Kde kúpim okruhliaky v okolí Bratislavy?

Vie mi niekto poradit, odkial by sa dali kupit okruhliaky do zahrady v okoli BA? najlepsie z BA smerom na Dunajsku stredu. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Pri Baumaxe v podunajskych... tam su aj 3predajne kamenov, Kvetoslavov - velke zahradnictvo tam maju aj kamene ... popripade na strkoviska v Luznej :) a najlacnejsia varianta je pri dunaji sa tazia tak si nazbierat :) @mirinka7
Odpovedať
@andyfoto ja by som chcela vacsie mnozstvo, nie iba par sackov, takze ak kupim v takej predajni, tak sa nedoplatim, mozem rovno kupit v baumaxe :-N Bola som kuknut to strkovisko v Luznej, ale zda sa mi, ze tam maju kamene a strk iba na stavbu, nic okrasne. Na vychode su take strkopiesky, kde naberies plny kufor auta za 2-3 eura, tak hladam nieco podobne aj tu x-)
Odpovedať
@mirinka7 V Turni je predajna s pieskom, strkom a okrasnymi kamenmi, skus pozriet tam. Maju web stranku, vygoogli si Turen a piesok (aby som sem nedavala reklamu). Na stranke maju aj cennik, ale za 2-3 eura to nie je a v okoli BA ani nebude.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@mirinka7
Odpovedať
Profilova fotka
@mirinka7 V BA kde konci ulica Popradska a zacina Svornosti. V Turni piesok.sk alebo Nova Dedinka takacs.sk ktory ma otvorene ale maloobchod len v sobotu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@mirinka7 kde jste nakonec sehnali? Taky ted shanime...
Odpovedať
@czechzuzanaba v Petrzalke, neviem ako sa to vola.
Odpovedať
@mirinka7 a kde zhruba? Hledala jsem na netu, ale nenasla jsem...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Štrkovňa v Petržalke http://www.alas.sk/ponuka/prirodne-ta...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?