Kde sa stratila tema:SUSEDSKY SPOR - IBA NAPRIEKY ... je vôbec možná takáto zákernosť

????
Odpovedať
Profilova fotka
aka zakernost ? nikto tu nevie kde je pravda, mozno sa ozvala druha strana a zial na SK je za vyjadrenia na stranke zodpovedny prevadzkovatel. Takze asi je jednoduchsie to zmazat ako sa nechat vlacit po sudoch. A mozno to tak chcela zakladatelka temy.
Odpovedať
"aka zakernost?" ja neviem aka , ja som len skopiroval povodny nazov temy. asi mas pravdu, pravda bola mozno ina ked naraz nastala takato zmena, alebo nastal strach z inych dôvodov. ale admin ked tu maze temy mohol by kludne napisat dôvod.
Odpovedať
Profilova fotka
@malyraj k téme som prispel okrajovo, nechcel som pisateľku popichovať. Prvú chybu spravila , keď kúpila pozemok podľa stavu v teréne a nie podľa mapy v katastri, Už som videl aj prípady, že dopadli horšie. No debata sa niesla v tóne, ktorý už nebol konštruktívny, takže súhlasím s adminom. Nie je čo vysvetľovať.
Odpovedať
@jan45 vies kolko je tu tem ktore uz nie su konstruktivne? tak potom navrhni adminovi nech zmaze vsetky. je dobre ked sa ludia dozvedia o spinavostiach co sa tu deju.
Odpovedať
Profilova fotka
@malyraj ale su rozne druhy nie konstruktivnej debaty, ked to zacina byt osobne a hanlive, treba to riesit.
Odpovedať
@majkoj suhlasim ale nemyslim ze by v tejto konkretnej bolo nieco hanlive, drze, vulgarne...atd. islo o problem ktory bol celkom zaujimavy a hlavne sa tykal verejnej spravy / obce/ ktora podla popisu nekonala tak ako by mala.
Odpovedať
Profilova fotka
@malyraj nemôžem súhlasiť, na fóre stále boli prezentované pohľady len z jednej strany. Chápal som ich nepríjemnú situáciu, ale mal som pochybnosti o objektivite.Právo nie je založené na pocitoch ale argumentoch, dokladoch. A tie hovorili v ich neprospech. Závery sa nedajú robiť postupom " ale ja som si myslel".
Odpovedať
@jan45 pravo je subjektiny nazor kazdeho jednotlivca ale nakoniec ho aj tak tvori stat vo forme zakonov. a aky stat , aky parlament, aka vlada take zakony. /potom to tu takto vypada/ ano vyjadrovala sa len jedna strana, pretoze tu nie sme na sude ale na diskusnom fore/dufam ze slobodnom/ kde sa ludia mozu postazovat so svojimi problemami. ak do toho vstupila dotknuta strana mohla sa tu vyjadrit a povedat nam ako sa veci maju. takto to vypada ako cenzura alebo zastrasovanie alebo ako to nazvat a jednoducho sa tu niekto rozhodne vymazat niekoho nazory -to mohli zmazat aj myslim ak sa nemylim tvoju otazku ked si sa pytal aky zakon hovori o povinnosti oznamovat termin obecneho zastupitelstva. na otazku si dostal odpoved a tvoja tema sa stala nekonstruktivna a admin ju mal vymazat.
Odpovedať
@jan45 prepac tu otazku na to zastupitelstvo si nepolozil ty. zmylil som si ta.
Odpovedať
cenzura je vsade, nic s tym nespravite
Odpovedať
@malyraj tiez si myslim, ze tema bola uzitocna aspon z hladiska poukazania na smutnu realitu, pokial ide o urady verejnej spravy. Asi by sa malo zacat upozornovat na ich praktiky, ktore su viac ako zarazajuce.Vyzera to potom tak, ze niektori su rovnejsi nez ini a maju nadstandradny balicek prav.....v zavislosti od svojho vplyvu. :-S Krasne Vianoce prajem vsetkym! ;-)
Odpovedať
@majkoj k tej zmazanej teme este, odpisal si mi na moj prispevok ohladom cien pozemkov ci domov a bytov v BA....no mylis sa a to sakramentsky, pokial sa domievas, ze obyvatelia BA maju desatnasobne vyssie platy nez zvysok Slovenska. To mate odkial take informacie? Ak su tu platy vyssie, potom max. dvojnasobne, ale nie desatnasobne ako je tomu v pripade realit! Kym v BB napr. idu pozemky cca po 33 eur za meter, v BA to vynasob desiatimi! Je to riadne od veci. Nie vsetci sme tu rodinni prislusnici Penty ci Ja a Ty! Hrstka takychto ludi tu robi priemer platov. Statna sprava napr. nepusti. Mas tabulkove platy a tie platia identicky v kazdom jednom regione! Jednoducho je toto mesto cenovo deformovane. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@jabadaba si trosku mimo reality :). 33€ nestoja pozemky ani u nas dedine, nie to v BB, kde su pozemky bezne okolo 100€ a na vychytenejsich lokalitach aj daleko viac. http://www.nbs.sk/sk/statisticke-udaj...
