neurobilo ani po dlhej dobre, ale su typy sedaciek z najjemnejsej kože, ktora je sice super makkulinka, ale na oplatku za makkost treba ratať s vysedenými a zvlnenými častami sedakov.. :( VIdela som sedacku asi za 10 000€ v predajni celu takto vysedenu a zvlnenu v Atriu.. :-p Aky je to vyrobca? kolko sedacka stala a aka je to koža? Je to miesto najviac zaťažovane, najcastejsie sa tam sedi, alebo nie a naprieku tomu sa tam toto urobilo? Ak je na posledne odpoved, ze ano, tak by som to reklamovala, lebo ak sa vsade sedi rovnako a urobilo to len tu, tak je to chyba....Ale ak ste si dali najjemnejsiu kožu, najtenšiu, ta bohuzial s velkou pravdepodobnostou casom bude taka " vysedena".. Mala som sedacku 10r , taketo miesta som tam nemala, ale nebola to sedacka z najjemnejsej kože.. Teraz mam opat koženu sedacku, vysedena nie je, pouzivame ju rok.. Trochu zvlnena byt moze casom, ale nie moc, lebo sme dali strednu triedu kože :)
Odpovedať
Profilova fotka
katrin 21 ma pravdu,ak sa sedi na sedacke vsade rovnomerne a urobilo to iba na jednom sedaku,tak asi ide o vadu,koza moze byt podfuknuta pri vyrobe,radsej reklamuj.ale ak je to iba oblubene a najviac pouzivane miesto na sedenie,tak cakaj ze sa to casom trocha vytiahne aj na inych miestach.ale to ti vyreklamuju tazzie,iba ak je to solidna firma ktorej zalezi na mene.precitaj si reklamacny poriadok tej firmy kde si ju kupila,ci to nemaju nejak osetrene v zmluve.niektory vyrobcovia maju totiz jasne definovane:reklamacia sa nevztahuje na vysedeny a zvlneny potah.
Odpovedať
katrin21. sedacka je talianska,.stala 3litre,koza. je 2mm.-to je dost ci? sedi sa tam rovnako ako inde. tak asi reklamujem. dakujem za odpovede. nedala sa mi pridat odpoved pod mojim menom tak som to musela dat pod nove meno.
Odpovedať
Zdravím...tejto téme sa trošku rozumiem a podľa fotky sa nejedná o reklamovateľnú vadu.....je tam len minimálne zvlnenie ( charakteristické pre tzv. obľúbené miesto ) zvlnenie je prirodzený jav kožených sedacích súprav. Podobne ako u ostatných kožených výrobkov ( topánky, kožený kabát ) sa na koži tvoria záhyby a zvlnenie. Je to dané prirodzenou vlastnosťou kože, ktorá sa používaním mierne natiahne. Pri posudzovaní reklamácie by mal technik odborne zmerať výšku zvlnenia. Prípustné je zvlnenie, ktoré nepresahuje 2cm na ploche o šírke 70cm......obrázok prikladám : Prajem pekný deň.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bol pozerat sedacky a jedna tam vyzerala ako vysedena a som sa na to pytal, ze preco vyzera ako keby mala 20 rokov. A odpoved bola, lebo je to kvalitna makka koza od neviemakeho vyrobcu :D A ze vlastne tym koza po par rokoch ziska na krase :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?