Kde dostat ocelovu dosku v BA?

Kde zozeniem ocelovu dosku v Bratislave? Rozmery 80 x 60cm a hrubka cca 2mm.Musi to byt nerezova ocel,ale nemusi to byt ziadna specialna zliatina,hlavne nech je to lacne,napriklad 304,308 alebo 316L.Dalej by som chcel nech je to v maximalne makkom stave,neviem ako sa to na Slovensku nazyva ale v anglictine to je "annealed",nechcem aby ten plat bol tvrdy preto lebo presiel plastickou deformaciou za studena ale radsej kupim tvrdu dosku ako ziadnu.
Odpovedať
Profilova fotka
Italinox mozno ale taky maly neviem neviem
Odpovedať
Som zmenil nazor,uz nechcem nerezovu ocel,ja som si spomenu ze tieto nerezove zliatiny su prakticky nemagneticke.Su aj magneticke nerezove zliatiny ale tie su drahe,takze menim svoj ciel na pozinkovany zelezny plech.
Odpovedať
Profilova fotka
Annealed=žíhaný na mäkko (+A) Italinox je asi najvacsi obchodnik s nerezou v BA kraji.
Odpovedať
Profilova fotka
@racknoob tak potom Raven BA ;-)
Odpovedať
@racknoob hladas zihany nerezovy plech, skus Ravenn, Ferrona. Problem bude akurat, ze predavaju len cele tabule, ci budu mat aj zihane to netusim, a ci ti narezu, to tiez nie je iste. mm moze byt valcovany aj ze tepla, cize nebude tvrdy, lenze povrch bude mat skor taky "prirodny" Ak chces aby to bolo pekne hladke, nedajboze este aj leskle, tak sa valcovanemu za studena a hladenemu (co uz znamena tu plasticku deformaciu zrn pri valcovani za studena) asi nevyhnes.
Odpovedať
Profilova fotka
Este ma napadlo skus Blecha na Elektrarenskej v areali za R1 oni ti ak odstrihnu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?