Kde nahlasit, ako riesit

Ahojte. Nastal u nas jeden problem. Pred tromi mesiacmi sme zacali prerabat byt. Dostali sme odporucanie na kvalitneho majstra. Dohodli sme sa na cene. Nakoniec sa cena navysila o 1000 eur. Kedze sa mi jeden clovek zarucil za cloveka, ze ruci za kvalitu jeho prace, tak som s tym nemal nejaky extra velky problem ho najat, aj ked som ho nepoznal....vysledok prace je asi taky, ze nam stale netecie tepla voda. Vytopili sme susedov pod nami. Asi mesiac ho zhaname, aby prisiel dorobit vodu. Okrem ineho sme si museli skarovat niektore veci, kde to nebolo vyskarovane. Silikon v sprche nie je spraveny. Nedokonceny obklad, niektore veci sme si akrylovali sami. Co sa tyka prania, tak takisto zostava voda na dlazbe po prani. Nie vela, ale zostava. Sprchu osadil len bateriu. Umyvadlova skrinka totalne osadena nakrivo a hybe sa pri kazdom dotyku. Moja chyba, ze som dal peniaze pred dokoncenim prace.... Dnes som mal prislubene, ze sa to pride vsetko dokoncit....nakoniec sme sa ho nedockali a po troch mesiacoch mi uz prisla trpezlivost.... Ako by ste mi odporucili to riesit? Jedna vec je, ze ten clovek pracuje na cierno. Nedostal som ziadnu fakturu za sluzbu a ani nic. Vedel som o tom popredu a bol som si toho vedomi....Je riesenie, ze ho niekde nahlasim? SOI, danovy urad a podobne? Clanok v novinach? Internet? Uz mi dnes dosla trpezlivost. Uz by som sa naozaj rad osprchoval uplne vklude a dokoncil si detaily. Popripade uvitam kazdy sposob odporucaneho riesenia. Dakujem vam.
Odpovedať
@creator13 V prvom rade ako pises tvoje pochybenie a to niekolko krat :-) . Dat niekomu vopred vsetky peniaze a to este bez akeho kolvek dokladu navyse suhlasit s nemalym navysenim ... predpokladam, ze v hotovosti. Pokial by to bolo prevodom este ako tak ... tazko vymozitelne. Mozes byt rad, ze vobec nieco zacal robit. Asi by som sa skusil s nim porozpravat pod hrozbou veeeelmi zlej reklamy. Ak to nepojde mozes nafotit vsetky detaily a spravit pekny clanok, ktory uvernis na webe a v miestnych novinach :). Dalej sa podakovat tomu co zanho rucil. Ani to nemusi pomoct.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja len dufam, ze ste mu zatial nedali ani Euro. Najst ineho, nech to dokonci.
Odpovedať
@clean ved napisala v uvodnom prispevku, ze mu dali peniaze vopred...
Odpovedať
Profilova fotka
@majki555 ja len ze sa cena navysila, nevidel som tam, ze to vyplatili ja akoze vazne nechapem tychto ludi, tu sprostost
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?