Koľko stojí kopaná studňa?

Dobrý deň ! Prosím Vás, koľko ste zaplatili za kopanú studňu ? Robila Vám to firma alebo nejaký známi ? Ďakujem za odpovede
Odpovedať
1
2
Zdravim. Cena studne vzdy zavisi hlavne od podlozia - ci sa kope lahko a rychlo alebo tazko a pomaly a tiez od toho, ako hlboko je voda.
Odpovedať
Ahoj, co ja viem, tak znamy platil 200 EUR za meter, ale asi to naozaj zalezi od podlozia.
Odpovedať
Ahoj...o studniach sa tu už popísalo celkom veľa a stačí sa popozerať do iných správičiek a komentárov. Inak pozri si inzeráty napr...http://www.inzercia.sk/inzerat-BCB0195-kopanie-studni/ ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam 5 metrovu,a u mna staci az az...kopal mi to bager,ked tam mas dost placu tak nieje o com...
Odpovedať
Profilova fotka
Ak by pomohlo---my mame vrtanu, 9 metrov a stalo to cca 500 euro...
Odpovedať
My mame vrtanu a stala 450$ 12m
Odpovedať
Profilova fotka
zdravim, ja mam kopanu studnu na vnutorny priemer skruze 100cm, studna je hlboka 16,4m, dal som ju vykopat jednej partii za 80€/m a za tyzden ju mali hotovu. Mam aj nejake foto v albume.
Odpovedať
odkial ste? Poprosim do IP telefony kontakt.
Odpovedať
Viete aj vycistit studnu? Mam cca 10 rocnu kopanu studnu s priemerom skruzi 1m - povodne mala hlbku cca 5 metrov, teraz je v nej o cca 1 meter menej a ponorne cerpadlo, co je v nej je uz v sedimente - ten cca 1 meter by som potreboval zo studne vycistit. Okrem toho by som potreboval zatriet spary medzi hornymi skruzami, pretoze to ked sa studna robila majstri nezatreli a zrejme tadial sa studna zanasa. Nie je to velka praca, to viem, ale ja sam si na nu netrufam.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte...neviete nam poradit niekoho v Košiciach a okoli, kto robi kopane studne za dobru cenu? dakujem :-D
Odpovedať
cislo na studniara je 0948437218
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, vedeli by ste mi prosim vas odporucit niekoho z okolia topolcian, kto robi studne? dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
Ja poznám MMstudne.sk
Odpovedať
ahoj. my sme kúpili starší dom, kde je studňa, ale bola zahádzaná odpadom/ betónová suť, vyčistili sme to ako sme vedeli a dočistiť -dokopať dáme studniarovi. Je to pán Janovčík z Bánoviec nad Bebravou. Kontakt naňho je na internete kopanie a čistenie studní.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Prosím Vás,vedel by mi niekto poradiť,že asi koľko by stálo vykopanie studne,bývame blízko Bratislavy.Koľko by bola kompletná cena,myslím tým vyhľadanie prameňa,vykopanie studne.Vodu by sme chceli využívaˇaj ako pitnú a aj ako úžitkovú.A ak by bola náhodou voda závadná,dá sa aj nejako upraviť nejakou technólogiou na pitnú?Ďakujem za odpovede.
Odpovedať
@hellenka123 Všetci studniari majú zhruba rovnaké ceny. Vychádza to na 190€ - 200€/1m. To je cena už za studnu na kľúč. Ak by si chcela viac info ohľadom kopanej studne môžeš mi poslať IP
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte, naša rodinná firma vrta studne. Ak máte záujem, kontakt v správe ;-) . Sú z NR ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ja poznam jedneho, co sa chvali ze to bude mat za 120eur, celu studnu, len praca. je to vobec mozne ? ved to by umsel mat vodu 3 metre pod zemou, nie ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
1040euro na kompletku
Odpovedať
Profilova fotka
Mne kopol bager za 70 eur vratane polozenia skruzi... Vsetko zalezi od podlozia a hlbky... ;-)
Odpovedať
Dobrý deň ,niekto kto kope studne ? Bývam v okrese Levoča .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Dobrý deň, na kopanie studní odporúčam Firmu INGNAR sro. Sú z okolia Prešova, ale prišli nám kopať do okresu Levoča. Boli sme veľmi spokojní s ich profesionálnou prácou od prvej objednávky až po osadenie skruží. Naša studňa má 14m. Vrele odporúčam každému.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@jakika a čo vás táto práca na komplet vyšla,lebo rovnako uvažujem o tejto spoločnosti si ich objednať.Ďakujem Vám😉
Odpovedať
@jakika prosím a koľko vás vyšla celkom ďakujem
Odpovedať
No nám robili aktuálne dve veci. Prvotne kopanú studňu ho hĺbky 10 m, avšak vodný stĺpec je asi 2,5 m a teda bude sa ručne dokopávať ešte 2 m.Pretože podložie už boli balvany a bager to nevedel rozdrtiť a vybrať. Taktiež podľa platnej legislatívy nám kopali trativod na dažďovú vodu, čo je principiálne studňa po štrkové podložie alebo prvú vodu čo u mňa bolo ako u studne v hlbke cca 8 m. Suma sumárum: studna bágrom 10 m + trativod bágrom 8 m komplet so skružami: 2400 euro. Ručné dokopanie a obsyp však bude stať ďalších cca 900 euro. Takže celá táto sranda nás vyšla 3300 euro. Účtujú do hlbky 7 metrov 50 euro za meter od 8. metra 100 euro za meter. Ručné kopanie čisto práca je 350 euro za meter. Práce majú viac než dosť. Spokojní sme. Toľko naše skúsenosti.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@margotka7710 zdravím aká bola spolupráca a kvalita z MMstudne mne sa ozvali na inzerát dakujem za každú radu
Odpovedať
@jakika Dobry vecer, tiez uvazujem nad touto firmou. Ale na svojej stranke neuvadzaju cenu za meter vykopu. Mohli by ste mi prosim napisat kolko ste za studnu platili a kolko metrov ma? Dakujem pekne 😉
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?