Odpovedať
@jabadaba uf, si pekne mimo Ty nemáš absolútne prehľad o cenách
Odpovedať
@livarno v com nemam prehlad o cenach? Stoja pozemky inde, mimo BA od 100 eur vyssie? Uved ma do obrazu!
Odpovedať
@majkoj nuz, videla som aj za tych 33....Keby tu boli pozemky za tych sto, co spominas, poviem Ti, skacem ako blcha od radosti. Tu ak chcem byvat podobne ako v BB, na kopci, s vyhladom, okolo priroda a nie placate prasne pole, musim zacvakat niekolkonasobne viac.
Odpovedať
@majkoj napr. http://www.prsianskaterasa.sk/ - na taketo pozemky tu v BA si mozem zajst chut. ;-)
Odpovedať
@majkoj to je pravda,som z BB a pozemky u nas 60eur a vyssie.....
Odpovedať
@jabadaba pises ze v BB idu za 33, v tom si mimo, ale nevadi, je kopec ludi ako ty, co nemaju prehlad
Odpovedať
@jabadaba dala si link na BB, kde stoja 88e/m2 a pises o 33e/m2 ... sama si protirecis :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@jabadaba porovnavas hrusky z jablkami, prsianska terasa, je sanovana byvala skladka odpadu :) a neverim, ze po niecom takom tuzis :-D
Odpovedať
@majkoj :-D noo, to som nevedela, ale vyzera to dobre. Nie veru, o take nieco nestojim. :-N
Odpovedať
@livarno nechytaj za slovicka ;-) , tak konkretne v BB to mozno nie je 33 eur, slo mi o princip, ze ceny realit v BA su zdeformovane a neodrazaju vysku platov jej obyvatelov. To je holy fakt. V porovnani so zvyskom SK su tu ceny desatnasobne vyssie, platy nie.
Odpovedať
@livarno to bolo nastrelene v urcitom kontexte, samozrejme, ze nemam prehlad o vsetkych SK regionoch, ale jedno je nepopieratelne - nikde nie su tak sialene ceny za pozemky ako v BA. :-|
Odpovedať
@patinka o takej cene pozemku mozem v BA snivat.....
Odpovedať
@jabadaba v KE je napr. cena 100e za m2 , švagor tam kupoval pozemok,, ty teda tvrdia že v BA je to 1000e? Si robíš prdel? Či drogy?
Odpovedať
@livarno klidek, ok? Nie, drogy neberiem. Zrejme ich berie niekto kto nastavuje ceny pozemkov v BA! Najdi mi v BA pozemok za 100 eur, dobre? Dik! A ano moj mileny, aj za 1000 eur tu mas pozemky! Priemerna cena pozemkov v lokalite Hradny kopec, podotykam, ze s minimalnou vybavenostou, je 600 eur! To je este "lacne"....cim blizsie k Slavinu tym vyssia cena, ano tisic eur je realita! Dobre rano stara mama! V zavislosti od lokality potom ano, je to desatnasobok v BA v porovnani so zvyskom SK!
Odpovedať
@livarno http://www.topreality.sk/na-predaj-po... jeden z mnohych za tu cenu. Predpokladam, ze netusis co je to za lokalita ani kde sa zmieneny pozemok nachadza, ze je to total divoka stezka bez infrastruktury, ale v lokalite, ktora je z nejakeho dovodu za luxusnu...je tam hluk od dialnice dolu, prepadovka, ziadna pristupova cesta, ale ta chrumkava cena.....nuz, pooprav si mienku kto tu droguje, dobre?
Odpovedať
@jabadaba aha, takže mám Ti nájsť lukratívne pozemky v KE po 250 ci 300e za m2? Už si trápna s tým, že v BA to stojí 10x viac ako inde.
Odpovedať
@jabadaba tak ty davas ceny tych najdrahsich pozemkov v najdrahsej lokalite v centre, ano su drahe preto ze sa najdu firmy alebo bohati kupci co to kupia. Urcite sa da v ba a okoli najst prijatelnejsi pozemok ktory nebude10x drahsi. Napr kde som ja v martine stoja uz pomaly 100e za meter a to je ake mesto...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?