Kombiskrutka M8x200

Zdravim, neviete mi poradit, kde by sa v BA dala dostat kombiskrutka na jednej strane s metrickym zavitom M8, na druhej s vrutom do dreva dlky 200mm? Pripadne nejaky eshop, kde sa to da objednat...
Odpovedať
v zeleziarstve si sa uz bol spytat?
Odpovedať
Profilova fotka
taketo http://www.strader.sk/products/-kombi... ? nu este som to nazivo nevidel ale ak to niekde budu mat tak potom v jkschrauben sk (oproti Lidl ktory je pri avione)
Odpovedať
@tomasforgacs do strader som pisal doobeda mail, ak neodpisu, skusim tam zavolat... skusim aj ten jkschrauben, dik za tipy
Odpovedať
@igigi no hadaj... vsade maju max 140mm dlhe :\
Odpovedať
@gashtaan potrebujes to na chytenie zvodov do veloxu, ked je este na vrchu dalsia izolacia? Ja som mal tie 200 dlhe priamo od bramacu - ale boli kratke. Tak som to vyriesil ze na koniec som dal dlhu maticu 40 mm tak ze je zarovno s fasadou a do toho som nasruboval objimku (pomocou kusku zo zavitovovej tyce).
Odpovedať
@mr79 jj, zvody potrebujem doriesit. Mam ich od K&J&G, na objimku do ktorej sa da zasrobovat zavitova tyc by som musel cakat 2 tyzdne - to je na zakazku, tak sa to snazim vyriesit vselijako. Tu kombiskrutku budem musiet aj tak este nadpojit s predlzovacou maticou, len potrebujem taku dlhu skrutku, aby mi ta matica trcala z izolacie von - aby sa to dalo pripadne rozobrat este.
Odpovedať
@gashtaan aky hruby si daval dodatocny EPS?
Odpovedať
@gashtaan ja mam velox 420 + 16 cm navyse... mal som kombi 200, tak ze som ju dal cca 2 cm do fasady - teda cca 6 cm do Velox dosky. na to som naruboval tu velku maticu aby bola zarovno ... a zo zavitoej tyce som si odrezal 4-5 cm kusok, tak na objimku pre zvod a zasruboval do matice... ziadne hmozdinky ...
Odpovedať
@mr79 ja mam len 10cm polystyrenu navyse... lepidlo, omietka sietka, to dalo dokopy nejakych 12cm, takze 140mm kobiskrutka co sa da bezne zohnat by mi teoreticky stacila, ak by som to spravil ako ty.
Odpovedať
@tomasforgacs jkschrauben maju skladom len 160mm... 200mm vedia objednat, ale 50 ks je minimalna objednavka :-S
Odpovedať
D.M.P.STEEL ,RACIANSKA 69 .
Odpovedať
@mariott tam som zohnal, dokonca maju skladom, diky za tip :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mr79 nebojis sa toho, ze ti ta zavitova tyc zacne casom hrdzaviet?
Odpovedať
@gashtaan s tou zavitovou Tycou mi to radil priamo technic z bramacu, ked som mu volal ci nemaju vacsie skrutky ... ze on to ma tiez na zateplenom baraku. Budem sledavat a ak bude problem - vymenim/osetrim... ale mal som jednu tyc vonku, len tak .. a po roku ziadne znamky hrdze..
Odpovedať
Profilova fotka
@mr79 len tak problem nebude, ale ak je odrezana ano.
Odpovedať
@mr79 ved toto, tie tyce a skrutky su osetrene proti korozii, len svokor ma odhovara od toho, lebo ze mi to bude hrdzaviet... ja to ale risknem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?