Každodenné cestovanie Bratislava - Viedeň

Dobrý deň, Viete mi poradiť kde v BA sa dá byvat s tým, že každý deň sa dochádza do Viedne? Dakujem,
Odpovedať
@marianka12345 tak asi blizko vlakovej alebo autobusovej stanice, ci nie? Ak byvas dalej, tak sa na stanicu dovalis mhd.
Odpovedať
Profilova fotka
ak vlak, tak petrzalka alebo devinska.
Odpovedať
@marianka12345 ideálne v Petržalke, blízko stanice
Odpovedať
@mgx @miroslav33 tak najlepsie je najst prenajom v Petrzalskom Vienna Gate, a stanicu ma oproti cez cestu :-)
Odpovedať
@mgx Jarovce a Rusovce niesu dobrá lokalita pre dostupnosť do Viedne?
Odpovedať
Profilova fotka
@marianka12345 - ak autom, tak ano.
Odpovedať
Dakujem Vám za pomoc. Momentálne som kontaktovala o záujem o tieto dve nehnuteľnosti. https://www.nehnutelnosti.sk/4000377/... https://www.topreality.sk/novostavba-... S pozdravom, Marianna
Odpovedať
@marianka12345 jednoznačne Petržalka, ak máš záujem o byt, potom Jarovce, Rusovce - v prípade túžby po dome.
Odpovedať
@marianka12345 tá druhá ponuka je priamo v Petržalke, v jej starej časti, čo je kúsok od stanice, odkiaľ vlaky do Viedne premávajú. Je to veľmi fajn miesto, skvelá vybavenosť. Len jediná nevýhoda je, že poza záhradu toho domu ide už cesta na rakúsky hraničný prechod Berg a trošku to môže byť rušivé. Najlepšie vidieť a zamerať sa práve na toto. Ostatné je fajn. Devínska nová Ves je ďaleko. Komfortnejšie je cestovať do Viedne z Petržalky, tam premávajú vlaky každú hodinu, možno už aj častejšie.
Odpovedať
@miroslav33 Dakujem za radu, pozerala som, ale je tam len jeden dom na predaj a ten mi nevyhovoval. 😞
Odpovedať
@jabadaba v Petržalke neni moc domov na predaj a zevraj Jarovce a Rusovce tam sa do Viedne dostaneš len autom. Myslím si, že by to bolo na muža dosť cestovať každý deň autom do prace. Keby bola stanica v Rusovciach, tak by som ich zvažovala.
Odpovedať
@marianka12345 na cestovanie vlakom v BA idealne Petrzalska stanica (byt vo Vienna Gate. Ak dom, tak potom radsej v Rakuskom pohranici (Kittsee aj Wolfsthal mas na trase BA Vieden) Cenovo potomeste azda Pama lepsie by vysla. Ale co domy za vyse 400tis pozeras, za tolko aj novsi v Rakusku zozenies. Mna moc tie v linkoch neoslovili.... V prvom rade, treba sa prist pozriet osobne, kde je, co je, ako to vyzera, lebo takto to nezvykne dobre dopadnut, zistovat len cez net, kde treba bsrak kupovat. Nepises, ci cela rodina do Viedne bude dochadzat, ci aj ty budes niekam pendlovat. Lebo zas odserinkat sa do Devinskej,moze byt na maslu, ak ty budes robit kdesi v Ruzinove a decka studovat bohvie kde v Sladkovicove.
Odpovedať
Článok sa načítava...
A trebalo by aj si prezistit, kam ten muz do Viedne bude dochadzat. Pretoze tiez nie vsetky firmy sidlia ako OEBB rovno pri stanici (to mas hodku len vlak z BA), ak este niekde na trase metra U1, U2 tak ok, ale ratat dalsie minuty k pendlovaniu. Ak ale bude dochsdzat niekamdo 12.Bezirk, tak s psnom bohom, bude sa tralalakat v MHD denne aj vyse 3h, co nie je dlhodobo zvladnutelne. Do niektorych Bezirkov sa oplati radsej autom, to mas sice sj so zapchami, ale stale menej casu dochsdzanie zabije ako vlak.
Odpovedať
Presne tak, dolezitejsie ako kde v BA je kde vo Viedni, tam zabijes viac casu cestou z/na stanicu. Vlaky z DNV maju zastavky aj pred Hauptbahnhof Podla toho bude lepsie chodit cez DNV alebo z Petrzalky @slummdog jazdia aj priame vlaky na Wien Meidling 😉
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?