Kde sa dobre býva v Piešťanoch?

Ahojte, s manželom sa plánujeme presťahovať do Piešťan. Už sme tam niekoľkokrát boli osobne no nieto nad osobnú skúsenosť domácich. Chceli by sme byt v dobrej časti. Kde sa býva dobre a kde naopak nie, doporučíte realitku či iné rady? Ďakujem za každú konštruktívnu a úprimnú odpoveď.
Odpovedať
no to záleží na tom čo je pre teba dobre neuviedla si žiadne požiadavky, pre každého je dobre niečo iné
Odpovedať
No napríklad u nás máme časti kde nik bývať nechce lebo je tam veľa Rómov alebo sídlisko kde sa zle býva lebo jdomy sú veľmi blízko postavené. Určite sú nejaké ulice alebo miesta ktoré sú viac vyhlǎdávané. Kľudne povedzte svoj názor napr že bývate tam a tam a prečo ste tam spokojní. Je jasné že každý je iný a to je dobre :-).
Odpovedať
@zwalsh Nie som priamo z PN, takze to az tak posudit neviem. Ale nesiel by som byvat na sidliska A. Trajana a N. Teslu. Su to typicke sidliska z panelovych bytov, ktore su snad v kazdom meste. Z pocitoveho hladiska by som riesil lokalitu v Starych Piestanoch. Ale je tam viacero lokalit, kde by som si vedel predstavit byvanie.
Odpovedať
Profilova fotka
@zwalsh zalezi aj od rozpoctu... PN su v tomto roznorode... dajte rozpocet a podla toho sa moze odporucit lokalita... chcete dom alebo byt ?
Odpovedať
Profilova fotka
A. Trajan ma vyhodu v tom, ze vsetko uzitocne je pokope, dva supermarkety, skola, tri restauracie, dve autobusove zastavky, na Okresny a Danovy urad nie je tak daleko. v starych Piestanoch je asi byvanie pokojnejsie, ale je tam zle autobusove spojenie a vsade je odtial daleko. na N. Teslu by som ja osobne byvat nesla. keby som chcela byvat v Piestanoch, hladala by som nieco od stanice po Prior. blizko su obchody, autobusova a vlakova stanica, mestska hromadna doprava, a do centra to tiez nie je az tak moc daleko. ak chces zainvestovat viac, tak aj tie novostavby na byvalom trhovisku v centre by mohlo byt dobre riesenie.
Odpovedať
Super ďakujem za názory presne tak som si to predstavovala. A čo hovoríte na Banku? Sú tam také kocky paneláky ako sa býva tam?
Odpovedať
Profilova fotka
na Banke neviem, ale na zaciatku Moravan je taky mensi cinziacik a vedla Domova dochodcov. na Banke treba ratat, ze vsetko sa musi vybavovat v Piestanoch a jedina cesta tam je ten uzky most
Odpovedať
@tripplebi a nebudú Moravany trochu odruky? Aké sú veľké? A je dobré spojenie s Piešťanami MHD? Ďakujem
Odpovedať
na banke a v moravanoch mas velky problem nedostatočný most. zapchy každy deň a najma ...uz teraz je v havarijnom stave a novy v nedohladne.
Odpovedať
Profilova fotka
@zwalsh skorecova ma pravdu, ten most je velky problem. v Moravanoch nebyvam, ale myslim, ze tie autobusove spoje su nic moc. aspon co som naposledy pozerala, bola to bieda. ale na bicykli sa da pohodlne prejst cez Kupelny ostrov.
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mna staré Piešťany sú najkrajšie miesto. Je síce pravda, že tam nechodí MHD ale tá chodí bud k prioru alebo pri Kocku a to je už iba na skok. Do mesta to je tiež veľmi blízko.
Odpovedať
Ďakujem všetkým za názory. Keď sme tam boli zdalo sa nám všade blízko ale bude to tým že my tu vôbec nemáme mhd a chodíme všade peši :) tak začneme teda hľadať. Nech sa Vám darí
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@zwalsh tak to potom odporucam aj ja stare Piestany. je tam aj sidlisko, ak by ste chceli ist byvat do panelaku.
Odpovedať
v starych piestanoch ale byvaju vsetci piestanski cigani! tam by som veru dieta vecer na ulicu nepustila.
Odpovedať
Dost vyhľadávaná je lokalita pri Priori a Kocke /príp.Vodárenská ul/...V podstate je všetko blízko. Aj stanica,obchody, tiež do centra nie je ďaleko...Ja som tu spokojná. Čo som počula aj sídlisko Valová chvália.Nemôžem posúdiť. Osobne by som nechcela bývať na sídlisku N.Tesla /to určite nie/ a asi ani A.Trajan /neviem možno len zo zvyku nie/. Banka a Moravany by boli fajn keby je ten most v dobrom stave.No ako bolo spomenuté nik nevie dokedy bude fungovat a nový stále nehrozí+ tie večné zápchy. Ak dedinu odporučila by som skôr na opačný smer a to V.Orvište,Ostrov...Inak v PN je myslím že velmi pekne.
Odpovedať
Ďakujem ešte raz všetkým budem rozmýšľať a hľadať. Cez vianočné prázdniny pôjdeme pozrieť byty tak sa teším dám potom vedieť. Pekný deň
Odpovedať
A čo sa týka cigánov tak je ich v Piešťanoch minimum, ak by ste bývali v Kežmarku ale spišských novej vsi to by som sa bála. Takže toto nerozoberám len by som nechcela mať takého suseda :-) a tí ktorí by má teraz označili za rasistku tak môžu urobiť :-) učím na čisto rómskej škole v kolónii v jednej z najhorších v okolí takze .... :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
skúste sa pozrieť na www.parkhouse.sk , je to v centre blízko parku v PN , neopakovateľná lokalita :-)
Odpovedať
@zwalsh www.parkhouse.sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Dobrý deň prosím Vás viete mi niekto bližšie opísať ako sa býva v Piešťanoch Ratnovce? Ďakujem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?